|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marczio:
Tępy jakis czy co? Thero wyjaśnił, żeby ludzie którze włamują się na czyjeś konto w Tibi nie nazywali się hakerami. I ja go popieram. Bo haker, to osoba, która potrafi złamać miliony szyfrów, studiuje pełno kodów itp. A nie że shakuje postać Tibijską i podnieta na sto dwa.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Rzeczywiście zaje....e!
![]() Mam tesz pytanie do innych ppl, ktorzy odpowiedzieli w tym poscie: To ze mam niski lvl tzn ze juz jestem noobem? Wydaje mi sie, ze to naduzywanie tego slowa... PS: Liczyles, ze co ze mnie wypadnie? Blue Robe, Skull Staff? Wypadly plate legi i itak Cie podnieta za dupe chwycila... |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() OMFG
Jakos niewidziałem tych twoich Super Extra Zajhefane trafienia z HMM -.-. Rzadko co trafiałeś i do tego tak wolno strzelałeś... Nie polecam oglądania strata czasu....;/
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Dowiedz się, co znaczy "Mass pk", a następnie użyj tego zwrotu. Cytuj:
2. Twoje pvp... człowieku litości! Nie widziałem gorszego. 3. Mam 113 lvl i zastanawiam się, których momentów bym nie przeżył... 4. Z Twoją ortografią popełniłbym samobójstwo. Cytuj:
2. Nie zdziw się, jeśli ktoś nadal tego nie rozumie, tak jak "Marczio". 3. Ludzie zanim walniecie totalną głupotę, zróbcie to, co powiedział Thero- poczytajcie trochę, dowiedzcie się jaka jest różnica między hacker'em a cracker'em. 4. Z pewnością cracker-lamer. ![]() @Topic: Gorszego badziewia nie widziałem, odkąd gram w Tibie. Naprawdę masz powód do dumy... |
|||
![]() |
![]() |