|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Powiem tylko jedno. Przyznam sie Używałem Tibi GG i Tibia Bot'a I niebylem zhakowany uzywalem gdzies 3 miechy konto mialem 29 Sorcerer. Wiem ze moglem byc zhakowany ale Bardzo dobrze to sprawdzalem chyba przez tydzien sprawdzalm tysiacami kombinacjami czy niehakuje i chyba z 8 strony dopiero sciagnalem i zobaczylem ze to niehakuje i akurat zaczlalem uzywac ale potem pomyslalem. Gra to gra Oszukujesz(Przegrywasz) Nieoszukujesz(Wygrywasz). Wiec przestalem uzywac az do tej pory.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Używam tylko tibi login poniewaz nie chce mi sie wchodzic tyle a w tym czasie sprzatam pokoj albo robie inna porzytreczna rzecz ale tibi gg i takich tam to sie brzydze
![]()
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
Po drugie TIBIAGG NIE LACZY SIE Z NETEM , edytuje jedynei zawartosc pamieco komputera, rozumiem, ze mozesz byc przeciwnikiem tego programu i masz do tego prawo ale byloby milo gdybys uzywal prawdziwych argumentow a nie jakichs wymyslow[; Laczyc z netem moze sie jedynie trojan, ale to jzu oczywista sprawa- sciagasz plik z trefnej strony-ryzykujesz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Używałem kiedyś GG, ale zrobiło się nudne, więc już żadnego nie używam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Uzywam czego sie da
![]() Tak jak ktos wczesniej pisal zaczyna sie od logowania rycka a pozniej makerow ![]() procek 1.8 Ghz i 384 ramu utrzymuaja jakos 4 tibie, cyca mozna zabic na luziku, uhem tez sie trafi wiec spoko ![]() To samo z trainem, przeciez nie bede 10 godzin patrzyl jak postac trenuje poprostu poczekam na MSg na GG ![]() Uwazam ze to glupota pytac o takie cos bo i tak wiekszosc uzywa roznych wspomagaczy ja np nie wyobrazam sobie gry ryckiem bez 5 UH makerow, gdy jakies pacany chca 3k za BP UH ![]() Pozdro
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie używałem, nie używam i nie zamierzam używać. Kiedyś jak zaczynałem grać w Tibię włączyłem TibiGG i fulllight-a, niestety nie wiem dlaczego nie spodobał mi się i po 1 dniu przestałem go używać. Może to sumienie, że oszukuje...?
![]() |
#27 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Prawda jest taka ze firewall nie ochroni cie w 100% (tak jak probowales nam udowodnic) przed wspomagaczami. Cytuj:
Na moim koncie sa (bez urzywania zadnych cheetow): 56 elite (80/79), 25 royal (pierwsza postac to sie nie bede chwalil skillami, 15 magic lvl), 27 elder (ogromny magic lvl), 18 sorc (kiedys sie pobawie i zrobie go master), do tego na osobnym koncie mam paladyna na 15 lvl ze skillami 62/58 (odbilo mi kiedys przez tydzien). Moj obecny majetek obejmuje (i rosnie w tempie 20-50k tygodniowo): ~150k w gp ~800k w sprzecie na wszystkich tych postaciach (liczac podle ceny na Secura, jak by ceny sie trzymaly to bylo by 2 razy tyle) ~300k w runach (kupuje zawsze na zapas zeby nie musiec kupowac po "3k za BP UH"). Domek na ktory juz mialem kilka ofert w granicach 100-200k (sam kupilem go za 150k) Zwykle zdobywam ok 2-3 lvl tygodniowo na moim rycerzu (patrzac na twoj death to podobnie jak ty). Kolega ktorego wspominalem w poprzednim poscie tez dal sobie spokuj z cheetami i w tej chwili nawet mnie doluje kasa (za to ja mam minimalnie lepsze skille i lvl ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Można monitorować porty jakie sa wykorzystywane przy polaczeniach. Można monitorować ruch generowany na karcie sieciowej. Sa zabezpieczenia. A pozatym sam sciagam Tibie GG ze strony reebowa i nic mi nikt nie shaczył. Chcialbym tez dostac w swoje lapy tibia bot'a. Ale ponieważ reebow się tym nie zajmuje to wole nie testować samodzielnie ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() @Dr.Omader
Tak to juz niestety jest ![]() Ty chyba nie grasz ryckiem ze nie wiesz ile znaczy kazdy malutki uszek dla rycerza ![]() @Gremlin na tym koncie sa 1 i 8 lvl ![]() Dorobilem sie tam 61 royal paladyn i moj majetek liczyl grubo ponad 1 mln GP. Skille mialem 88/78 ![]() Podpalacz byl postacia zalozona dla calkowitej zalewy, mial to byc rozrabiacz i low lvlowy lolek ale razem z kumplem troche zaczelismy expic i wyszla nawet ciekawa postac ktora zamierzamy dalej rozwijac ( poprostu wkrecilem sie w rycka ) Pozdro
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Eeeee ja nie używam "wspomagaczy", ponieważ uważam ja za niepotrzebne. Czasem robiac runy i łowiąc rybki korci mnie, żeby wreszcuie ściagnac sobie jakiegoś rybaka czy inne macro do łowienia ryb. Ale wtedy napada mnie myśl... Co to za gra, w której każy może sobie mieć najwyższy lvl i najwyższy mlvl i najlepsze skille ziostawaijac tylko właczonego kompa na noc. I wtedy nabieram ponownej ochoty do łowienia ryb samodzielnie
![]() ![]() Co do mc to przyznaje się ... ściągnąłem z jednej strony (nawet nie wiem jakiej ![]() ![]() ![]() Tibia gg jest dla tych którzy chcą być najbogatsi w całej Tibii i nie chce wydać tego 2gp na torcha... albo złowic 2rybek zeby miec mane na utevo lux ![]() Mam jescze jedno najbardziej n00bowe pytanie: Kto to/Co to jest ten Rebow ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Ludzie programy po
1. to dobry moment na haka 2. za bardzo ulatwia gre i nie cieszysz sie z tego co ty zrobiłeś tylko program np.stoiszi altomatycznie nabijasz skille w lowieniu ![]() albo idziesz do sklepu i sobie skillujesz 30minut (to nie powinno tak wygladac chodzi o swoj wklad w gre a nie wklad programow u;atwiajacych gre ! 3. ja nie uzywam programow ulatwiajacych gre bo mam satyswakcje z wlasnego wkladu w piekna tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Fallen Angel
|
![]() Nigdy nie używam wspomagaczy. Są one lamerskie więc używają ich same nooby które nie mogą dać sobie rady inaczej. Po za tytm mogą mi shakować konto.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Kiedyś używałem TibiaLogin, ale gdy kumpel powiedział, że są w tym trojany usunąłem i po przeskanowaniu kompa odkrył mi 2. Teraz wolę nie ryzykować. Ściągnąłęm sobie wszystkie odkryte mapy do Tibii(to chyba legalne).
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
PS Ale nOOb ze mnie ![]() Przez to nie mam ani jednego mlvl ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
@UP: BP of UH to backpack Ultimate Healing Rune(jak nie wiesz co to to sobie zobacz w spisie) jest to plecak pełen tych runów(20runów). Nie da sie grac knightem pozniej bez UHów, o czym sie przekonasz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Słyszałem że UH są tylko od 4 mlvl.
A ja jak teraz mam 0 mlvl to powinienem zaczynać od jakiego czaru ? od Światła :rolleyes: ?(
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Caly czs sie meczą nad szukaniem Mc, tibia boot.. itp. Ban na miesiąc gwarantowany 8)
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |