![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Jezu jak ja nienawidze jak ktoś mówi "Tibia to tylko gra"
Tak owszem jest to gra ale rzeczy sie nie wygrywa! Trzeba na nie ciężko zapracować. Postaci tez sie nie wygrywa! Każdy kto miał postac 30lvl+ wie jaki to jest stres idąc na te np. Dl'e jako bloker(Czy walnie te kombo za 500, czy przezyje) Potem na 75lvl Pierwszy demon emocje nerwy strach. Pierwsza wojna, pierwszy frag itp. I nie można mówic ze to jest tylko gra i ze nie trzeba sie przejmowac-jezeli tak mowisz to masz pewnie itemki od kumpli a nie zarobione;] 100lvl robi sie minimum 2 miechy-na nowym serwier(Sampzor wyrobił sie w mniej niz 2 miechy ale to są indywidualisci) Tyle pracy i wszystkiego i rook bo koleś był brazylem?-rasizm i nic wiecej;] Sam premium account ile kosztował...Żebys shakowal Cachero to tez bys go zrookowal bo jest z ameryki poludniowej?-.-' Rasizm;]
"Prawdziwy Bohater Umiera Tylko Raz, Prawdziwa Ciota Umarła Zanim Się Narodziła" Ostatnio edytowany przez Johny De - 30-08-2005 o 17:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry za podwójny post:/
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ehh... Nie rozumiem takich ludzi. Polacy uwazaja ze BR sa noobamii trzeba ich tepic, a sa poprostu zazdrosni o to, ze graja lepiej od nich. Ja osobiscie znam wielu BR i sa oni prawie moimi najlepszymi kolegami w tibi. Zawsze pomoga kolega w potzrebie, NIGDY nie zabija siebie nawzajem. A Polacy? Nawet najlepsi przyjaciele potrafia sie powybijac nawzajem... N/C
A co do filmu zal mi kolesia... nie dosc ze shakowany to jeszcze rokniety... Oby temu kolesiowi, ktory go shakowal przydazylo sie to samo. Moze wtedy zrozumie o co mi chodzi.
Niedlugo zrobie podpis. Wlasnie szykuje galerie do ktorej moglbym dac tu linke ![]() Ostatnio edytowany przez Sais - 30-08-2005 o 17:21. Powód: Literowka :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
Przykład zabójstw przez gry: Japonia. Gość pożyczył jakiemuś gościowi FireSworda. Ten co pożyczył, został ubity przez pk, sword wypadł. Ten gość co pożyczył sworda, zabił gościa w rl. USA. W szkole kilkoro dzieci bawilo się w CS'a. Zginęło 19 osób. ???. W kawiarence internetowej, gość zabił innego gościa za to, że go zabił w grze (prawdopodobnie CS). --- Jest jeszcze wiele takich przypadków. Część hlvl'i w Tibii uważa gre jako prawdziwe życie, bez tej gry nie mogą żyć. Wiesz co to jest uzależnienie? A pozatym, skąd wiesz, jaki jest inny człowiek??? Może męczył się nad tą postacią bardzo długo, i po stracie jego życie nie miało by sensu? Albo do tego np. rodzice się rozwodzą/rodzice piją/ma problemy z narkotykami, to Tibia może była dla niego odskocznią, i stracił coś ważnego... To tylko domysły, ale bardzo prawdopodobne! Wiesz, że taka postać to rok-dwa CIĘŻKIEJ pracy! Ehhh...
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@Topic Zrokowali kolesia bo byl od nich leprzy i w normalnej walce niemieli szans |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() @Darko Polo
Ty ****a....czy zdajesz sobie sprawe że w pliku setup tegoż "programu" ktorego dajesz linka jest trojan??
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() LoL
takich ludzi powinno sie izolowac -.- skoro sie zabijaja to niech sie zabijaja jednego idiote ktory zabil dla tibii/cs'a/ etc... mniej na swiecie to nie strata ;f mowicie ze uzaleznia ? mozliwe koles sie zalamal, skoro nie pozwalal grac innym (pk'owal/lurowal itp) to ma za swoje, po co wogole zaczynal ? prosze bardzo teraz moze nawet sie powiesic -.- ale doprowadzil do tego on sam a nie haker czy ktos inny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Nieznam go więc nie jestem pewien komentarza...
Normalnie bym rzyczył impotencji chakerowi bo chack to najgorsza i najlamersza metoda eliminacji wrogów. Jeśli zaś gość był strasznym gnojem to tak trzymać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kora ty dzieciaku ... wyjdz
Sam nigdy nie zarobiłes tych 5 złotych(5 dni pacca mniej-zmiana płci- to +/- 5 złotych) Wiec Zamilcz! Sam nie zrobiłes 20lvl wiec tez zamilcz.
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Echh pacca to i ja mam i 20 lvl wiec skoncz bo Cieibe nikt jeszcze nie miał przyjemnosci haknąć...zobaczyłbyś jak to jest
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() @feni:co to "
![]() co do filmu straszne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
![]() |
![]() Łamał zasady więc sam sobie zarobił na taki los.
Nie należy mówić, że źle bo sie może w RL załamał, bo miał kilku ownerów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
![]() |
![]() Filmik ogladalem na przyspieszeniu tam nic specjalnego, ale temat ciekawy. Ktoś wyżej powiedział, że to nie musiał być to haker, a ta sama osoba, słyszałem, że to Brazylijczyk, a na filmiku gościu mówił po Polsku (Grrrr...jak zwykle Polacy hakują) A co do hakera to chamsko to zrobił, niedosyć, że schakował postać to jeszcze ją zrookował, miałem kumpla na Pytherze, 30 lvl pallek skille 87/xx i nagle hak... i oczywiście rook, ja osobiście nie miałem haka, więc niewiem co to znaczy, ale już wiele od kolegów się nasłyszałem o tym i pełno antyvirów mam, prawie co sekundke skanuje xP
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Szkoda, że przestałem grać na Mytherze, w końcu BR zaczęli dostawać po tyłku,
Mi tam wcale nie żal Factora, zdecydowanie zasłużył sobie, kto nie wie jaka była sytuacja na Mytherze niech się lepiej nie odzywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ------------------------------------------- Mythera Has been Sold! Hail Furora! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() wylaczylem filmik po chwili, nie moge na takie noobostwo patrzyc, ktos pracowal nad ta postacia bardzo dlugo. Pożwiecil wiele swojego wolnego czasu po to zeby teraz takie p******e nooby musialy ja zrokowac. Nie trawie tych z****w. k***a jak bym dorwal kogos takiego bym go zatlukl na smierc. OMG
|
![]() |
![]() |