|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Mam 14 level, 14 m lvl. Wiem, że to ciotarsko ale czy opłaca mi się expienie na guardach z blokerem??? Prosze pomuzcie. BTW mam duzo HMMow ;P
Niby mam duzo HMMkow ale czy to wogle oplacalne pomocy... Moze bardziej oplacaja sie gohule ? Ostatnio edytowany przez Micki - 22-07-2005 o 07:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Narazie wogóle nie powinieneś expcić tylko mlvl robić. Na guardy ci się nie opłaca iść, bo ci się cena hmmów nie zwróci i obrażenie zadawane przez ciebie będą małe. Najlepiej idź expić na roty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi moze sie nie zwracac poprostu sie pytam czy lepsze guardy czy ghoule bo mam runow pod dostatkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurde wiem ze ot nieoplacalne ale jesli ja przez 10 godzin na 8 postaciach robieHMM naMCto chyba mam duzo runow ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() A moze lepiej na gohule :> albo dsy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() to podaj mi swoj nick w tibii to ci pomoge... moze razem pojdziemy? Szczegolnei pomocna okaze sie tu ctrl + r -.-
ehhh... ale najlepiej to ty idz na roty a jak tak bardzo chcesz sie pobawic hmmami to idz z nimi na roty -.-
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() zdecydowanie ghoule lepsze.
Mają mało hp, a zostawiają dużo loota i dają sporo expa. A i może life ring wpadnie ![]() Aha i na ghoule możesz bez blokera pójść.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro robisz mase run 8 postaciami, to kazda z nich po kilku dniach powinna miec +30 mlvl, to dlaczego chcesz expic 14 mlvlem, skoro inne postaci zapewne maja lepsze? Nielogiczne? A runy sobie sprzedaj bedziesz mial kasy po uszy a w ten czas trenuj mlvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() z knighem to knight bieze więszaosici więc jeżeli ty z nim pujdziesz to tylko expe bedziesz miał a po drugie dużo uhuw zejdzie bo dwarf guard dobry jest wiec ja odradzam ten pomysł hyba ze nasz greate enrgi beam lub jest to świat no pvp w tedy morzesz isici ale i tak uhy sie liczą jak chesz isici do kopalni dwarfuw to pujdzie ogromnie duzo uhuw a jeżeli do gury kazoo gdzie jest skarbiec pujdzie mniej uhuw i bezieczniej tam wiec doradzam ci nieisici a jesili się juz tak bardzo upierasz to idzi ale do skarbca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: nie powiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie mam
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Ja mam 11 lvl i 11 m-lvl. Chodziłem troche na mino guardy i cyce z hmmi, lecz po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że nie zwracają mi sie hmmy, kasa nie idzie, niby expie ale za guarda dostaje 160 expa a w moim miejscu odradzają się ona żadko i zawsze tylko 2. A z cycami to już zupełnie. Szkoda gadać. Teraz robie sobie hmmki sprzedaje, ciągne kase, spalam mane trenie mlvl kupuje czary dojde do SDkow nabije do 20 levela i pkować. Tyle nara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: Matizz druid
Profesja: Knight
Gildia: Gibbon Squad
Świat: HARMONIA
Poziom: 31
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Opłaca sie z blokerem na guardy ... ale musisz mieć pewnego bloker ja deadlem jak sam szedlem palkiem hlvl....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Świat: Kyra
|
![]() A ja bym chcial wiedziec czy na 45 lvlu 50 magic, zwroci mi sie hunt na guardy bez monkow? o.0 Z gory thx. Ofkorz z Hmm'ow bede bil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() tak sorc bez 30 lvl 40 mlvl nie powinien nawet myśleć o guardach dwarfach (solo) z blokerem można troche wcześniej ale i tak musi być w miare nlvl by duże hity siadały bo bloker może stracić za dużo UHuw solo bez monka można też od 30 lvl i 40 mlvl tylko trzeba uważać na wieksze grupy kture można tępić z gfb na pojedyncze jednostki wystarczy hmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() MC jest nielegalne i tego nie uzywaj oszuscie podaj nick
hmm na guardy ?? TEZ MI COS nie znam sie dobrze ale ty powinienes isc na goblinki czasem na ghost land na ghule i szkielety moze pare orkow do 20 albo moze i wiecej(^^troche runek mozesz wziosc) muj kolega tak robil (zna sie ) i dopiero na 30 levku mozesz pujsc se na dragi z runkami (moze ci sie zwrucic) Ostatnio edytowany przez janek@ - 24-07-2005 o 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() co wy go tak meczycie z tym mc przeciez sami pewnie tego uzywacie a jak nie to bedziecie uzywali jak sie nauczycie rozpakowywac pliki lol albo sami robic
ja nieuzywam bo po co kupuje runki ,bo sie kasa z huntow zwrca 14 lvl na guardy z 14mlvl omg ty na soldy nieidz a co dopiero na guardy
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Pierw musisz nabic wyrzy Mlvl bo sie ci nie oplaca kup sabie czar explosion i idz na ghule albo gfb i bierz po pare ghuli na raz do 20 lvl i 30 mlvl
![]() |
![]() |
![]() |