|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() wg. mnie ten update popsuje Tibie.. tzn moze nie bedzie tak zle
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Dobrze, że nareszcie nie będzie lurowanego GS-a pod mostem chociaż to był stały element tibii i dawał troche kilmatu w grze ![]() Głupi pomysł z tą przynętą bo komu się bedzie chciało łowić ryby. Całkowicie głupi pomysł ze znikającymi spirami bo kto zrobi sobie nową postać palka jeśli będzie musiał co kilka minut lecieć po speary do sklepu, a zazwyczaj treni się daleko od miasta :/ No chyba że zdejmie wszystko z siebie i naładuję na full spierów do ręki no ale pomysł z tym znikaniem moim zdaniem jest bezsensowny. To tyle co mi się nei podoba
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
no wlasnie z tym sie zgodze przeciez spear nie rozwali sie po 1 - 10 rzutach bedzie bardziej wytrzymaly, a co do spul points to moze bedzie tak 40 master zabije rota i ma 1 soul point i moze zrobic jedna runke ? luuuz bedzie
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() CO złego? nic.
- Dzungla, nowe potwory itemy itd. - Ropowanie lootbagow dla facca i koniec pulapek na rooku - Koniec uh trapow - Potwory będą znikać po wielkiej odległości np. gs z pohu zniknie gdzies pewno na sciezce - Co prawda palkom speary beda sie niszczyc po jakichś 2-3 godzinach, ale za to throwing stary nie będą się rozwalać tak samo kamienie a są baardzo lekkie. - Soul pointy, koniec farm, wystarczy pohuncić z pół godziny i sorcowie beda mieli regeneracje SP na jakies 1-2 godziny. - Co do przynęt, w cheatach to nic nie przeszkodzi, bo w czym, wystarczy ich troche kupic, (pewno będą do kupienia za np. 3gp za 10 sztuk) i za takie 30gp mamy przynęty na 100 ryb.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie update bardzo podoba, wpierw narzekalem na soul points ale to dzieki nim wrocilem do gry duidem
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thal Therdo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
Z kad wiecie ze one szybko beda znikac ? Najprawdopodobnie bedzie to dlugo trwalo boze -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Tak sie wkurzacie, połowa się wkurza o SP chociaż nic o nich niewie, i połowie forumowiczów odbierze to uhmakerów i niebędzie biegał knight na 20 lvlu z dsm g lags itp
![]() Mi się ogólnie podobają pomysły update, zobaczymy ile osób będzie dało rady grać bez cheatów ![]() a... jeszcze skąd wiecie że "linia znikania potwora" będzie blisko na PoH'u może będzie 30 sqm w dół od DB =] Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Mi sie tam all podoba xD
1) Palki nie beda juz sobie nabijac skilów ;] 2) bedzie mozna sobie łatwo ropnąć loota ;] 3) Nie bedą lurowane potwory ;] A nie podoba mi sie troche z tymi punktami ;/ bedzie trzeba sie nałazic :/ a co to przynety na ryby to "rybka" ;] Mozna isc do sklepu po miesko lub isc na jelonki i kroliki xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Oni ciała a ty dupy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() nie podoba mi się to że nie wiadomo jak w praktyce będą wyglądały limity z lurowaniem,nie wiem jak będę wyglądały sp wogóle to co wiem to to że zanęta będzie a reszta to jedna wielka nie wiadoma-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Moim zdaniem beznadziejnym pomysłem jest destrukcja spearów, soul points oraz znikanie lurowanych potworów. Dla palka ten update oznacza game over. Jeśli trenię na cycach z 10 spearami a one znikną powiedzmy po 3h to trochę irytujące. Soul points - co ma piernik do wiatraka, czyli co ma walka z potworami do monotonnego robienia run? Czy jeśli będę chciał zrobić sobie 2 bp UHa to będę musiał druidem wyrżnąć całą Foldę? Również znikanie lurowanych potworów to porażka. Dam przykład: pójdę na posterunek cyklopów na PoHu, będzie duża grupa monstów, więc będę musiał je lurować, a za tym idzie ofc znikanie potworów. Albo GSy dla palka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() ja juz w tibie nie gra wiec nie opchodzi mnie ten update
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Mi się nie podoba:
-znikanie potworów (tj koniec lurowania ![]() -chodzenie po większej ilości parceli/krzesel (to jak mam ku*** kogoś zatrapować ?) -koniec z uhtrapem (+ dla najtów) -znikanie spearów (nie ma to jak ciągłe udupianie pala, nie?) -zanęta -.- -soul pointsy (tłok na fibie się zrobi :/) Zdawało mi się, że CIPowie nie mogą już bardziej z***ać Tibii... myliłem się |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ee....Jak CIPY chca tak bardzo zapobiedz lurowaniom to niech moze odgrodza POH itp. (nam na mysli co w rodzaju mostu)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Ogolnie sux
Ulatwienie w robieniu niektorych questow -.- jezeli to co zapamietalem ze znika po dwoch ekranach potwor od spawnu to super -.- Idizemy na crus helm quest i uciekamy z gsem on znika i idizemy po crusa. Fajne! ... Koniec z efektywnym pkowaniem w podziemiach Koniec z wojnami Koniec z trapowaniem Koniec z robieniem run na jakims wysokiem gh Koniec z duzym lowieniem Koniec z lurowaniem Koniec z zaskakujacymi w pvp skillami low lvli. Koniec z iloscia capa i paladyna. Koniec z duzym expem paladyna na pohu No ale sa tez plusy... Koniec z plaga runemakerow na macro Koniec z Blokowaniem dp Koniec z Durnym bieganiem po piramidach podczas pkowania w ank Nowy teren...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 31-07-2005 o 13:32. Powód: napisalem gorski przez u -.-'' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cipsoft za bardzo chcę urealnić Tibię, i to mnie wkurza.
Łowienie - sux Speary - sux (współczuje paladynom) Souls Pointy - jeszcze bardziej sux (n/c) Nie wiem jak was, ale Cipsoft za bardzo mnie zaczyna już wkurzać. Dlaczego oni ciągle myślą o Paccach, dając im nowe tereny!?!? A co z nami faccami, my się już nie liczymy do Tibii?????? Nie dość, że Paccowie rządzą miastami, to jeszcze mają więcej terenów. n/c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ehm..Ej pacce chyba za to placa zeby miec wieksze tereny plywac statkami itp. a wlasnie o to chodzi zebys na poczatku byl facc gral i poznal uroki tej gry ale bez pacc nie poznasz wszystkich urokow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss