|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja to tam nie wiem jak z tym GS jest.....
Ale mam przeczucie, że to jednak zalezy od czasu tibijskiego (radze sie wyposażyć w zegarek ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() eeeehhhhhh
a, ja wam powiem to zalezy od szczęścia.. tak jak loot z potworków -.- jest wpisane w kodzie tibii, że jest prawdopodobieństwo trafienia na GS (np.) 10%...i co..możesz wogóle nigdy nie trafić ... czy to takie trudne? ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zalezy to od szczescia. Znam ludzi ktorzy specjalnie plywaja tysiacami razy po tej trasie a ja tam trafilem za 1 razem(z polowa hp i bez runek):/
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Wierz mi koleżko, nie chcesz się dostac na GS. Jak cie tam TP, to masz pz, i czeka na ciebie ghoul i skeleton. Jak zejdziesz nizej to vampire DS i moze byc jeszcze jakies hu***two, a przy tp na Darame czeka ghost.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: warszawa
Imię: Hominis-Nocturna
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A ma ktoś przypadkiem film z tego statku??
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Północ w tibii jest zawsze o pełnej godzinie normalnego czasu.
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() na ghost ship da sie trafis plynac z darashii do venore lub z venore do darashii.
gdy juz jestes na ghostshipie idziesz pietro wyzej na statku gdzie jest tp do daramy (uwaga! ghost). trafienei na ghost ship jest przypadkowe zalezy od szczescia ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa
Imię: zapomnialem :]
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
|
![]() To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo jest cywilizowany
![]() ![]() ![]()
Imagine how it would be to be at the top making cash money On tour all around the world, tell stories about all the young girls Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa
Imię: zapomnialem :]
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
|
![]() To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo czesto go przy sobie nosze
![]()
Imagine how it would be to be at the top making cash money On tour all around the world, tell stories about all the young girls Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ghost ship to fajne miejsce jednak niestety podróżni nie często tam trafiają
![]() |