|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: na tibi siedze wlasnie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Eliot of harmonia
Profesja: Druid
Gildia: Reapers Squad
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
|
![]() Przygoda 1:
Gdy expilem na ghostlandzie (dokladniej na ghulach + scorpach) w pewnym momecie zalapalem laga tuz kolo dziury do dskow i reszty ghuli... domyslacie sie chyba ze wpadlem :< ale tu wielki fux, 2ds i combo laczne zaledwie za 70 wiec niewidka i juz na luzie, ale ghul zastawil mi dziure na gore. W obawie przed zniwelowaniem mej niewidzialnej ochorny pobieglem ku 2 rope place... i to byl moj blad...ghule tak mnie oblazly ze zanim wyszedlem to stracilem 6 uhow ;PPPP mialem tylko hmmki. Przygoda 2:combo na ghostlandzie od fdka z black hp za 250 =] Przygoda 3:combo od zwyklego draga za 350 =< dead Przygoda 4:combo od dla na moim koledze tuz po wejsciu na pietro 750(tez dead) Przygoda 5:Moi koledzy szli na guardy do kopalni i nie bylo by w tym niczego nadzwyczajnego gdyby nie to ze na 1 uardzie byl dead human ze skull stafem i vampire shieldem...jak ja im zazdroscilem =) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() mie omaly wlos nie zabily cyklopy w podziemiach thais
szedlem sobie przez tunele ubijalem cyca uciekajac tunelami w pewnym momecie z 6 cycow mie otoczylo z innego tunelu tam byl ded ucieklem jakos bo mialm d shielda wziolem uhy i speary pozabijalem cycki a w dedzie widze ladny c arm |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() @Ellenhorin
Sam w to niewierzylem, gram w tibie 2 lata, a GSa nigdy tam nie spotkałem. Także niewiem skąd się on tam wziął, dlatego taka niespodzianka to była. Bardziej byłem wystraszony tym że spotkałem właśnie tam GSa. Niewiem skąd on się tam wziął. Grałem wtedy na Antice. Też sam myślałem że śnie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() chudini a moze to byl z kopalni wyciagniety -.- ale za duzo uh i niebiora z guardow zadko wola z poha mniej uh
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() I to jest sprawa. Nie mam pojęcia skąd ten GS się tam wziął, ale przysięgam ze widziałem go tam w drodze z Carlin do Ab'Dendriel. Wiem, to jest trudne to uwierzenia, ale on tam naprawde był. Leciał za jakimś 87 elite knightem. Zlurował go pod same depo Carlin. Ja szybko wszedłem do Depo i obserwowałem jak go SDkowali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() a oto moja przygooda
![]() Kiedyś na 11lvl moją starą postacią wybrałem się na rotwormy... przecież to słabe stwory są... w jednej z jaskiń znalazłem iż aż 6 naraz, fajnie było ^^ Aż tu nagle 'BUM' i mnie kicknelo... kiedy sie zalogowalem bylem juz w swiatyni w carlin, zginalem przez KICKA _-_ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ide sobie podziemiami, a tu nagle rope place. ooo, co tam może być? Właże a tu 2 dragi walneły mi kombo, prawie padłem ale na szczęście miałem przy sobie d necklace z questa
![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Widze ze tematy sie rozkręcają
![]() ![]() ![]() Błąd mnie kosztował 8k expa ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak też myślałem że jest on zlurowany z MotLS. To działo się dawno temu. Przepraszam ze tego nie napisalem. Otóż panie Modku, gram w Tibie od dawna, ale akurat MotLS nie zwiedzałem. A więc mam prawa nie wiedzieć skąd ten GS tam się wziął. Proszę mi więc wybaczyć całe to zajście, i nie wsadzać kitu ze kłamie i nie gram w Tibie tylo czasu ile napisałem bo doskonale wiem kiedy zacząłem.
Ostatnio edytowany przez Chudini - 27-07-2005 o 20:42. |
![]() |
![]() |