|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tibia to gra RPG czyli odgrywanie ról, kiedy jeszcze grałem w tibie (pół roku temu), starałem się wczuć w klimat gry (Paladynem uzywalem broad sworda
![]() @edit Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rendarn - 18-07-2005 o 22:00. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Napomkne ze Tibia to MMORPG a Gothic czy Diablo to cRPG. Co do Paladyna to zawsze kojazyli mi sie z wojownikami swiatla. Od taki rycerz odziany w piekna zbroje z krzyzykiem na szyji. Wierny i oddanu Bogu sluga. Luk czy kusza do niego nie pasuja ale czego sie mozna spodziewac po Tibii. Ktos tutaj napomknal ze trole to gigantyczne monstra. Kazdy pisarz fantazy okreslal je inaczej. Jeden ze sa to male wlochate stworki inny ze sa to zwykle brudne smierdzace trole z pryszczami na pysku i wielkim brzuchem a inny ze sa to wielkie potwory ktore maja 11 metrow.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przeszkadza mi ,ze paladyn w tibii walczy bronią dystansową. Wg mnie Cipsoft "dając" paladynom bron umiejetnosci w walce bronia dystansowa chcial urozmaicic grę - Dwie profesje magiczne, jedna zupełnie niemagiczna i jedna "półmagiczna" z łukiem. A jednak temu paladynowi zostalo cos z tego "RPGowego" - Royal Paladin, czyli "Królewski Paladyn"
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
tylko tak sie sklada, ze obojetnie czy wladalby, mieczem czy kusza mialby takie same czary.... poniewaz jest to rycerz-kaplan(jak juz ktos napisal....)
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajmy se spokój. Cipwie tak zrobili i już. Więc nic nie poradzicie.
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: pod Wawą
Stan: Na Emeryturze
Imię: nie powiem
Profesja: Paladin
Gildia: Thendes
Świat: Pandoria
Poziom: 26
Skille: xxx
Poziom mag.: 11
|
![]() już założyłem taki temat... wypowiedz brzmi poprosto cipsoft ma inne wyobrażenia co do tej profesji/postaci
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Dla mnie jest fajnie tak jak jest. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() LUDZIE!!!! A nie pomyśleliście bardzo logocznie ze jakby paladyn walczyl mieczem to by byl KNIGHT ? po co robic dwie podobne profesje?
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() GŁĄBIE!!!! A nie pomyślałeś, że to temat sprzed dwóch lat? Reported za archeologię.
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p