|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Może poczekacie do update i wtedy będziecie się wypowiadać? Smb (aka "pozżeralem-wszystkie-mózgi") już wie, że update będzie zły. Skąd ty to, do cholery, wiesz? Skąd wiecie jak to będzie z sp? Może pójdziesz na roty, nabijesz z 200sp i zrobisz 3bp run.
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Stan: Niegrający
Imię: bubble
Profesja: Knight
Gildia: ****a nie ma
Świat: Harmonia
Poziom: 221
Skille: nvm
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 29-07-2005 o 15:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Cytuj:
>>Soul points będzie się zdobywać poprzez zabijanie potworów dających równa lub wiekszą ilośc punktów doświadczenia niż nasz poziom (n.p lvl 40 dostanie soul points tylko za zabicie rotworma lub czegoś mocniejszego)<< To nie znaczy, że aby robić runki to trzeba zabijac tylko roty !!! Jeżęli masz 9 lvl to jak zabijesz cave rata(10 exp) to dostaniesz te sl !! Ale jak zabijesz rota to dostaniesz wiecej sl (najprawdopodobniej 4 razy wiecej) Nie dostaniesz sl kiedy zabijesz potwroka który daje mniej expa niż twój lvl, to nie dostaniesz sl !! I jeszcze jedno !! Poczekajcie z tym ocenianiem nowego updata, do momentu kiedy zobaczycie czym on naprawde jest !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Będzie tyle samo drutów na expowikach ile jest teraz, watpie, by cheaterowi, który ma 20 uhmakerów bedzie się chciało iśc nimi po expowiskach... p.s. domyślam się, dlaczego ci to się nie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
![]() |
![]() NIE NO LUDZIE TO TOTALNY BEZSENS Z TYMI SOUL POINTS. BEDZIEMY CHODZIC NA GOBLINY I BEZSENSOWNIE JE MORDOWAC ABY STAC SIE LEPSZYMI MAGAMI TO BEZNADZIEJNE ... CZEMU CIPSOFT NIE ZAPYTA O ZDANIE DRUIDOW I CZARODZIEJI KTORZY PRZESTANA GRAC W TIBIE ???? iJESTEM SORKIEM DOPIERO CO CIESZE SIE SD, A TU NAGLE MI CIPSOFT PSUJE ZABAWE Z GRANIA W TIBJIE . JEZELI TO WEJDZIE W ŻYCIE TO BARDZO DUZO OSOB NAPEWNO PRZESTANIE GRAC. TRZEBA COS Z TYM ZROBIC (ale jak...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Nie wiem w czym wy macie problem. Jeżeli ktoś gra normalnie, to nie stoi cały dzień przed depo, bo legalnie jest to praktycznie niemożliwe. Jeżeli ktoś używa makr, ma farmy druidów poroztawianie po całym wybrzeżu, to ma za swoje
![]() Cenu uhów nie pójdą w góre. W tibii panuje zasada wolnorynkowa, cena nie jest ustalana przez sprzedawców, tylko wynika z zasady popytu i podaży. A raczej nie wieże w to, żeby ludzie zaczeli kupować uhy po 5k w sklepach, skoro mogą je mieć za 2k u druta.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2004
|
![]() LUDZIE
conajmniej 50% postaci przy pelnym zapelnieniu servera to druidzi grajacy na MC -.- wiec teraz widac po waszych glosach jacy jestescie - "ja nie chce SP bo nie bede mogl uhmakera postawic na cala noc i zgarnac kasy !" i bardzo dobrze wreszcie kazdy bedzie miec rowne szanse w tej grze -.- popaczcie na to z innej strony - w godzinach szczytu bedzie na serverze po 500-600 osob - powod ? - brak mc... pozatym beda podobno sklepy z runkami i mozecie sie najwyzej modlic aby ceny byly male i dalo sie jeszcze runki sprzedawac co do spearow - halo kto mowil ze TYLKO SPEARY beda mialy SZANSE na znikniecie ? przeciez wyraznie jest napisane ze beda mialy to tez shurikeny i throwing knife - do tej pory one zawsze znikaly... popatrzcie na ten update tez z innej strony - kazdy bedzie mogl wytaczac lootbagi bo wyraznie jest napisane ze bedzie dalo sie ropowac przez inne itemy lezace na rope place ja tam nie narzekam nawet ciesze sie z nadchadocego update - koniec lurowana koniec nieuczciwosci i mc -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kodi of Galana
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Temple Street
Świat: Galana
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
|
![]() Wiec tak: Sam update mi sie bardzo podoba, wszystkie rozwiązania są super. Soul points.. no cóż, można by pomyslec wiecej, ja np chce miec wysoki mlvl juz na maly levelu, zeby zaden je**** pk mnie nie zaskoczyl jak wczesniej (i zebym mógł mu w ryj przyje.. sd) ale jednoczesnie nie tracic na tym jesli rownie dobrze moge sobie robic runki. Widzialem na forum Gamemaster (tzn tam gdzie się reportuje) ze ktos rzucił screena podobno z forum GM'ów opisującego nowego updatea (a to bylo przed tym jak oni napisali to na tibia.com) tam też pisało że aby te soul pointy się odnawiały, będziemy musieli zabic takiego potworka który daje tyle expa co nasz level co 4 minuty. Nie będzie wiec raczej czegos w stylu "zabijamy 200 rotów i idziemy robic bp hmm pod depo". Ja mógłbym napisać ten list, mój inglisz nie jest zły, ale prawda jest taka ze oni mają w dupie czy nam się to podoba - czy nie. Ale ogólnie, sam update brzmi super. Nie będzie więcej farm druidów, więcej realizmu.. tylko ci Knightci mogę sobie bezkarnie trenić :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Mój Boże... kilka minut na dwarfach i juz masz SP na 2bp -.-. Aż tak Ci to przeszkadza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Ci co nie są przeciwko SP to jacyś rycerze na pewno, mają gdzieś m lvl.
