|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
LOL !! Tak więc chętnie odeślemy sie do twojej ukochanej strony www.tibia.org.pl wg. mnie najbardziej lamerskiej strony o tibii w Polsce -.- podnieta ze stworzenia TBI-.- ??? lamerstwo... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ![]() Na zakończenie tej kłutni. Oczyszczeni z zarzutów, ROTFL! (Tak, nie należymy do najszybciej działających stron :-P No ale po roku macie konkurs! :D) Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 13-07-2005 o 23:35. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Hoho.
Koledzy maja mi zrobic preznet i wygrac dla mnie pacc. Więc obawiajcie sie ich bo maja bardzo dobry pomysl!!! |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() No cuż szansa na wygranie jest tak jak w multilootku czyli 1/1000
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Kozienice
![]() |
![]() Już planuje nad zdjęciem
![]() ![]() Jak wstawić obrazek obok mojej nazwy? Jestem pierwszy raz... Ostatnio edytowany przez Kivis Knight - 13-07-2005 o 23:57. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Super pomysl, na bank w tym wystartuje z qmplem ktory rownierz gra w tibie
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratuluje pomyslu. Co do takich ciekawych pomyslow kiedys myslalem nad zjazdem WSZYSTKICH tibijczykow. milo by bylo poznac takiego EO, Cachera, czy Bubble. czy poprostu umowic sie gdzies z jakims qmplem z br landu i sie zobaczyc w rlu, pogadac ![]() |
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() buuuuuuuuuu
nie moge brac udzialu w konkursie, buuuuuuuuuuu evul drom mi zabronil @black warior w multilotku trzeba miec szczescie a tutaj pomysl no i szansa wygrania w multilotku jest przynajmniej 10^3 razy mniejsza niz u nas p.s. ja osobiscie wyzej cenie ciekawy i dowcipny pomysl niz zaprezentowanie sie w zbroi kolegi rycerza i nazywanie poszczegolnych elementow nazwami z tibii wiec starajcie sie - nagrody czekaja ![]()
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Kozienice
![]() |
![]() Hmm... zastanawiam, się czy nie zrobic jakiegoś śmisznego (tak jak wyżej napisał MyGayver)
![]() ![]() Bogaty jest głupi... ale lepiej być bogatym i głupim niż mądrym i biednym ![]() Ostatnio edytowany przez Kivis Knight - 14-07-2005 o 01:05. |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Mam pytanie czy np. jak zrobie zdjencie zeskanuje je to moge dosysowac do niego np. nick i ilosc hp. czy cos takiego?
|
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
"3.Dozwolone jest manipulowanie zdjęciami, to jest tworzenie fotomontaży, jednak większość zdjęcia ma pozostać prawdziwa. Wstawianie zbyt dużej ilości obiektów z Tibii będzie karane dyskwalifikacją!" Cytuj:
tibia.pl/forum - konkursy - regulamin konkursu na zdjęcie tibia in real. - tam o tym raczej będzie. ort. No - niezaczynamy zdania tym wyrazem ![]() Cuż - Ekhm. multilootku- j/w ;-) Ostatnio edytowany przez Radlic - 14-07-2005 o 07:47. |
||
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Zadupie Dolne
![]() ![]() |
![]() Gdy dzisaij przeczytałem o tym konkursie to od razu mi przyszło jedno na myśl. To świetny pomysł
![]() ![]() Jednak co najważniejsze to chwała WAM (nie iwem do kogo się dokładnie zwrócić z podziękowaniami), że wprowadziliście kupno pacca, gdyż ja inną metodą płatności płacić nie mam zamiaru (popełniłem błąd i wysłałem pocztą polską kase i zawalili mi 81,8 zyla, a jak to mówią kto sie na zimnym zparzył...). Ogólnie to po prostu lepiej być nie mogło ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Znowu można pacc przez tibia.pl , ja jeszcze mam 70 days left dzięki tibia.pl ale sobie potem znowu kupie pewnie będą gatki szmatki od rodziców że szkoła ale co tam
![]()
#35 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Fajny pomysł.... przynajmniej nie będę musiał kupywać Paca(oczywiście jeżeli wygram
![]() A tak przy okazji chciałem życzyć wszystkim dobrej zabawy, bo przecież o nią tu tylko chodzi (no i o PAC) Tak więc... POWODZENIA ![]()
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() pomysł super, szkoda tylko że akurat wtedy kiedy robie sobie troche ponadpółroczną przerwe od gry w tibie, czemu ten konkurs nie nastąpił półroku temu
![]()
#38 |
Guest
|
![]() Jakiej rozdzielczości mają być wysyłane do Was zdjęcia? Czy jeśli wyśle zdjęcie 3 MEGAPIKSELE (nie wiem jaka to rozdzielczość w x*y) to Wy je przyjmiecie (przecież taki post miałby chyba z 1 Mb)?
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Ja mam pytanie , a mianowicie czy to moze byc zdjecie np. ubarwnione czcionka tibijska tudzież jeskimis motywami do fakeów? czy ma być to tylko czyste zdjecie bez zadnych bajerów czyli tak jak nas Pan Bóg stworzył?