|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Pomysl dobry... jakby tak wybrali paro lodzi... w kazdym miescie na kazdym swiecie 2 gliny np. na 200 lvl z skilami 500/500 ,kusza,power boltami,g-helmet,MPA,g-legs,boh...
Taki by kazdego mial na raz
#23 |
Guest
|
![]() n/c co wy wiecie o tibi ? jak widze wasze posty : nasz loot ze skeletonow etc to mnie krew zalewa ludzie i wy sie dziwicie ze tepia polske np. w Tibi ?...
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ktos wreszcie powie co to jest ten soft trade
jak nawiązał wujek eustachy ?( |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Na 100% nie jestem pewien ale soft trade to po prostu trade z urzyciem opcji trade
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() heh...nigdy nie wymieniaj sie przez poczte...ponad połowa ludzi oszukuje...
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ta i cio jeszcze??ZAnim GM zacznie z toba gadac to juz ci odechce sie gadac GM odezwal sie do mnie tylko raz..
A prosilem zeby sie odezwal bardzo durzo razy juz (a nawet sam nie pamietam ile to bylo)Palicja to niby GMy ale oni tez za durzo to nierobia... |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Nightmare(dla jełopów koszmar)
|
![]() Czy jest jakaś policja tibijska albo cośw tym stylu
Np. ostatni handlowałem i gościowi wysłałem parcela z bp of UH a on mi że mi przesłał kase ale ja nic nie mam w depo Gdzie to zgłościć??? Albo można im zaproponowaćtrade na odległość to by był wynalazek LOL a gdzie policja !!! Ostatnio edytowany przez jakuzzja - 17-02-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Dziś (10.06.2005r) mój kolega chciał potrenować i włonczyliśmy part. On jest wyższym level'em odemnie i na początku zaczął mnie walić tak, że miałem czerwony pasek punktów hp. Potem chciał wymusić odemnie wszystkie przedmioty i hasło do konta. Nie dałem się i nic mu nie oddałem a on zabił mnie. Boję się prześladowań przez niego
![]() ![]() Czytałem o zgłoszeniu sytuacji do GM ale ja nie znam angielskiego. Poza tym skond mam wiedzieć czy GM mi pomorze? |
![]() |