|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Knights Of Valor
Świat: Refugia
Poziom: 37
|
![]() Jednym słowem chamstwo innych graczy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @alanusek1997
Ty archeologu popatrz na date i wyjdz zamykajac za soba drzwi z drugiej strony na trzy zamki i wywal wszystkie klucze kazdy w inne miejsce -.- -.- @Down Licze na to ze w trakcie pisania swojego postu mojej wiadomosci jeszcze nie bylo... Ostatnio edytowany przez Maks14 - 30-12-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Po 1 po co summowac potwory w miescie ?
po 2 Carlin to najwieksze skupisko noobstwa.... po 3 Czy ty nieznasz tych dzieci ktorym rodzice kupuja neta i itemy na i takie dzieci po 12-13 lat mysla ze sa fajne ?;]
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Proponuje do regulaminu dodać zakaz krzyczenia: "Archeolog!" albo "Było!", bo inaczej nie będzie się dało rozmawiać o rzeczach, które były już poruszane, ale dawno temu. ![]() Co do teamtu... Cóż, zwyczajnie przez takich ludzi nie gram w Tibię. ![]() A po co przywoływać potwory w mieście? Dla zabawy? Rozrywki? Przerwania monotonii? To przecież nawet lepsze od zwykłej iluzji zamiany w potwora. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Ja se kiedys ide z kolesiem do thais ok stoimy przed depo,ja 11lev koles 15,idziemy gdzies pk jakies 50+ spotkalismy walimy go on nas zaajebal xD,odkupilem od niego swuj wlasny war hammes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Cytuj:
Poprostu ubić takich dzieciaków, to się nauczą. Pewnie mają 8 lat i robią co chcą bezkarnie przed monitorem. Takich to się z servera wy*******a, bo będą go huntować na 15 lvlu i się popłacze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
@Topic hmm, sam nigdy nie wiem co z takimi zrobić. Trochę szkoda fraga. Jak zabijesz to ci zaspamuje privat. Najlepiej poczekać i zabić poźniej, ale poźniej to już złość mija ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 31-12-2007 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Luknijcie na date tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i czego odkopujesz temat sprzed dwóch godzin?
Już pisałem: są problemy, które jednak nie przemijają-wątek noobostwa w Tibii jest jednym z nich... Tak sobie pomyślałem-zabijanie graczy z niskim poziomem zaq mordowanie summonów, powoduje, że ogólnie PKing staje się czymś normalnym... A to też odstasza od gry. ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Wiecie oparcowalem super metode na takie typy !!! Juz 2 lata temu
otuż : I-taki o to noob nie przekracza zwykle 15lvl wystarczy sobie zrobic jakiegos Kill hara i jak ci zabija summona lub zajebia loota tak jak mi dzis z mojego rs Knight armora rozjebalem natychmiast ale nie wypadl ;/ potem idziemy do delikfenta i walimy mu serie z ruzgi taki o to delikfent pewnie ucieknie za masto z nie wiadomych przeczyn a my go sobie na luzie DED !!! II-jak zabijac takich noobów bez czahy i bez trapa ?? prosimy kolege aby nam zjehal hp do 1-10hp i wlonczamy utamo vite dziala 4min idziemy pod depo i zaraz zatakuje nas jakis noob my dajemy exure exura gran itp. i go dedamy pewnie bedzie pisac plx no please itp III- dobry sposub isc na roty w temple thais i zbloczyc sie nimi zaraz jakis noob zatakuje i padniemy mamy 15 min radze wylogowac sie blisko !!! i go dedamy !!! o to moje rady !! Sorry za blendy !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() kopmy dalej! az dojdziemy do chin!
|
![]() |
![]() |