|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Cytuj:
kusz ,1 dwarven shield.Gram na świecie non pvp więc to wszystko wyniosłem na sobie(dwa razy się wracałem).Warto wziać trochę gfb.Przydają się przy schodzeniu na niższy poziom i jak leci na ciebie więcej guardów i soldków,żeby za daleko nie uciekać bo można się na nastepne wpakować.Po za tym jak masz w polu rażenia 3 sztuki to po prostu opłaca się z gfb przywalić bardziej niż z hmm. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Ja sam chodzilem na guardy na połunie od Thais
Proste bierzesz pare Poision Fieldow , Fire fieldow i Hmm Atakujesz po jednym razie z kazdego i guard death koszt to za runy 1 strzal z ff ok10gp 1 stzral z pf ok 10 gp 1 strzal z hmm ok 10 gp czyli koszt na jednego guarda 30 gp ( cos ponad) trzeba tylko uwazac zeby spryciarze nie weszli w Twojeo fielda za wczesnie i miec w miaer pusto aby nikt nie dobijal guarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
chicarz to bylo nie na temat powiem ze nie opyla sie isc na guard z sorciem straty w runkach moga sie nie zwrucic Ostatnio edytowany przez janek@ - 24-07-2005 o 11:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() LOl LOl i jeszcze raz Lol ja ****a nie rozumiem takich ludzi co na 14 lvl maja 14 mlvl hahahahahahahamoja babcia ma lepszy mlvl
![]() ![]() TOPIC: NIE OPLACA CI SIE EXPIC NA GUARDACH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() co to za kombinowanie ? ;> jakies guardy z poison fielda i expienie z hmm na 14 levelu :S sprzedaj te hmmy kup war hamera i jakis p set idz na fibule i wbijaj levele
ja niedawno zalozylem sorka na beryli i bijam 3 level dziennie(dzisiaj od 22-25)z war hamera na rotach ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
co do zalozyciela tematu, najlepiej zeby cie zrookowali, sam rob/kupuj runy a nie stoisz na MC jak ostatni lamus innymi slowy - spadaj ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Supraśl
![]() |
![]() Cytuj:
|
|