|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to mogliby zrobić piuriniki,zeszyty,długopisy,teczki,linijki i co jeszcze ?Może buty ?Nowa firma:
Tibiajki.pl ![]() @Hallabard: To już lepiej niech zrobią firme budowlaną ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 17-08-2005 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() I takie hasło reklamowe na kubeczku :
"Herbatka z pól herbacianych prosto z okolic Thais" A może kufelki do piffka ? "You see a beer (2 promile). It is Royal Beer" Org.pl nie miała pomysłu z zawieszkami. To może z zawieszki na drzwi a'la Tibia.pl ![]() "You see a door. It is locked." "You are not invited" |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() A co powiecie na kubki tibia.pl z logiem Tibia.pl i napisem "you advanced in drinking"?
![]() EDIT: Albo przybory szkolne i logo "Z nami nawet nauka jest przyjemna" hyhy... ;d. Ostatnio edytowany przez Thero - 17-08-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szaliki, czapki itp.
![]() Wierni fani tibia.pl by było ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jak już zachaczamy o wywieszki na drzwiach, przybory szkolne to i załapmy się na condomy.... Kto by nie chciał mieć durexa w kolorze zielonym z napisem "Tibia.pl" i "You advenced to level 18".....
Ok, koszulki rozumiem, kubki jeszcze jako tako ale przybpory szkolne?! To by była siara... kreślisz na matmie funkcje przy użyciu linijki z napisem "Tibia.pl" ew "You advenced in matematyka..." Blah Kubki, koszulki to no problem, jest masa stron zajmująca się tym na poważnie (np: butik.pl) ale brak nam jednego... ciekawego pomysłu.... ale tak na prawde ciekawego, nie to co na org.pl, smoczek i napis. Dobry kubek/koszulka musi mieć logo humorystyczne (najlepiej jeszcze przesiąkniete sexem, sex się ostatnio sprzedaje ![]() ![]() aVe |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Mam wizję na koszulkę! Statua wolności ala kaczor Donald z "legalem" w łapie (wszyscy chyba wiemy o co mi chodzi i jak to ma mniej więcej wyglądać ; )) i napis z dymku: "lepiej będzie ci tylko na www.tibia.pl". Murowany hit sezony, ja bym taką koszulkę kupił ;p. A jeśli chodzi o drętwe pomysły i przynudzanie to może produkujcie poduszki? ;-))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Wez pod uwage, ze srednia wieku na tibia.pl wynosi 12 lat, a w tym wieku nie ma sie tak duzego przyrodzenia aby zmiescil sie caly ten napis na condomie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Oxyś
W Twoim przypadku, jest podobnie, napis też pewnie sie nie zmiesci ;p @Topic Może jeszcze stringi i skarpetki? ;p Albo bokserki w demony ;p lol ;D
![]() |
![]() |
#32 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A ty co? Juz na fonta 72 się czaisz? ![]() @Gohan-san: i co niby? piurnik w kształcie runy UH?! DO tego juz trzeba powaznej "zabawki"... koszulki, kubki, boxerki (lol?!) to jeszcze da radę, poniewa np: In-Grid - Milord jusz takie strony, wyrabiające takie "cacka" się znajdują... ale o piurnikach, zeszytach to jeszcze nie słyszałem ![]() @down: wychodzi na to samo... Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 18-08-2005 o 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |