![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
![]() |
![]() Po 1: Sam masz beznadziejne skile, ja mam lepsze na 9 lvlu....
![]() Po 2: Sam jesteś noob Po 3: ten koleś nie był noobem tylko Newbie ![]() Po 4: Może przejdziemy się na Dragony co ? Bedziesz strzelał z Magic Light Wandow...Smieszne, nie ? ![]() po 5: Ja bym ci za.*******ił za takie cos
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
o k**wa BUAHAHA ale jaja jestes smieszny, pierwszy raz w zyciu? gratz, prawie sie z krzesla zje****m. P.S. juz zaczynam trenning ![]() P.S.2 No dobra moj blad.. niech to bedzie newbie a nie n00n ![]() Ostatnio edytowany przez Rezidew - 23-08-2005 o 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Ja pierdziele bym sie wyżył na takich jak ty... a skile mash że szuj jeszcze grać nie potrafisz :/ Całe(prawie)forum życzy Ci PIĘKNEGO deda.
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() JESTES NOOBEM TY A NIE TAMTEN TYP powinieneś mu pomuc a nie jeszcze pogarszac sytuacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak bys niezauwazyl to poprawilem sie ze on jeste newbie, a ze skilli sie czepiacie :> ( sam sie ich czepiac xD) juz sie tumaczylem na ten temat
![]() I wogole czytacie moje posty (wczesniejsze)... Ostatnio edytowany przez Rezidew - 23-08-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() ![]() |
![]() Dla mnie to ty jesteś małym druczkiem...
(jak ktoś nie chwyta to PW)
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moge Ci okulary kupic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
![]() Żałosne, tyle tylko powiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zgadzam sie z yero. Trzeba byc noobem zeby kolesia ktory poznaje gre wypuszczac na huntera ^^ gz za glupote
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() fajny filmik
![]() ale sie koles dal zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1. Jesli to Twoj film to zanim kogos nazwiesz noobem to lepiej popatrz na te skile z filmu
2. mam nadzieje ze to swiat pvp bo wlasnie robie tam sorca tylko po to zeby zabic tych 2 s****ysynów. 3. jeszcze po chamsku go popychali ... to przez takie cioty jak na tym filmie ludziom odechciewa sie grac 4. zapewne dostane ostrzezenia za bluzgi ale nerwy mi puszczaja jak widze takie kurestwo. #Edit Furora - pvp ... jesli mi nie przejdzie to czuj sie ze za 2 dni autor filmu zobaczy moje sd na tylku ... zobaczymy czy z niego nie jest noob....
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 24-08-2005 o 02:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Ciekawe ile jeszcze stron ten temat będzie miał dzięki nabijaczom postów już chyba 50 osób pisało to samo:
"Sam jesteś n00b to jest chamstwo" OMG ciekawe ile osób jeszcze to napisze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() dla mnie beznadzieja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PinGOnE.... Ze skille slabe mialem to nieznaczy ze jestem n00b :> i przyzlalem sie do beldu ze ON niebyl n00bem tylko newbie i gra dalej... I dzieki nam wlasnie sie czegos nauczyl (tak nam pisal) a jak bym nakrecil film jeszcze wczesniej to byscie zrobumieli ze to ON SAM chcial isc na huntera wiec ja tylko film nakrecilem... i dalismy mu bron, (bo chcial go zabic z luku bez strzal....) wiec... po co sie wkurzac ? :> Sprawdz sobie w slowniku co to znaczy ciota, i czytaj moje posty dokladnie i ze zrozumieniem. I jak cos to "ten koles" dobrze sie zna... szczeze to on myslal ze to czyjes dedy... to chcial je spenetrowac ale odradzalismy mu, no ale jak sie nas niesluchal..
![]() Wlasnie.. tylko se przez was posty nabijam :/ Ostatnio edytowany przez Rezidew - 24-08-2005 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Wal sie na ryj ! Kij ci w nery ! i po co tak jemu kazałeś?! A jak ty był byś n00bem ?! Przemyśl to sobie ... to że jest gorszy nie oznacza że można go wykorzystać !! I co by ci dalo?? ale mi loot scale armor ... to ty jestes n00b
EDIT : sorki nie doczytalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Taa, bylem n00ben kiedys (przyznaje sie... wiekszosc im byla albo newbie) o jak mialem 8 lv i wlazlem na maina i nabilem 9 lv to myslalem ze jestem najsilniejszy i bilem wszystkich... Jeszcze mam ta postac ale juz niegram... ![]() I to ja mu dalem scale armor (wczesniej mial chain armor) Ostatnio edytowany przez Rezidew - 24-08-2005 o 13:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
|
![]() Ale ten twój kolega dowciapny , normalnie super film !
![]() Przenies sie na selene , pojdziemy razem na gsa , a i wez tez ze soba pare cial ratów one maja mocne hity jak sie nimi rzuca ! ![]() 08:18 Mazi De'Sheus: nawet Cie nie dotknie 08:18 Mazi De'Sheus: zabiejsz go odrazu
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Noooo to bylo nie feer :/ koles sei uczy grac a wy go na huntera ;/
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() O ile pamiętam, pozdrowiłeś tam wszystkie n00bki..
O! Siebie pozdrowiłeś? Zaprawdę dziwne...