|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jejeje
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 17x
Poziom mag.: 7x
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() heh poszly znami nawet 2 osoby ponad 40 lv !! i one tez ciezko mialy no idziesz a tu paf dostajesz z explozion od fd....
spikeswordow mogloby nawet by byc 30 gdyby tyle osob poszlo!! my zrobilismy ten quest i sie porozchodzilismy wiec tego kogo zlapalem zatrzymalem to powiedzialem ze pamiatkowe ss ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() lepiej by bylo gdyby sorce i druidzi wybili na niewidce te FD. Widze ze graczy z niewidzialnoscia bylo sporo, wiec poszlo by szybko i nikt by nie padl...
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() no, rzeczywiscie. sorcerzy i druidzi(ja) wybijalismy FD na niewidce tyle ze ona sie szybko konczy!!!!!!
dlatego zginalem. lilem w FD, niewidzialnosc koniec i serwalem od kilku devili naraz. no i taka niewidzialnosc! |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Były problemy ze zdjęciamy ale znów wszystko jest OK.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh dzisiaj byl znowu quest ale innej grupy z naszej glidii
poszly tam 3osoby no wsumie 4 ale jedna poszla jako kamikazze... tym 3 runy sie skonczyly i musialem isc ppomoc .... quest sie udal jakos stracilem bp sd zeby szybko je zabic z 10hmm . wsumie wyciagneli 3 miecze jak dzisiaj zaczepie raula to dam mu zdjecia bo nieumiem zamiesczac ![]()
#27 |
eX Moderator
|
![]() Dzięki Gietolowi możemy podziwiać kolejne SS'y z tego Questa. Tym razem na wyprawie byli pozostali członkowie naszej gildii, w tym Petersaber, który zginą poprzednio:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Czy to nie jest QUEST SPOLDING ??
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sory za taka dlugo odp : ale co to znaczy?? "QUEST SPOLDING ??"
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() I tu tesh nie ma zdjec z walki, sorrki za to co powiem ale nudne ss......
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ile wam trwalo wykonanie tego questa godz? 2 godz?
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#32 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
I nie możecie ode mnie wymagać robienia tam zdjęć bo jestem Knight i nie mam Invisibility. Pretensje do Gietola. ![]()
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja jestem poczatkowym magiem
![]() ![]() ![]() ![]()
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() no wiecie.... NASZ quest ze spikiem trwal godzine !!
na poczatku wszystko glado, zabilajem,oni za mna szli( Michael Ders, Kargul, Spiderski) az w koncu ostania komnata! i bum! patrze sie... nie mam runow! wycofalem sie na poczatek komnaty z kamieniami i lawa, ostatnia komnata, i wezwalem innych.Naradzamy sie.Kilka klótni, aż w końcu Spiderski nie wytrzymał, i poleciał do miasta . Jak na screenie widzicie, prawie mu sie udało.... biedak....No ale przyszla odsiecz w postaci Gietola ( niech go Bóg błagasławi) i nas uratował.Przez 10 minut Kargul próbował mnie przepchnąć w strone Devila , ale sie nie dałem... ![]() Skonczylo sie tak, że zdobyliśmy po Spike Swordzie, a ja odzyskałem 23 level dokładnie, co do kratki, w miejscu w którym zginałem poprzednim razem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh tak to jest trzeba zawsze ze soba nosic conajmniej uh i sd po 1 a na taka wyprawe to bp hmm a ni 1hmm
![]() ![]()
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Spike sword 10k Kto by tyle dal??Hyba totalny frajer jakis ale sa tacy idioci
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() Mało dałeś zdjęc Raulu Gonzalesie ?(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mici'Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
|
![]() No no może być szkoda że nie ma zdjęć z walki ale jak po taką broń to stosunkowo mniej tych fire devili powinno być !!
--- We suck more ! and that's guaranteed
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Co czeba pokonac za potworki ze miec Spike ?? Prosze odmipsz mi.
|
![]() |
![]() |
#40 |
eX Moderator
|
![]() Może byś zwrócił uwagę na trupy Fire Devil'ów i wtedy przemyśl co jest do pokonania.
![]() |