|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() @Nitro
Nie mów jaka fabuła, to dopiero 2 część, nie wiesz co się będzie działo. Spotkał się z kimś silniejszym? Był biedakiem? Jest kozakiem? Nie, wiec narazie nie mów co bedzie tylko co jest. Staram się aby fake był jaknajbardziej orgynalny i tak jak powiedziałeś napewno nie zrobie ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Zajefaajny fake rob wiecej z niecierpliwoscia czekam na next części
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Mi się bardzo podoba , tylko nie przesadź z tą Alice bo sie zrobi z tego Burdel na rooku
![]() Ogółnie praca Cool , rób dalej koniecznie ! I jeszcze jedno <wiem że czepiam się dupereli ![]() Ostatnio edytowany przez Blaszy - 28-08-2005 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Fajne. podoba mi się. Tylko te zdjemowanie spodni...Co to agencja towarzyska?:/ Nio ale trudno. Moze sie kochali(ale sie przecież nie znali)!?
A teraz ocena. Fabuła 8/10 Grafika 9/10 Czekam na dalszą część!!POWODZENIA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Blaszy
Wiem... literówka, źle napisałem. Ale niechciało mi się już zmieniać ![]() @Topic Za około 1-2 godziny next część ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie podoba wam się? No komentujcie plx...
![]() Btw. Za około 30 minut 3 część.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() jest super i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Cytuj:
Co do fake'a, ogólnie mi się podoba. Nie podobało mi się to zdejmowanie spodni, (w ogóle się nie znają, rozumiem że była wdzięczna ale aż tak? Have remorse, man!) Aha, istnieje coś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia więc się nie dziwię że go pokochała.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
Stan: Niegrający
|
![]() Gdyby więcej ludzi robiło takie fake'i to swiat był by zbyt piękny :-) Ładne wykonanie, mam nadzieję ze dalsze częsci będa jeszcze ciekawsze ;-)
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Lokacja: warszawa
Imię: Hominis-Nocturna
Profesja: Knight
Poziom: 35
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() poprostu the best. dawaj jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc prezentuję część trzecią ;]
Część 1 na stronie pierwszej Część 2 na stronie drugiej. PRZYGODY SAMUELA: CZĘŚĆ TRZECIA Po awarii neostrady, Samuel lognął się ponownie ![]() ![]() Bóg opowiedział mu wszystko. Powiedział mu także jego pierwszą misje: Weliminować złodzieji w miasteczku przy Thais. ![]() Kolega Alice - Verian miał dać im prezent. Tak powiedział bóg. Po chwili go zauważyli i ruszyli ku niemu. Verian zbytnio się nimi nie przejmował i nie miał zamiaru im przerywać. Dał to co miał dać. ![]() Wziął okulary i zdziwiony je założył. W końcu poco mu okulary -.- Zaczął się rozglądać. ![]() Rozpoznał co się kryje w okularach: Super Scanner! Stanął wyżej aby mieć widok na wszystkich. ![]() Widok ze skanera (WZOROWAŁEM SIĘ NA NOOB SCANERZE AVALLACHA! PROSZE MI NIE WYTYKAĆ ŻE TO PLAGIAT. POPROSTIU ZACZERPNĄŁEM Z TĄD POMYSŁ, SKANER ZROBIONY JEST INACZEJ!) ![]() No i prosze. Samuel się dowiedział wszystkiego o wszystkich. W trymiga. ![]() Zaczęli tak jak im bóg zlecił - Zabić wszystkich złodzieji. Wzięli się do roboty. ![]() Oto efekty ich pracy ![]() ![]() Po dobrej robocie Bóg zabrał ich z miasteczka. Pogratulował im. Alice i Samuel na początku się przestraszyli. ![]() I kiedy bóg miał już im wyjaśniać i mieli wejść do teleportu....: ![]() CO BĘDZIE W NASTĘPNEJ MISJI? CO BĘDZIE JAK JĄ WYKONAJĄ? CZY PRZEŻYJĄ? Odpowiedź na all pytania znajdziecie w następnej części! Jeśli tylko będziecie chcieli. Wszystko zależy od was ![]() I jak się podobała? COMMENT PLX! ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plagiat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Nom trzecia czesc wymiatatatatatatatata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() HAHAHAHHAHAHA
NIE NO ROB DALEJ ZA***ISTE ![]() Podobal mi sie bohater gdy byl w okularach xD EDIT: Dopatrzylem sie jednego bledu. Gdy bohater patrzy przez okluary tam gdzie jest NPC napisane jest NCP xD
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 28-08-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Shit, jakzwykle literówka. No cuż, myli mi sie ten skrót xD
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Super Fake rob dalej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Iława
Imię: Carmie
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Poziom mag.: 2
|
![]() TO NAJFAJNIEJSZY FAKE STORY jaki widziałam na tym forum od miesiaca!!!
RÓB DALEJ i oby były jescze lepsze!! ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nic dodać nic ująć Poproszę o więcej scen miłosnych
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bump~
Comment plx! Widzę że wam się znudził, no więc trudno... następnej częsci nie będzie!
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Znudził nam się?! Jak możesz! Tożto cudo niemożliwe do znudzenia! Rób dalej fake'i !
I nawet nie mów że nie będzie następnej części bo na GG cie zaczne napastować ![]() |
![]() |
![]() |