Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2005, 10:46   #21
kokos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
A ja bym chcial wiedziec czy na 45 lvlu 50 magic, zwroci mi sie hunt na guardy bez monkow? o.0 Z gory thx. Ofkorz z Hmm'ow bede bil.
Jeżeli nie zrobisz lootbaga powinieneś wyjść na zero albo lekko do tyłu.Troche zależy od szczęścia czy wypadną ci steel helmety i double axe.Ja mam podobnego chara do twojego i na wczorajszy hunt ok. 1 godz zuzyłem 2 bp hmm 1/2 bp gfb. Zyskałem 15k expa i ok.1k w złocie 1 steel helmet 1 double axe po kilka battle axe,battle hammerow,battle shieldów,
kusz ,1 dwarven shield.Gram na świecie non pvp więc to wszystko wyniosłem na sobie(dwa razy się wracałem).Warto wziać trochę gfb.Przydają się przy schodzeniu na niższy poziom i jak leci na ciebie więcej guardów i soldków,żeby za daleko nie uciekać bo można się na nastepne wpakować.Po za tym jak masz w polu rażenia 3 sztuki to po prostu opłaca się z gfb przywalić bardziej niż z hmm.
kokos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2005, 11:21   #22
mormakill
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2005

Evul Jak nie jak tak

Ja sam chodzilem na guardy na połunie od Thais

Proste bierzesz pare Poision Fieldow , Fire fieldow i Hmm

Atakujesz po jednym razie z kazdego i guard death

koszt to za runy
1 strzal z ff ok10gp
1 stzral z pf ok 10 gp
1 strzal z hmm ok 10 gp

czyli koszt na jednego guarda 30 gp ( cos ponad)

trzeba tylko uwazac zeby spryciarze nie weszli w Twojeo fielda za wczesnie i miec w miaer pusto aby nikt nie dobijal guarda
mormakill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 11:27   #23
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragu
co wy go tak meczycie z tym mc przeciez sami pewnie tego uzywacie a jak nie to bedziecie uzywali jak sie nauczycie rozpakowywac pliki lol albo sami robic
guardy
Sam narazie nie umiem ale umne rospakowywac chociarz moge sie przyznac uzywam czasem macro jak nie da mi sie znalesc kogos do trenienia (mam macro do wlaczania sie innymi postaciami ale nie mam takie mc zeby lowic rybki itd) albo jak niechce mi sie wysylac parceli to wlaczam mc i podaje postaci (nie uzywam mc tego do robienia runek itd poniewaz mi sie scina jak gram 2 postaciami i dlatego tak nie robie no i moze mi sie moze lagnoc i dedne na huncie) WIEC PROSZE SIE NIE NARZUCZAC NA MIE NIC TAKIEGO ZLEGO NIE ROBIE A NAPEWNO NIE JESTEM AZ TAKI ZEBY MIE NAZYWAC OSZUSTEM chyba..

chicarz to bylo nie na temat powiem ze nie opyla sie isc na guard z sorciem straty w runkach moga sie nie zwrucic

Ostatnio edytowany przez janek@ - 24-07-2005 o 11:29.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 13:09   #24
Bevesakas
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
MC jest nielegalne i tego nie uzywaj oszuscie podaj nick

hmm na guardy ?? TEZ MI COS nie znam sie dobrze ale ty powinienes isc na goblinki czasem na ghost land na ghule i szkielety moze pare orkow do 20 albo moze i wiecej(^^troche runek mozesz wziosc) muj kolega tak robil (zna sie ) i dopiero na 30 levku mozesz pujsc se na dragi z runkami (moze ci sie zwrucic)
po co mowicie ze jest nielagalne jak 90 % z was uzywa mc lub macro ?
Bevesakas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 14:58   #25
Karolex
Użytkownik forum

Karolex's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: PoLaNd

Wyślij wiadomość przez ICQ do Karolex Karolex ma numer GG -_-_-_-_ Karolex ma login Tlenu -_-_-_-_ Adres Jabbera do Karolex
Domyślny

LOl LOl i jeszcze raz Lol ja ****a nie rozumiem takich ludzi co na 14 lvl maja 14 mlvl hahahahahahahamoja babcia ma lepszy mlvl a tak na powaznie to rob mlvl teraz oz do 25 zrob 15 lvl i nabij 32 mlvl P.S.

TOPIC: NIE OPLACA CI SIE EXPIC NA GUARDACH
Karolex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 20:33   #26
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
Domyślny

co to za kombinowanie ? ;> jakies guardy z poison fielda i expienie z hmm na 14 levelu :S sprzedaj te hmmy kup war hamera i jakis p set idz na fibule i wbijaj levele

ja niedawno zalozylem sorka na beryli i bijam 3 level dziennie(dzisiaj od 22-25)z war hamera na rotach ;]
Mumakil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 20:39   #27
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bevesakas
po co mowicie ze jest nielagalne jak 90 % z was uzywa mc lub macro ?
Po to, ze to jest nielegalne.
co do zalozyciela tematu, najlepiej zeby cie zrookowali, sam rob/kupuj runy a nie stoisz na MC jak ostatni lamus
innymi slowy - spadaj ;]

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 20:56   #28
Saseczek
Użytkownik forum

Saseczek's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Supraśl

Saseczek ma numer GG 3774985
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Micki
Kurde wiem ze ot nieoplacalne ale jesli ja przez 10 godzin na 8 postaciach robieHMM naMCto chyba mam duzo runow ;/
Kolejny małolat który nie umie grać porażka
Saseczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania