![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
kto tu pisze bzdury, chciales sie popisać wiedzą - nie popisałes się Już nie można kupić throwing stars w sklepie. Pozatym wydaje mi się, że speary kończą sie wolniej niż wszystko inne co mniej waży ![]() Ja mam szczęscie, że zawsze moge liczyć na kumpli to mi wylootoją z czegos throwing stars czy coś tam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() ale kicha z tymi spirami mam pallka i raz padłem 4 razy wciągu 1 dnia, bo mi połączenie się zerwało i zanim zdążyłem sie ponownie zalogowac już byłem martwy i od tego czasu expie tylko z tarczą i spirami a teraz za szybko znikają
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() juz wiem ... Doszedlem do wniosku, że nie maco łazic ze spearami, bierz w łape łuk i strzały, idź expić! Dyst sam ci urośnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() Moim palkiem nie chciało mi się trenić chciałem to zrobić w okolicach 35-40 a tu dupa, 32 lvl 66 dista i update :/ więc jednak sobie nie potrenie i na 50 lvlu bedzie 70 dista x) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: R....
Poziom: 67
Skille: 84
Poziom mag.: 16
|
![]() Jeżeli chodzi o moją metode na train, to teraz ją przedstawie...
Otóż, biorę miecz i najpierw trenuję walkę wręcz na potworkach, żeby zrobić 50 shielda ![]() Wówczas biorę łuk i strzały, bądź jak kto woli kusze i bolty i ide expic z noobkowatym distem 56 =/ Uważam, że to jest w miare dobry sposób na trenienie jednego i drugiego skilla (mimo iż shield nie jest palkowi potrzebny)... To tyle, mam nadzieję, że ktośz tego skorzysta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Tutor
|
![]() Wydaje mi sie ze znam rozwiazanie na temat trenowania paladynem. Mianowicie zamiast uzywac spear , ktore jak wszyscy wiemy lamia sie po update, mozna je zastapic "thrownig knifes" - male nozyki , mozna je laczyc , 1 reczne, nie psuja sie , upadaja po zucie tak jak speary, no i co najwazniejsze duuzo lzejsze od spear.Wprawdzie maja one niewiele mniej ataku niz speary ale dzialaja, a co najwazniejsze mozna trenowac paladynem z wiekszymi skillami na monku , albo z kolega paladynem i mniej mu zabierac niz ze speary.
Paladyns Rox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
EDIT: Throwing Knife znikaja, wprawdzie kiedy robilem test 1 knife trzymal dluzej(okolo 20 rzutow) niz 1 spear Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 16-08-2005 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Ten update jest bardziej destruktwyny dla wszystkich klas procz knighta. Spodziewalem sie ze wlocznia rozpadnie sie po 5-10 minutach a nie po 20 sekundach. I JAK TU TRENIC!!! Uwierzylem w dodatku w te inne bronie do trena-.- Tera porzadnego palka nie zrobisz bo czym tu trenic jak sie wszystko niszczy
A sorc i drut... Zamiast stac po dp i se pogadac z goscmi musze zapierdzielac na roty zeby odnowic sp. 2 minuty 1den sp-.- to paralizuje zycie normalnym faccowym graczom. Oczywiscie jest rozwiazanie: " zamow pacca juz dzis!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Nie wyzywajcie mnie n00bem prosze
Mój sposób (może głupi) przestac grac palkiem sorcem i drutem tera robic tylko knightów i moze cipsoft sie zmieni ![]() ![]() rozpisałęm sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Moim zdaniem pallkiem bedom grali tylko ci którzy na innych postaciach na tym samym serwerzy moją tyle kasy że mogą pozwolić sobie na speary w sklepie :/ Teraz palladynem nie bedzie chyba nikt bez 50lvl goscia z 5000k w depo :/
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() 1. dlaczego tylko palka "tak urzadzili"? dlaczego miecze, topory albo palki sie nie niszcza? to troche glupie... no i oczywiscie trenig palem odpada(to strata kasy),a skoro nie ma skilla to jak wiadomo idzie wiecej strzal/boltow; shielding trenowac z mieczem?:| no to jest poroniony pomysl, to moze w ogole zrezygnowac z broni dystansowej i z palka zrobic prawdziwego Palladyna,czyli rycerza-maga.
2. soul points nie sa zlym pomyslem(likwiduja jednak chociaz czesc "farm"), ale troszke przeszadzili, albo niech ich bedzie wiecej, albo szybciej niech sie odradzaja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Uruk Har
Profesja: Sorcerer
Gildia: Down Fighters
Świat: Hiberna
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Ten Update to CHOROBA dla pal, sorc, drut miałem 5tygodni temu hacka i przestałem gracie kilka dni temu zacząłem znowu grac i robiłem caly czas runlki aby w koncu odzyskac swoje rzeczy (niemiaelem nic i kasy i zadnych zborji) a tu nagle ***ane SP !!!!!!!!!!! :[:[:[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() trenowac da sie spokojnie jak sie przed updejdem na zbierało z bp spirów to sie bierze kolege sumonuje on nam monka i bierzemy ten bp ze sobą jak ktoś podejdzie zobaczy 27 drut/sorc i mu np 25 pal a ty bedzie z 30 knight to sie koles troche przestraszy i nie bedzie chcial nam wyrzucac spirow a najlepiej znalesc jakies ustronne miejsce gdzie ludzie nie larza i trenowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Hmm bp spirów to 20k, tylko bogaci mogą se na to pozwolić
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Eranid - 21-08-2005 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
1.Wyobrazasz sobie niszczacego sie SoV'a lub stone cuttera? Ewentualnie mogliby wprowadzic niszczace sie knives etc. 2.Poczatek pallem faktycznie, jest trudniejszy niz wczesniej. Ale skille i tak skacza im szybciej niz knightom. 3.A na uj ci shielding? Palladyn, jak kazdy lowca (czemu on sie nazywa palladyn a nie ranger na przyklad?) ma ten plus, ze walczy z broni dystansowej, a ten minus, ze jest dupa w bliskim starciu. Dotychczas bylo tak, ze pall byl dobry z dystansu, a knight mu nic nie mogl zrobic, bo odrazu zakladal demon shielda... 4.Lepiej wprowadzic dotychczasowym palladynom range "ranger" i zrobic nowego palladyna. Tak btw - porownaj granie pallem a knightem (pod wzgledem wrazen od lvlu 60).To tak, jakby porownac mercedesa s600 z oplem astra...
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() J*bane Cipki !Nie da sie normalnie grac palem.Speary niby mialy sie niszczyc po ok. 80 strzalach a roz***ywoją sie po 1-10 strzalach.A knight to co?Idealna postac do trenowania afk ,zero utrudnien ,a do tego jeszcze mozna kupowac runki w sklepie.Cipy wogole nie uzywają mozgu.A co do soulow to powinny wskakiwac odrazu a nie przez te pi*rdolone dwie minuty.Nie dosc ze w tibi jest najwiecej knitgtow ,to przez ten update bedzie ich jeszcze wiecej.Cipy odstraszają graczy.Juz bym wolal farmy druidow i palkow afk z ktorych jest loot jak sie ich za****e ale co tam...
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy...