|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Obejrzałem do końca tylko szósty odcinek. Przy reszcie nie wyrobiłem i wyłączyłem. Po SH i Sanitarium nigdy się nie spotkałem z czymś, co by tak zadziałało na moją psychikę... Nie wiem, nie potrafię dotrwać w Salad Fingersie do końca każdego odcinka... Czuję się, jakbym doskonale wiedział, co się wydarzy, ale nie chciał się przekonać, czy mam rację...
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specyficzny strach… muzyka daje mocne mniemanie się o sobie. Czujemy strach autora a nie nas. Autor opanował wywoływanie strachu do perfekcji… jest to strach boćcowy a działa się to, dlatego, że muzyka + animacja a także grafika docierają do naszych obu płatów mózgu…, czyli po stronie lewej i prawej… Ogólnie miałem odczucie, że kogoś zabiłem i mam kogoś na sumieniu… na sercu… Moje sumienie teraz czuje się źle…
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Cytuj:
Co do topicu... hmmm fajne filmiki, chce sie wiecej ;>. Lubie filmy psychologiczne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak Dobo założył ten temat, to ja na przekór włączyłem to - podczas ładowania włączyła mi sie refleksja, że jednak jak napisał Dobo że 15 lat do tego trzeba mieć to wyłączyłem... I teraz nie żałuje bo czytam wasze komentarze.
![]() |
#25 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() o.0
Niesamowite. O ile przy 6 i 1 odicnku odczułem tylko pewien niepokój, to reszta wywołała u mnie autentyczny strach. Strach przed ludzki umysłem. Nie chciałbym NIGDY spotkać autora tych flashów.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() wprawdzie nie oglądałem tych flashy (mam 15 lat) to po tym co tutaj czytam wnoskuje że nie trace dużo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
![]() |
![]() Staaaare to jest. Śledze regularnie od drugiego odcinka czy nie wychodzą nowe na http://www.newgrounds.com/ Jeśli to jest dla was chore to nie oglądajcie "Milkman " tegoż samego autora :>
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 31-07-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Hmm.. Wstrząsające.. Ile różnych, dziwnych rzeczy potrafi wytworzyć chora, ludzka wyobraźnia.. Obejrzałem wszystkie części i wszystkie równo działają na psychike..
@Plastex: Tak.. "Milkman" to jest dopiero coś.. ^,- Ostatnio edytowany przez Monte - 31-07-2005 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Kiedy ogladalem tego milkmana czylem sie dziwnie bardzo dziwnie nie wiem jak to opisac chcialem wylaczyc ale nie wylaczylem to bylo naprawde dziwne uczucie te filmy dzialaja jakos dziwnie na psyhike czlowieka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Oglądałem to pare dni temu i musze przyznać - za***iste choć chore. Część czwarta bodaj nazywała się "Cage" wywołała u mnie strach jakiego dawno nie czułem. Takie filmiki warto oglądać choćby dlatego, aby zobaczyć do czego zdolna jest chora psychika ludzka, zdrowa zresztą też.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Hmm... Mi te flashe stylem rysowania i w ogóle przypominają taką kreskówkę 'Courage - The Cowardly Dog', polski tytuł bodajże 'tchórzliwy pies', lub coś w tym stylu... Widział to ktoś? I jeśli widział to widzi jakiekolwiek powiązania? Bo ja widzę dużo... Chociażby wygląd postaci i styl rysowania.
A co do tematu, to przyznaję, strach jakby 'inny', ale już gdzieś to widziałem... dla mnie to takie małe deja-vu. Może przez tą kreskówkę? ![]() Pozdrawiam, Cebix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Ten pies miał na imie Hojrak i mieszkał Z babcią i dziadkiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Tak, to było właśnie to. Jak sobie przypominam tą bajkę to normalnie te flashe to prawie identyczne, tylko że one są bardziej... no wiesz... 'TAKIE'.
Przynajmniej takie wrażenie odnoszę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cebix - 31-07-2005 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Nudne? Nie zrobilo na mnie zdnego wrazenia, wrecz sie nudzilem ogladajac to... Milkman juz lepszy jest. Ogolnie, wydaje mi sie, ze przesadzacie z tymi komentami.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Milkmen omg -.-' to jest chyba jakaś porażka... zero strachu jak ten szajs oglądałem... a tu coś nadzwyczajnego dreszcze, strach ale inny HMM MUSZE TO DAĆ DO "NIE DO WIARY"
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Hmmm...Może jestem człowiekiem o silnych nerwach,ale to mnie podłamało na całej lini.TO JEST CHORE!!!!To chyba pierwszy film w którym czułem takiego rodzaju strach(i czuje go do teraz)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
![]() ![]() |
![]() Nie wiem, moze jestem jakis inny, ale mnie to poprostu smieszylo