|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() Cytuj:
OMG na twoim zlomie na pewno nie miales otwartych uhow ale na jego kompie zapewniam cie, ze mial -.-. Tak rzeczywiscie mial duzo czasu! Najpierw zobacz ile on sekund byl w tym pomieszczeniu? Hmm mi sie wydaje, ze krotko? Umyj oczy i najlepiej zwal sie bo widze, ze cos ci nie idzie... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Jezeli postujesz tu to musisz czytac nasze posty, a jezeli nei chce to nikt Ci nie kaze/karze
![]() To ile ktos ma lat - sie swiadczy o jego wiedzy ani umiejetnosciach, nie ochdozi mnie ile masz lat ale to twje texty sa gowniarskie - nic Cie nie obchodzi z niczym sie nie liczysz? Moze pochwal sie jakis filmem w ktorym czegos dokonujesz.... deserta juz zrobiles?
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Pan madry sie znalazl -.-, zamknij ryj i wyp******** z tego forum idioto -.- Znalazl sie czubek, ktory widzial demony tylko na filmikach/screenach, ale jakze tak, on wie wszystko -.-. Wyszedles z rooka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Cytuj:
Ps: Sorry Shu moze mi sie zamkneły przez pyrzypadek, ale jestem pewny ze mial czas na uhniecie. Ty przynajmniej przyznłeś sie ze niejesteś koza itp. Zwracam honor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() HEHE krolu lwie chcialbym cie wyprowadzic z bledu, i powiedziec ze nie moglem sie uhnac -.- poogladaj dokladnie filmik i przypatrz sie ze gdy zniknela mana shield dostalem 2 strzaly i padlem;[ Na mana shieldzie raczej sie nie bede uhal, a gdy juz zeszla mana nawet sie nie zdarzylem popatrzec na uhy a juz padlem!A wiec nie bylo Cie tam to nie mozesz nic powiedziec ;]Pozdrowienia
Don ~ Ostatnio edytowany przez ASHAR - 14-07-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() no widze ze aldora
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() i skonczmy dyskusje , nie mam zamiaru sie z toba klocic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Szkoda, ale Gz ci za odwagę! Ogolnie Nice skills! Nie miałeś szans niestety
![]() Pozdro dla Ciebie! Ps. Nagrywaj więcej filmików! ![]() |
![]() |
![]() |