|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Damn... Co ten temat jeszcze tutaj robi?...
Jak ktos chce poogladac Noobkow to niemusi wlazic na to forum... Tak btw. Jakos mi sie wydaje ze to ty byles Noobem... Widac po tekstach w czym 90% Dogryzek jest z twojej strony. Genialnie... A co do "Wsi" i "wiesniakow" to bylo to super tylko wnioskujac 15 latek nie powinien byc taki glupi zeby to pokazac i jeszcze sie "podniecac" ze mial nad nim przewage intelektualna(Um... NAd tym tez bym sie grubo zastanowowil) Dwoma slowami: -Wyszles na debila i idiote ... -Temat Close... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Czy zauwazyles co sie stalo po napisaniu tematu??? wszyscy cie bluzgali ze niewychowany jestes
![]() Po napisaniu postac wyjasniajacego wszyscy sa po twojej stronie... Wniosek.....nikt niebuduje swojego zdania na "temat" wedlug wlasnych pogladow to jset tu najgorsze jak na zle to wszyscy naj na dobre to tez wszyscy niema podzilu pogladow :/ UP@ ej moze nieczytales poczatku to ci powiem ze "noobek" najpierw wysmial jego rodzicow ....(cos tam bylo o balkonie) ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 27-07-2005 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomimo że bluzgałem autora tematu, chcę go trochę pocieszyć, i zamieszczam rozmowę (nie przejmuje się bluzgami), która przydarzyła mi się przed chwilą... Przyszedł 40 MS BR i wpieprzył mi się na respa larw, rezultaty zobaczcie sami:
[Zbędne efekty (zastrucia przez larwę zostały usunięte, zalecana znajomość angielskiego, i łamanej-br-angielszczyzny) Channel saved at Wed Jul 27 18:15:39 2005 17:50 You advanced from Level 15 to Level 16. 17:50 Senhor-Incrivel: leave pol 17:50 Dreadblade Shard: no go exp to scarabs 17:51 Senhor-Incrivel: i lurer nopw 17:51 Dreadblade Shard: i can kill scarab donbt worry 17:51 Senhor-Incrivel: leave or i lure 17:51 Dreadblade Shard: lure something 17:52 Senhor-Incrivel: ok 17:53 Dreadblade Shard: i waiting [On zniknął na minutę w dziurzę, i wrócił z niczym] 17:54 Senhor-Incrivel: yu dont can down 17:54 Senhor-Incrivel: -.- 17:54 Senhor-Incrivel: br? 17:54 Dreadblade Shard: no 17:55 Senhor-Incrivel: yu dont kill 1 scarab 17:55 Dreadblade Shard: dont be pathetic 17:55 Dreadblade Shard: lure something 17:55 Senhor-Incrivel: 1 scarab is very good to you? 17:55 Dreadblade Shard: pfff 17:55 Senhor-Incrivel: ¬¬ 17:56 Senhor-Incrivel: jajaja 17:57 Senhor-Incrivel: yu dont can down 17:57 Senhor-Incrivel: lol? 17:58 Dreadblade Shard: Dont provoke me, you do not be able luring anything 17:58 Dreadblade Shard: Utevo Lux ""Bright side of life... 18:01 Senhor-Incrivel: yu dont can down nooba 18:01 Senhor-Incrivel: jajaja 18:02 Dreadblade Shard: Learn some english asshole 18:02 Dreadblade Shard: You can't understand mine answer? 18:02 Senhor-Incrivel: nooba 18:02 Senhor-Incrivel: haven't 1 scarab in down and yu dont killer 18:02 Senhor-Incrivel: jajajajaj 18:04 Dreadblade Shard: Well, lure it 18:04 Senhor-Incrivel: down now nooba and you dead 18:04 Dreadblade Shard: stupido 18:05 Dreadblade Shard: shut up 18:05 Senhor-Incrivel: haven't 1 scarab lalalala 18:05 Dreadblade Shard: you are too silly to play tibia 18:05 Senhor-Incrivel: noob dont can't kill 18:05 Senhor-Incrivel: look me plz noob 18:07 Dreadblade Shard: Oh shut up biatch 18:08 Dreadblade Shard: You can't lure anything, so shut up 18:09 Dreadblade Shard: I can slay scarab, dont worry, i dont have to show it to anybody 18:10 Dreadblade Shard: You have 9 years old isn't it? 18:12 Dreadblade Shard: Ok little girl bye and smile because whole nation laughts at you. Skończyło się na tym że się do mnie przestał odzywać.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Axe the Second
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak już ktoś wspomniał jest opcja "Ignore", a jeżeli chcesz się wyżywać jak sam zauważyłeś jest OTS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. - nie ty tu jesteś od zamykania tematów. Temat został założony po to, aby pokazać, jak bezczelni są noobkowie. Zabijają ci potworki do treningu i jeszcze potrafią wyzwać twoich rodziców. Może i wielu o tym wie, ale ja miałem ochotę pokazać to i to zrobiłem - bez względu na to, czy ci się to podoba czy nie. @Knight of the fredoom Smutne, ale prawdziwe ![]()
Ale to już było... Ostatnio edytowany przez gari - 28-07-2005 o 09:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gari właśnie, szczególnie jak jest to 40 MS...
