![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Cytuj:
Pozatym Gejtlord to też niby błąd (jego nick) Szkoda, że on nie ma tych 17 lat ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
|
![]() Cytuj:
nie moge nobów co tylko bluzgajom jak ktoś napisze coś co sie im nie podoba. jak Ci siem nie podoba to "wdus logout" ("wdus logout"? HAuiHAuiahIuhAUIhA skont ty klikash?) ![]() ![]() @ Tedunio pszepraszam byłem w venore gg^^ shielda, ![]() ![]() ![]() nie obchodzom mnje moje blendy, mam 17 lat i to troche za durzo rzeby zazdroscić kous tarczy w tibi, jak dla was MPA czy RH czy DSL czy SB czy MS czy MMS czy wreszcie Phoenix moze byc powodem do zazdrości to OMFG ..to ja wam nje zazdroszczem pzdr nooby. Tedunio grats^^ HAIL IRONCLAWS ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Gejtlord.. poprawiłes mi humor, dawno się tak dobrze "nje" śmiałem
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie warto sie klocic z takim debilem jak ty, najpierw sprowadzisz mnie do twojego poziomiu a pozniej rozwalisz doswiadczeniem, wiec sry ale nie widzi mi sie dostosowywac do twojego indywidualnego poziomu intelektualnego
" nie obchodzom mnje moje blendy, mam 17 lat i to troche za durzo rzeby zazdroscić kous tarczy w tibi " moglbys to przetlumaczyc? nie rozumie " obchodzom " , " mnje " , " durzo " , " rzeby " , " kous " |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |