|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() @ninja22
To użytkownicy tibia.org.pl mają władzę nad czasem i przestrzenią? Bo ten gość z tibia.de zamieścił swoje posty dzisiaj -.- @topic Dziwne to wszystko. Soul points, znikające potwory.. myślę, że gdyby to była prawda Cip-soft poinformował by o tym w Update Teaser'ach. Po za tym czy to nie miał być głównie update mapy?
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() sprawa zaczyna sie lekko kaplikowac... :/
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() NIEEE!!!!
kurde juz wole zeby ludzie kurde cheatowali patrzcie nie bedzie juz uh makerow a ceny run tak drastycznie z tego powodu wzrosna ze np. 1 bp uh bedzie kosztowal 10k !! kurde ![]() ZABIC CIPY!!
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Jesli to prawda to np. powolujac sien a loorowanie, jak palek bedzie bil gsa to musi przed nim uciekac, wiec jesli bedzie mial nie fart to moze sie zdarzyc ze gs mu zniknie? niemozliwe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
Ponadto ludzie bez paniki! To porpozycja na TERAZ więc wątpie czy CipSoft wprowadzi to już w nadchodzącym updacie (jeśli w ogóle wprowadzi, co przecież nie jest pewne)
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Jesli ten post jest prawdziwy, to na pewno nie jest to zrobione dla zartu, miejmy po prostu nadzieje ze inni nie przyjma propozycji autora tego tekstu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi, bo nie kapuje angielskiego (bardzierj koreański) ?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Afff.... Jakie to głupie. Na szczęście mnie to nie dotyczy bo w Tibie już nie gram
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jakby ktoś przed napisaniem tu posta przeczytał co napisali ludzie na tibia.de to może nie było by takiej paniki -.-
Ten tekst i screen to fake... 1. Te informacje "zamieszczono na forum GMów" 2. Po co GM miałby podawać te informacje? Dla sławy? Nie, bo CiPsoft by go zwolnił... Po co innego? Żeby gracze maksymalnie wykorzystali swoje makra zanim nadejdzie update? Nie po to został GMem żeby namawiać do makrowania... 3. Tych zmian jest poprostu za dużo jak na 1 update. Biorąc pod uwage Teasery które i tak pokazują niewiarygodnie rozbudowaną mapę, hordy nowych potworów i setki grafik... Poprzedni duży update dodał mniej potworów, grafik i mapy a i tak starczyło tylko czasu na małe zmiany w kliencie Cipsoft i tak nie wprowadzi takich zmian, bo stracił by za dużo graczy a noobów by nie ubyło.. Ostatnio edytowany przez hide - 27-07-2005 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Nie podobają mi się pomysły dotyczące Soul Pointsow, robaków na wędke, i sprawy lurowania potworów. Nie sądze aby był to prawdziwy post z forum Game Masterów.
hide podał zresztą bardzo rozsądne argumenty. Co nie zmienia faktu, ze pomysl otwierania potwora przez osobę, która zadała najwięcej obrażeń, bardzo mi się podoba. =O Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 27-07-2005 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sry ze odswiezam temat ale chcialbym powiedziec, ze przecieki okazaly sie prawda. BTW jeden z moderatorow tibia.com napisał na tibie.de ze to fake :S