Po za tym więcej mc userów, uhy są tanie, mniej mc userów uhy cholernie drogie (mam nadzieje, że się wam kasa skończy drogie knighty)
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Kodi of Galana
Gildia: Temple Street
Świat: Galana
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
|
![]() Kuraj, powiedz mi, jak ty chcesz zregenerowac 4k many w pare minut? Soul pointow NIE ZDOBYWASZ na potworach. To ze zabijasz potwory pozwala ci je regenerowac, ale tylko przez 4 minuty jesli nie zabijesz nastepnego potwora w ciagu tych 4 minut, SP NIE BĘDĄ się regenerowaly. Gdybym mogl znalezc ten temat z informacjami z forum gmow.. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Po co ci to?:P
Profesja: Knight
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() Siema , najgorsze jest to ze wlocznie znikaja to jest do bani !!
![]() ![]() Palki znikna a Knighci beda na topie ;p
ehh czemu ludzie tak hackuja innych? ![]() Loth Lenam(old char hacked ![]() Ostatnio edytowany przez Wierzba Ziom - 29-07-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Świat: Arcania
|
![]() po pierwsze ktos tu nie umie czytac...nie bedzie trzeba zabijac co 4 min gm-a tez czytalem to na scrrenie z forum gmow i to bylo troche inazcej opisane ale co tam (moze po angielsku i sie pomyliles)
nastepna sprawa nie moge sie doczekac jak palle z trudem beda uciekac i bic gsa a on przykladowo na redzie zniknie to sie szykuje ladny ubaw SP nawet jestem w stanie przezyc poniewaz wiem na jakiej to ma byc zasadzie znikajaca bron idiotyzm moim zdaniem milego podnoszenia panowie ![]() ale najglupsze jest to ze runy beda w sklepach teraz to dopiero dopchac sie do expowiska to bedzie wyczyn to jest IDIOTYZM tylko widze 100+ lvle sorcow na necro i ciagle dostawy hmmow....eh no milego
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Mi Sie nie Podoba Pomysł na soul pointsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Knight tez bedzie miec zle bo nie bedzie mogl sobie lurowac ratow albo spiderow do traina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław
Imię: Warhammerlord
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ten update tylko popsuje gre. Setki (tysiące?) graczy odejdzie. Wszyscy druidzi (szczegolnie facc) beda mieli przechlapane. Nikt nie bedzie nimi grac. Odejdzie duzo osob. Takie coś nie ma sensu. Ale pożyjemy, zobaczymy może nie zepsują tego aż tak bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do rozpadających się broni to naprawdę niezły pomysł! Chyba mni nie powiecie, że w RL oszczep nigdy się nie niszczy? Powinni wprowadzić wytrzymałość dla wszystkich broni i możliwość naprawy ich... Robaki na haczyk? Ja mówię: TAK! W końcu Tibia będzie trochę bardziej realistyczna... Co do ropowania się na śmieciach, uważam że to świetny pomysł! Hehehe, Cipsoft zrobił magic rope bezużytecznym, wreszcie szkodząc PACCowi! Hłe, hłe hłe... Jedynie znikanie stworów mnie dobija: A jeśli chcesz odciągnąć np zerka od jego respa, by go zabić w zacisznym miejscu i po dojściu mieć już świeżego? Ehh, to przegięcie... Zresztą, nawet to ograniczanie odciągania stworów da się nadgiąć... Porządny lurer najpierw sprawdzi gdzie najdalej może lurnąć takiego np GSa i wtedy i tam zwabi jakichś newbie...
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
po2: druid przestanie byc tylko do uhow po3 zanim update nie wejdzie to sie nie odzywaj bo mnie zaraz szlag trafi Cytuj:
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 Ostatnio edytowany przez Mc macio - 29-07-2005 o 18:00. |
||
![]() |
![]() |