|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
|
![]() Witam to moj pierwszy post na forum
![]() ![]() W Tibie tez gram od niedawna - duzo slyszalem o PK ale nie zostalem zaatakowany - az do dzisiaj Gram druidem jestem jeszcze niskopoziomowcem wiec mane regeneruje (jak mi sie wydawalo) w bezpiecznym miejscu na dachu swojej gildii w Carlin - zawsze spokojnie zostawialem tam postac - nie jest to uczeszczane miejsce, zawsze cisza spokoj - idealnie Przyszedlem tam jak co dzien - na miejscu bylo kilka mebli nie widzianych tam przezemnie wczesniej - zignorowalem je - okazalo sie jednak ze to nie staly tam przypadkowo - kiedy tylko wlazlem na gore wpadlo do gildii dwoch kolesi - rycerz i jak mi sie wydaje paladyn - zastawili mi wyjscie szafka i zaczeli na zmiane wchodzic na gore i rzucac we mnei hmm i strzelac z luku - na szczescie mialem pelen pasek many i moglem spokojnie zdac sie na magick shielda ![]() udalo mi sie wybronic - w ostatniej chwili kiedy skonczyly mi sie UH i GFB tamci zwiali ![]() ![]() chcialem zapytac ( jako newbie ) czy reszta z graczy tez spotyka sie z tak wymyslnymi przejawiami sku*wysynstwa czy tez ja mialem po prostu pecha ? Nie byl to przeciez przypadkowy atak ale przemyslana pulapka :> Nie bardzo mi sie podoba ze niskopoziomowi druidzi sa traktowani jako worek UH-ow na nogach ![]() Pozdrawiam Michał |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Heh, takie tematy naprawdę wszystkim sie przejadają i ten najprawdopodobniej zostanie usunięty lub skasowany. A co do Twojej przygody.....Hehe to ci PK byli z prawdziwego zdarzenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
|
![]() Coz jezeli mam nadzieje ze moderatorzy mnie nie znienawidza - zawsze moja przygode mozna potraktowac jako anegdote
![]() BTW od tej pory topie wszystkie meble jakie tylko znajde w gildii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() takie tematy sie przejadają i sa kasowane bo zwykle sa napisane w ten sposob
"zabili mnie cholerni pk, stracilem 2 solider helmet i 1200 expa, *******eni pk, ***ac pk, co o tym sondzicie ???!?" ty za to napisales to calkiem w skladny sposob, thumbs up ^^ co do twojego pytania. Tak wszystko spotykaja sie z pk.. z wyjatkiem tych na serwerach non pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() dajcie sie chlopakowi wygadac przeciez ludzie ucza sie na bledach
ja tez mialem sytuacje ktura tera ten pk zaluje bylo przed czyszczeniem serva w ab laduje sobie mane a tu nagle kolesi mie bije 12 pal wiec zabil mie (mojego uhmaykera) po czyszczeniu weszlem moim 24 palkiem prawie go zabilem uciekl do depo i sie dowiedzialem z to polak ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 27-07-2005 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Fajnie ulozyles ten temat mi sie bardzo podoba ilozyles swojo histrie z sensem i wiesz jak zrobic histroie bez przeklenst i mi sie to bardzo bodoba a i prosze modkow zeby nie usuwali tego tematu moze innym poczatkujacym sie przyda troche wiedziec o meblach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Mnie zaatakował 21 royal paladin i kazał mi płacić
![]() ![]() ![]() A co do tematu to mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Poziom: 66
![]() |
![]() Ja jeszcze na starej postaci druid 15 lvl 30 mlvl Inferna byłem na foldzie... byłem nOObem więc wiecie
![]() wchodze a tam 18 knight i 21 pall zaczeli mnie nawalać to ja panika... ale tak na głupa <przełomowy moment w mojej karierze> zaczełem nawalać ich runami jakie miałem... leciały f bomby explo tamci padli ja zarobiłem expa i jeszcze mi płacili <Headsmasher rox, moja rodzina ![]() ![]() @topic Ładnie napisane xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Decydujesz się na grę na serwerze PvP, a potem żalisz się, że ktoś chciał Cie zabić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Ciekawe kiedy CI ludzie się nauczą że podziały na Polaków, Szwedów, Brazylijczyków jest poprostu przejawem idiotyzmu?! Pomijam że temat jest z serii "a oni mnie zabili i oni są polakami i potem ich roz***ałem i w ogóle czas sie tym pochwalić".
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Gwoli wyjasnienia :
Jestem w pracy nie mam dostepu do swojego konta bo haslo mam w przegladarce wiec zalozylem konto zeby nie przygladac sie bezczynnie ![]() 1 Ja sie nie zale - prawde mowiac to byl najbardziej emocjonujacy moment gry ![]() 2 do ostatniego postu nie potrafie sie odniesc bo nigdzie nie wspomnialem ze zwracam uwage na narodowosc :/ BTW - ani ja ani mnie nikt nie wykonczyl - jeszcze ![]() Jestem tylko zaskoczony tym ze dla niektorych mordowanie innych graczy moze byc celem samym w sobie - o ile zabijanie ludzi ktorzy kradna albo w jakikolwiek inny sposob przeszkadzaja jest jeszcze zrozumiale - o tyle napady rabunkowe to dla mnie na Tibii cos nowego - pewnie przyjdzie mi sie przyzwyczaic ![]() Pozdrawiam Michał |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A słyszałeś o czymś takim jak odgrywanie roli RPG? Ucz sie Stefan! Wątpie aby Ci ludzie chcieli odgrywać jakąkolwiek rolę, ale w świecie RPG może być tak, że kogoś sie zabija dla zysku, nie? Proste. A że nie ma odniesienia do narodowości... IMO jest, patrzysz się pod względem "polak to zrobił", co widać choćby po nazwie tematu.
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale ja nie to mialem na mysli dajac taki temat !! absolutnie nie !! Ja raczej wyrazilem podziw dla przemyslnosci, umiejetnosci planowania, i w koncu - inteligencji tych graczy ( chociaz ich odzywki byly na poziomie podstawowki + duza dawka wulgaryzmow pod moim adresem = wniosek - nauczyli sie tego od kogos innego )
A co do odgrywania roli - no dobra ciezko sie z toba nie zgodzic - w koncu mozna i tak..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Mozesz mi nie wierzyc ale ja do gier podchodze raczej bez emocji - zwlaszcza tych negatywnych - chociaz zachwycony nie bylem
![]() A jeszcze wracajac do narodowosci - ze strony rodakow spotkalo mnie duzo dobrego jak porady, przedmioty, targanie mojego plecaka po mojej smierci itd I staram sie odwzajemniac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jednak na przyszłość proszę, abyś nie móił polak, a gracz. Nie wiem jak innych, ale mnie to osobiście bardzo denerwuje.
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobra - niech bedzie - skoro ludzie sa tak wrazliwi ( i skoro dla innych "Polak" ma wydzwiek pejoratywny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
![]() |
![]() tja a pomysl ze sa inni rodzaje pkerow tzw. traperzy ktorzy sa jeszcze bardziej
pomyslowi i sprytniejsi. ;] radzil bym ci nigdy nie spotkac traperow bo z nimi bedzie trudniej ;] i zawsze miej ze soba destroy field rune ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh jak codziennie stoisz na tym dachu po kilka godzin i afkjesz trudno żeby ktos sie nie skusil Ciebie zabić ....
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bełchatów
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Trapowanie jest legalne ![]() ![]() |