|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Wszyscy chwalicie bla,bla nudy!
Ja zaglosowalam na nie! Nie cierpie moderatorow (oprocz Fanfiego z nim sie fajnie gada) !!! Szczegolnie Gremlina! Bleeeeee i jeszcze ma byc dzien w ktorym mam byc grzeczna? To przesada!!! ?( ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Re UP: Co my wam robimy? Aż tacy źli jesteśmy? Powiedzcie to może się zmienimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Odpowiadacie na pytania +
2. Pozniej sa watpliwosci - 3. Chce sie zadac to pytanie, ktore rozwieje watpliwosci lecz nie ma jak bo temat jest..zamkniety!!!! I JAK TU WAS LUBIC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Widzisz... min na tym polega nasza praca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Nikt nas nie lubi, nikt nas nie lubi...jaka szkoda
![]() Ustalmy datę tego, jakże wspaniałęgo dnia. 8 kwietnia zostaje?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() n3m3s!s ja was lubię
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej zeby byl, ale 30 lutego!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No więc ja oceniam jak lubie modków:
- Fanfi- neutralny bo go prawie nie spotykam :? - Gremlin- do pana profa nic nie mam (prawie zerwoy kontakt XD ) - Gimli (alias bambus)- spoko chłopak można pogadać na luzie ![]() - Omader (alias palma) - też spoko ![]() - Zagłada- spoko facet- wie dlaczego ![]() - Matkus- Też fajny facet (a w ogóle to jk sesja wyszła?? ![]() - nemezis- Może być ![]() - Dobo- No z nim dawno nie gadałem- neutral Ktoś tam jeszcze został?? Mam andzieję że nie ![]() No to poza tym [roponuje aby rada zdejmij/zostaw (upomnienie) była 20 dnia każdego miesiaca ![]() A Dzień moderatora w...... Moze 1 czerwca?? Przecież modki to duże dzieci ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
Ja lubie modków a został jeden który nie wiem po co jest mnianowicie Ivan
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Iwan jest szefem działu o OTS.
A poza tym mói 30 lutego bo nie ma tej daty. BNie kapnałęś się??
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() No masz racje nie skapnołem się ale she_devil jescze nie dorosła do tego by docenić moderatorów niezdaje sobie sprawy jaki śmnietnik byłby na forum.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odszczekuje teraz wszystko co powiedzialam o tutejszych moderatorach (nawet ty gremlin) co do tibia.xx.pl mam watpliwosci
Jeden z modkow czepia sie o moj... wyglad (Hukeram) Troche dla mnie tego za wiele ale wy tutatj to jestescie powiem Boscy |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Taki dzień powinien być. Moderatorzy nie rozdawali by wtedy upomnień i używali swojej amnestyjnej mocy
![]() |
![]() |
![]() |