Sory za tamto poniosło mnie trochę ![]()
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Myślicie że wszyscy ludzie którzy żyją na wsi kopią ziemniaki i pracują na roli?? Chyba nigdy tam nie byliscie!!!
![]() ![]() ![]() To tyle |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Skille: 65/65
|
![]() [quote=gari]Kilka razy up:
Ludzie, proszę was, przeczytajcie całego posta, a nie tylko treść zawartą na obrazku. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi i doceniam ich pracę, lecz to była po prostu zwykła kłótnia i docinanie. Sami nie raz (może nie wszyscy) powiecie do kogoś "ty sku***synu", chcąć obrazić tego, do kogo mówicie, a w rzeczywistości obrażacie matkę tego kogoś nazywając ją "ku**ą", a przecież wcale nie uważacie "jego matki" za "ku**ę". To jest po prostu takie docinanie sobie, i tylko docinanie, co bardzo rzadko ma coś wspólnego z tym, co w rzeczywistości myślimy. Ja tam nigdy nie obrażam niczyich rodziców ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() Wydaje mi się, że ten noobek jes młodshy od ciebie...
![]() On zrobił źle, że zaczął wyzywac twoich rodziców, a ty, że zacząłes wyzywac jego... ![]() Ja zawshe używam ignore, kiedy napatoczy sie taki noobek ![]() pzdr ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Co koles, nie wyrobie, jego teksty i ortografia byly porazajace... , ja bym bał sie z nim rozmawiać, bo mi by jeszcze monitor rozwalilo... niestety sa ludzie i taborety..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Zarąbiste teksty masz XDDDD o mało z krzesła nie spadłem dzięki nim xDDDD
A pojęcie "Wieś" nie musi oznaczać pól z ziemniakami, zbożem itd., może to być również wieś koło lasu, i co? W lesie nie ma pól xDD. P.S. Chciałem przekazać również innym mówiącym "Żałosne", że oni również w tym momencie chcą pokazać, że również są mądrzejsi i do głowy im nawet nie przyjdzie żeby się śmiać. Na jedno wychodzi.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anastazy - 26-10-2005 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
np. kto byl na tyle inteligenty zeby odswiezyc temat z lipca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() @up:
Skoro temat jest na forum to dlaczego ktos ma go nie odswiezac? @topic: Twoje teksty byly jeszcze gorsze od tych od "nooba", aluzje do wsi, nawet jezeli oni "pracuja dla nas" to mozesz sie cieszyc, bo dzieki "zwyklym wiesniakom" masz co jesc. Co do "nooba", nie kazdy, ktory ma 8+ lvl na mainie jest noobem, a jego wypowiedzi nie byly noobowskie, tylko byl w nich blad na bledzie (ale co ma blad do nooba?). Oczywscie pomijam fakt, ze wg zalaczonego screena to ty zaczales ta bezsensowna rozmowe. /Diamonic |
![]() |
![]() |