Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-12-2007, 22:58   #21
Ferbbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 37
Domyślny

Jednym słowem chamstwo innych graczy.
Ferbbi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2007, 23:28   #22
Maks14
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

@alanusek1997
Ty archeologu popatrz na date i wyjdz zamykajac za soba drzwi z drugiej strony na trzy zamki i wywal wszystkie klucze kazdy w inne miejsce -.- -.-
@Down
Licze na to ze w trakcie pisania swojego postu mojej wiadomosci jeszcze nie bylo...

Ostatnio edytowany przez Maks14 - 30-12-2007 o 23:36.
Maks14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 23:29   #23
Kanq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom

Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Po 1 po co summowac potwory w miescie ?
po 2 Carlin to najwieksze skupisko noobstwa....
po 3 Czy ty nieznasz tych dzieci ktorym rodzice kupuja neta i itemy na i takie dzieci po 12-13 lat mysla ze sa fajne ?;]
Kanq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 01:44   #24
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maks14 Pokaż post
Ty archeologu popatrz na date i wyjdz zamykajac za soba drzwi z drugiej strony na trzy zamki i wywal wszystkie klucze kazdy w inne miejsce -.- -.-
Co z tego, że stary temat, jeśli jest to wątek, który poruszyć można zawsze? Lepiej żeby zakładał kolejny taki sam temat?
Proponuje do regulaminu dodać zakaz krzyczenia: "Archeolog!" albo "Było!", bo inaczej nie będzie się dało rozmawiać o rzeczach, które były już poruszane, ale dawno temu.

Co do teamtu... Cóż, zwyczajnie przez takich ludzi nie gram w Tibię. Gra całkiem mi się podobała, ale zbyt często ma się wrażenie, że lepsza byłaby offline. :/

A po co przywoływać potwory w mieście? Dla zabawy? Rozrywki? Przerwania monotonii? To przecież nawet lepsze od zwykłej iluzji zamiany w potwora.
stary 31-12-2007, 02:21   #25
NunQ
Użytkownik forum

NunQ's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2007

Król Hihi

Ja se kiedys ide z kolesiem do thais ok stoimy przed depo,ja 11lev koles 15,idziemy gdzies pk jakies 50+ spotkalismy walimy go on nas zaajebal xD,odkupilem od niego swuj wlasny war hammes potem nam znik skull idziemy do ab on za nami i muwi do mnie "give me you war hammer"a ja "what is it?" a on "you know what" a ja ze nie muwi ok dam ci w depo on muwi nie tera or ded a ja w8 caly czas ide ja przed depo on mnie zaczyna walic wlaze fastem do depo i siedze se..Potem lookam przed depo typiara z rs 50+ muwi "can you help me ?" ona w czym a ja zabic geja ona "O.K" walimy ****a huj padl i miala typiara loota xD
NunQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 03:55   #26
AdiZgOlek
Zbanowany

Data dołączenia: 28 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuzen Pokaż post
beda mieli 12 level to deadnac 2 razy zeby gm nie przyburzyl sie jak gosc zglosi, a pozatym o ile mi wiadomo to w miescie summonowanie potworow ktore moga uszkodzic jest zakazane ...
A co GM ma do tego ?? ;O

Poprostu ubić takich dzieciaków, to się nauczą. Pewnie mają 8 lat i robią co chcą bezkarnie przed monitorem.
Takich to się z servera wy*******a, bo będą go huntować na 15 lvlu i się popłacze.
AdiZgOlek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 10:29   #27
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NunQ Pokaż post
Ja se kiedys ide z kolesiem do thais ok stoimy przed depo,ja 11lev koles 15,idziemy gdzies pk jakies 50+ spotkalismy walimy go on nas zaajebal xD,odkupilem od niego swuj wlasny war hammes potem nam znik skull idziemy do ab on za nami i muwi do mnie "give me you war hammer"a ja "what is it?" a on "you know what" a ja ze nie muwi ok dam ci w depo on muwi nie tera or ded a ja w8 caly czas ide ja przed depo on mnie zaczyna walic wlaze fastem do depo i siedze se..Potem lookam przed depo typiara z rs 50+ muwi "can you help me ?" ona w czym a ja zabic geja ona "O.K" walimy ****a huj padl i miala typiara loota xD
A kysz do szkoły zmoro nieczysta.!:<

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 14:20   #28
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuzen Pokaż post
beda mieli 12 level to deadnac 2 razy zeby gm nie przyburzyl sie jak gosc zglosi, a pozatym o ile mi wiadomo to w miescie summonowanie potworow ktore moga uszkodzic jest zakazane ...
Ćpałeś coś dzisiaj?? Pewnie dowiedziałeś się o tym od kolegi, kolegi twojego najleprzego kolegi, kolegi ....
@Topic
hmm, sam nigdy nie wiem co z takimi zrobić. Trochę szkoda fraga. Jak zabijesz to ci zaspamuje privat. Najlepiej poczekać i zabić poźniej, ale poźniej to już złość mija
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 31-12-2007 o 14:37.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 16:56   #29
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Luknijcie na date tematu.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 17:17   #30
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

No i czego odkopujesz temat sprzed dwóch godzin?

Już pisałem: są problemy, które jednak nie przemijają-wątek noobostwa w Tibii jest jednym z nich...

Tak sobie pomyślałem-zabijanie graczy z niskim poziomem zaq mordowanie summonów, powoduje, że ogólnie PKing staje się czymś normalnym... A to też odstasza od gry. Tu kil or not tu kil? :d
stary 31-12-2007, 18:48   #31
Master'su
Użytkownik Forum

Master'su's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2007

Evul HaHaHa !!!

Wiecie oparcowalem super metode na takie typy !!! Juz 2 lata temu
otuż :
I-taki o to noob nie przekracza zwykle 15lvl wystarczy sobie zrobic jakiegos Kill hara i jak ci zabija summona lub zajebia loota tak jak mi dzis z mojego rs Knight armora rozjebalem natychmiast ale nie wypadl ;/ potem idziemy do delikfenta i walimy mu serie z ruzgi taki o to delikfent pewnie ucieknie za masto z nie wiadomych przeczyn a my go sobie na luzie DED !!!
II-jak zabijac takich noobów bez czahy i bez trapa ?? prosimy kolege aby nam zjehal hp do 1-10hp i wlonczamy utamo vite dziala 4min idziemy pod depo i zaraz zatakuje nas jakis noob my dajemy exure exura gran itp. i go dedamy pewnie bedzie pisac plx no please itp
III- dobry sposub isc na roty w temple thais i zbloczyc sie nimi zaraz jakis noob zatakuje i padniemy mamy 15 min radze wylogowac sie blisko !!! i go dedamy !!! o to moje rady !!

Sorry za blendy !!! !!!
Master'su jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 19:41   #32
Tomaszewski
Użytkownik Forum

Tomaszewski's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście

Tomaszewski ma numer GG 7089641
Domyślny

kopmy dalej! az dojdziemy do chin!
Tomaszewski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania