|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Następujący błąd wystąpił przy próbie wysyłania wiadomości.: 1. Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków. -.-
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() No no Kiperr spadłem z fotela:>
19:00 You lose 571 hitpoints due to an attack by a demon. Lunara 4ever |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() No z gory dzieki ze znalem juz caly film zanim go obejrzalem...
Btw. Kipper Ty Fuksiarzu ![]() Teraz jak mam Sov sam planuje taki huncik heheh. |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Ale z was lamery zdradzacie loota
nice film gratz @down patrzałem na komentarze i chciałem się dowiedzieć czy film warty ściągania czy nie ma gayloggerów ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 02-08-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak się wam nie podoba, że zdradza loot to po co czytacie komentarze? Regulamin nie zabrania zdradzania lootu chyba że się coś zmieniło, ale wtedy byłby news o tym, a nie było.
#26 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Apeluj, ale to nei ja tutaj bluzgam.
bo człowiek któremu kończą się argumenty zaczyna wyzywać co? Ja najpierw ogladam film potem komentarze. Zresztą - co ci przeszkadza znanie loota? powtarzam moje słowa Cytuj:
Gdy nie weisz ze wypadnie E-plate to byś tak nie skakał ze szczęścia... No cóż... Uzależnienie zmienia ludzi tyle powiem. Choćby mi ktoś wyjawił loota co do 1 gp i każdego śmiecia i opisał każdego potwora- ja bym to obejrzał, bo miło widzieć jak człowiek się cieszy z wielkiego szczęścia jakie go spotkało... A to że wy oglądacie filmy dla loota... Tak samo pewnie ze screenów oglądacie pierwszy (widzieć co biją) i lootpic... Bo reszta przecież nic nie mówi- jakiś hit, lbu coś się dzieje- albo broń boże żeby jeszce ktokolwiek napisał loocik przed screenem to zaszlachtować co? Prosze modkó o wybaczenie mi tego offtopa
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vihizoz Cart'eart
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Wiecie trudno zeby film kippera nie byl wypasiony
![]() Narka~ |