|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jaki to trap był znowu? Trap to był dawno temu na Elysi przy wojnie z Del'Toro, pamiętam to dokładnie, przy wjeździe na Senję, pozastawiano pomost parcelami i jak Torosi wpadli to mieli niezłą niespodziankę, seria z fb i jadą chłopaki z SD'ków
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Pamiętam dzień przeprowadzki do ab dendriel. Robiłem se w mieście runki oczywiście zawczasu odkładając rzeczy do depo i mając przy sobie tylko 4 blanki (oh ta przezorność) miałem mały lv (12) więc robiłem wszystko by zrobić se wysoki mlvl i nagle napada na mnie pk. zabija mnie. Loguje się i dalej robie se runki i nagle każą się wylogować bo zamykają server. wtedy jest tak zwany pk time. wtedy każdy pk się ujawnia bo w każdej chwili można się wylogować. I zanim klikam wyloguj padam...
Tego samego dnia zablokowali mnie przed dp i 9 poziomowiec kmnie zabil!!!!! 3 dedy jednego dnia... Załamałem się i pół roku nie grałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
|