|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Skoro i tak sie wam nudzi, to lepsze to niz forum bluzgators czy tematy o rozmiarach czlonkow
![]() Musze przyznac, ze mialem spora dawke smiechu, dowiedzialem sie tez, ze bylem moderatorem przed Gremlinem co mnie bardzo zdziwilo, bo wtedy na forum bylem na innym koncie zarejestrowany i wchodzielm max raz na tydzien cos poczytac, 0 postow ![]() Jak byly wybory to fakt zly Polin rzucil sie na mnie biednego nooba z zamiarem zabicia mnie na tescie, ale sie uspkoil po chwili na szczescie(sam tez nie bylem modkiem jeszcze wtedy) ![]() Cytuj:
Musze przyznac, ze pierwszy raz widze, zeby userzy zrobili cos tak zabawnego o modkach ![]() ![]() Jednak dalej czuje w tym jakis podstep Oxego, ale zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Strona wygląda na naprawde ładną, dużo textów,wywiadów itp. No, chłopaki, żeście się postarali ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Gimli w wywiadzie: To nie ja go odgrzebalem. Ja sie tylko przyczepilem i spamowalem Ci o to priv :<
Btw. dzieki za pozdrowienia ^^ @topic: strona rzadzi. |
![]() |
![]() |
#26 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() o... rofl.. To jest super! Gratuluję poomysłu i wykonania.. Aff.. Drzewo wisielców mnie rozbiło i cytaty niezłe.. ; )
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Drzewo wisielców ROX \,,/,
![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo
Stan: Niegrający
Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Takie sobie ja bym powiedział :|
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() pffff, slodkie lizodupstwo ze strony autorow, a wszystkim sie jeszcze to podoba -.-
@down oczywiscie bo nikt sie nie przejmuje zwyklymi ludzmi ktorzy nie podporzadkuja zasadom ktore ustalily "elity" (pfff) tego forum -.- czas zaczac krucjate przeciwko PA na tym forum ;p i idz mi ty czopie jeden, obrazilem sie na ciebie ![]() (wystrzelac lizodupow! do lagrow z nimi!) HA! przejrzalem ta stronke i wiem czemu jej tak bronisz ![]() Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 25-07-2005 o 20:31. |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Pff, żałosny koment człowieka, który uważa, że każda pochlebna opinia jest lizodupstwem. -.- (i tak pewnie się nim nikt nie przejmie) EDIT: @up Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 29-07-2005 o 19:05. |
|||
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A gdzie IRColudek? :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#34 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Tak, pewnie nie mamy czego robić tylko lizać dupe modkom -.- Na 100% teraz wyzscy dostaniemy modków! Weź pomyźl zanim coś powiesz? Jak byśmy chcioeli się podlizać, do byśmy nie dawali ich cytatów typu: ""Co to za program ktory powoduje ze kolo tak szybko sie wylogowuje i po ulamku sekundy wraca??? Tak jakby mial wpisane numery juz czy jak???"- by n3m3s!s"...
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
chetnie podyskutuje z toba na PW bo nie moge za szybko dostac bana (jak bede pisal zle rzeczy o tej stronie to mod mnie zbanuje wiec jestem przezorny) w koncu musze jeszcze zwalczyc PA. /edit: ktos jeszcze chce sie posprzeczac? zapraszam na PW Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 25-07-2005 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Re SadeXoVe
Zamknij ryj i opusc to forum pokim dobry. Sam gowno umiesz zrobic, a tylko innych krytykujesz. Pewno lizemy dupe modom, Magusa jest najlepsza i co w tym zlego? Ciebie nikt nie lubi, nikt Cie tutaj nie zna i czujesz sie chyba pokrzywdzony z tego powodu. Piszemy o modach tak jak ich widzimy, czyli w dobrym swietle, a jak Ty masz inna opinie to odejdz. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() EOT - przepraszam modemowcow (3) jezeli jakis debil nie zczail slowa EOT niech zamilknie, dziekuje |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE
Imię: Necay/Prolender
Gildia: Excessum/Virtue
Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
|
![]() Jak nienawidze forum ;s;s
@stronka: EUHeUeheuEueheUEHeuhUEHUE
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Sade - kolejny dzieciak, ktory probuje zrobic wokol siebie troche zamieszania. Krotko - nie podoba sie? Wy*******aj. Razi cie ta strona? Rowniez wy*******aj, ewentualnie nie zagladaj na nia. Smieszne jest tez to, ze napisales posta, dostales odpowiedz, ktora ci sie nie spodobala, to od razu rzucasz EOT. Gdybys mial jaja, to bys odwazyl sie na dyskusje i "zwalczanie PA", a nie od razu uciekasz. Wiec odpowiedz jest jedna - wy*******aj.
|
![]() |
![]() |
#40 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
I o jakim "PA" ty mowisz synku? Jesli to kierujesz do uztykownikow to nie znasz pojecia PA(power abuser - nadużywający władzę), bo jak moga uzytkownicy naduzywac wladzy? Zasypia cie PW? Czy wystawia ci niemila notke? lol. Jesli mowisz o modkach to odejdz chlopcze i nie zmuszaj mnie do pokazania ci twojego miejsca na liscie zbanowanych bo nie masz argumentow. Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |