|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moze bedzie teraz ciekawiej - chociaz fabula rozwija sie powoooli. Ale, jak na razie, robi sie z tego niepotrzebne widowisko - nie wierze, ze inna osoba rysuje tak samo jak Pfreak.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
OOTS mi się nie podoba. Zbyt przegadany humor. =] Nie robi mi to różnicy, nigdy nie byłem fanem Losuxa. Ale widać, że PF sporo się nauczył w rysowaniu od czasu pierwszego komiksu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() hmmmm...... a jakie komiksy zajely 3 pierwsze miejsca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Master Alucard
|
![]() Eeee... Pierniczycie glupoty
![]() Co do LSX Tales - po pierwszych odcinkach widze, ze to beda ci sami bohaterowie w innej scenerii (ksiadz moze tez bedzie xD). Moze to bedzie takie "10 lat pozniej"?? Teraz troche o autorze - mysle, ze to ta sama osoba, ktora zmienila nicka. Kreska jest niemal identyczna. Poza tym nie sadze, zeby sie znalazla druga osoba z prawie identyczna kreska, ktorej PFreak oddalby to wszystko.
![]() |
![]() |
#25 |
Fallen Angel
|
![]() Ja losuxa zawsze lubilem za taki niezobowiazujacy humor...milo poczytac jak sie czlowiek nudzi. Nie jestem jakims mega fanem, co jakis czas zagladam tylko czy sa nowe odcinki jak taka mysl sie przez moja skleroze przebije ze cos takiego istnieje.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Poziom: 69
![]() |
![]() poczytywałem LOsuxa, fajny był, tylko niepotrzebnie w połowie wątku ucięli -_-
ciekawe, jak to się rozwinie i czy będzie równie dobre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Może i gorzej rysował na początku, ale losux miał humor i był w miare normalny w swej nienormalności. Od kiedy są te wojny pingwinów, komuniści, Oleksy itp. to losux stał się pomidorówką z "ogórkiem kiszonym i bakłażanem"(że się tak wyrażę).
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Olegzy, nie Oleksy ;p Poza tym Pingwiny rox0r!
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja chciałem zobaczyć, jak skończy się losuxowa sesja RPG i wybory na patronkę szkoły... XD Taak, ja jestem pewien, że to ta sama osoba rysuje nowe komiksy... Szczególnie, że w prawie każdym kadrze są "stare" postacie...
Ehhh... Ale podpisu nie zmienię, będzie on hołdem dla starego LOSuxa!
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli tak bedzie wygladal nowy Losux, to jestem za!
Albo moze PFreak zmienia ksywe i rysuje nowy, lepszy, i juz nie tak debilny komiks? Ostatnio edytowany przez Kajulec - 01-09-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() To rysuje PrettyFreak, ale mu się już pomysły skończyły. Z resztą- ostatnie odcinki były po***ane (latający kubeczek po jogurcie- LOL)...
Nie czytuje już Losuxa. Nie bawi mnie tak jak kiedyś. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Opole
|
![]() Ja se ten komiks czytam od 2 miechow i jest zaibisty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie rysuje Pfreak... J. Ponury to kolega PFreaka w 4 scence widzimy Tom'Asha. CzylI Pfreak oddał dobrowolnie (albo za kasę) komiks, stronę, temat, fabułę, postacie :/.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Szkoda mi LOSUXa, najpierw postanowil nie rysoiwac do 7 wrzesnia, a tu takie zaskoczenie. Wg. mnie lepiej, żeby Ponury kontynuował "starego losuxa" ale z zaznaczeniem, że jest on kimś immym.
![]() |
#35 | ||
Guest
|
![]() Zobaczcie, znalazłem mały link w spisie tych nowych komiksów, a to dowód, że Losux i LSX Tales jest rysowany przez tego samego gościa
Cytuj:
Cytuj:
Hmm, narazie nic ciekawego w tym nowym komiksie, wolałem losuxa ![]() |
||
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Losux Tales... 10 lat później. Teraz już wiem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Syfek pewnie będzie pracował w komunalce lub kanalizaji ![]() Karol założy firme produkującą gumowe zwieracze ![]() hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() I teraz nie dowiemy się co stanie się z Kasią, czy Natalia i Sven będą ze sobą, jak potoczy się kariera Nekro Fallusa, czy pingwiny wygrają wojne z Garbatym Dżonem, czy bałwan odzyska pache... Nie dowiemy się tego...
|
![]() |
![]() |