![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() ja tam wiem swoje , sampzor mowil mi ze chce zaatakowac z zaskoczenia wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc ;-) ale i tak DT wygra ;p
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @up
No nie wiem GG sie wkurzyli i napewno wezmą odwet za Tedrusa i Sampzora więc będzie O.S.T.R.-o |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Tez sie wkurzylem; (((!
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Narandell padl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, ze sie tera all polaczki spuszczaja bo Narandell mial kicka.; p Przyznac sie! Ktory zwalil konia jak to zobaczyl!!!
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() taka jest prawda polak cry polak die niestety ;p polowa polakow gra na pvp tylko poto zeby wolac protektora jak ktos sie wku.rwi i za***ie za to ze zamocno pyszczyl do niego;p
polacy=duza liczebnosc,pvp sux dt=pvp rox,mala liczebnosc bardzo dobra organizacja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie a jak Sampzor padł to Dt podniecało sie tym przez dłuzszy czas. "Polak cry , polak die"(wiem że opisujesz akurat siebie ,ale to już twój problem ) jest juz nudne... @Majok Zwróć uwage że del'toro bardzo dużo osób pomaga i jak te giną to jakoś nie są wliczane do listy z fragami. a np. taki Samaroon 60 pally został wliczony , a z wojną nie ma nic wspólnego , padł 2x na Excailu ponieważ miał hacka.. Trzeba przyznac ze większość del'toro ma dobre pvp a ludzie z GG nie mają doświadczenia w wojnach (niektórzy).Ale często są sytuacje kiedy szanse były wyrównane (chodzi mi o liczbe graczy online z obydwu gildii) a Del'toro odmawiało otwartej bitwy i dalej boi się normalnej wojny. Ostatnio edytowany przez Exodus - 13-08-2005 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() widze ze tera inni sie zmagaja z Del'toro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Ludziki pomużcie nie chca mi dzialac filmy robione w rapidshare daje free czekam i nie wyskakuje mi ile sekund mam czekac tylko takie cos
This file has been downloaded 1123 times already. :/ o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw:Opowiedzcie jak to jest wyzywac mnie pod dp w Ab; ) Lamy, zabic mnie nie umiecie to bedziecie mnie wyzywac; )? Okej. Tylko sie przy tym nie spusccie bo potem na mnie bedziexD. Cya.
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Powiedz mi czy ja cię kiedyś wyzywałem ? Nie przypominam sobie żebym wyzywał jakiegoś gracza Del'toro (Nie licząc Tusiek Murderer ,z niego się śmieje cała Berylia) kto to Lindlay? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Myslalem ze Polacy na Beryli sa madrzejsi od tych bucow z Aldory ale sie zawiodlem;< A Lindlay to LindlayxDDDDD Wpisz na tibia.com to bedziesz mial odpowiedz; p
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze jeast tak że pewna grupa Polakow pracuje na zły wizerunek wszytskich. Tak dodam że tworzenie tej gildii "Meny polend broderhoot" jest można powiedzieć "rasistowskim" zachowaniem.Gracze z innych krajów udają Polakow aby zrobic z nich jeszcze wiekszych noobow niz jest naprawde...
Jak wiadomo tą gildie stworzono z inicjatywy del'toro chociaz pewnie to ich noob chary w niej są :/ Tak samo zachowanie Excaila w stosunku do Polakow jest niestosowne tak jak i calej gildii w tym innych Polakow ktorzy sie smieja ze swoich rodakow. To ze sa w Dt wcale nie znaczy ze sa innymi Polakami niz ci z GG. @co do aldory tam wogóle jest dziwna sytacja jest coś w stylu "zimnej wojny" między Oleckiem a Bydgoszczą :/ Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-08-2005 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Bytom !
![]() |
![]() Ja wogóle nie rozumiem, po co polacy mieszają się w tą wojnę? Po jednej jak i po drugiej stronie są ludzie którzy chyba każdemu krwi napsuli. Dajmy np. ze strony DT "Excail" - którego niecierpie najbardziej ze wszystkich. Każdego Polaka, bez wyjątku uważa za śmiecia (noo... chyba ze jest mu do czegoś potrzebny). Kolejnym moze być Bon'Zaii , który z leszczyka staje się wielkim macho xd (ale to pewnie tak Excail na niego działa - ogólnie ujdzie). O Harlequinie nie będę się wypowiadał :|. Natomiast ze strony GG taki np. Tedrus, nie spotkałem się z jego strony z jakimś "rasizmem", ale słyszałem o tym ze ludzie płacili mu za bycie wolnym, ale on zapominał o tym powiedzieć reszcie dt i ludzie padali + musieli jeszcze raz płacić.
Wątpię zebym opowiedział się po którejkolwiek ze stron przez to że po obu mam kolegów, którym na bank bym pomógł gdyby byli po tej jednej stronie ![]() Moze to moje pisanie bez sensu, a większość nie wie kim jestem (i good xd - no more noops xd). Ale nudzi mnie trenienie i pisze sobie ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Exodus
Wy, polacy, którzy twierdzicie, że walczycie po właściwej stronie jesteście porąbani. Sampzor was nie lubi, gdyby wygrał wojnę (mało prawdopodobne ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() chlopaki znam DT bardzo dobrze z 2 swerverow arcania/aldora chlopaki maja zaj3bist3 PVP i oni wygraja ta wojne =]
hail DT xD |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiecie dlaczego ta wojna się zaczęła. Bo było za duże PA , no i jeszcze zabito Halindira i Hixando (nie wiem za co).Więc założeniem było stworzenie gildii w którym bedą nie Pa (albo przynajmniej mniejsi) może nie pamiętacie co się działo już?Excail zajmował całe Necro wtedy kiedy chce.byłem z kolega na dragach w venore , na dole był Harlequin i chcieliśmy sie go spytać coś a on odrazu próbował zabic kolege DSami.Ja też raz padłem dlatego że wywaliłem z kopalni Liitha Vito , kory chcial się po prostu w***ać.Po kilku dniach wpadł z ekipą pod muj , akurat grałem w kafe i miałem w tej chwili takiego laga że nie mogłem sie ruszyc no i oczywiście dead...
Nie mówię ze Sampzor,Tedrus itd. sa święci ale z ich strony nie spotkałem się z Pa.Np.Halindir niogdy mnie nie wyrzucił z Cyclopolis jak tam expiłem na mniejszym lvlu.Dla mnie ta wojna może trwać pół roku, mam nadzieje że reszta gildii też nie da sobie wyrwać serva , a znając Del'toro jak mi się znudzi to pójdą na jakiś nowy server |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() @up
Halindira zabili za to że szpiegował na początku wojny, a Hixando za to, że Red Robe wylootowanego przez kilku DT chciał zatrszymać dla siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie dolaczylem do wojny poniewaz jak h lv polaczki sobie pkwali n00b charami, to stwierdzilem ze pobawie sie w Straznika z Teksasu i oczyszcze miasto, jak sie potem okazalo to second chary h lv polaczkow, ktorzy walcza po stronie GG, wiec co mi tam, mam hunta to pomoge DT. A tak poza tym wojna to wojna, wiec sposob walki sie nie liczy.
BTW. W DT jest paru moich kumpli wiec czuje sie zobowiazany im pomoc.;D
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 15-08-2005 o 17:36. |
![]() |
![]() |