|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
@$cor Evul spammerze jeden, to samo napisalem ^.^
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 05-09-2005 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() o_O
Bardzo nieciekawy zbieg okoliczności. Chociaż pewnie "umarł" w Internecie. |
![]() |
![]() |
#24 |
Nieobecny.
|
![]() Dobo: sieciowe samobójstwo polega na całkowitym zniknięciu z netu - kasujesz wszystkie konta, wyrejestrowujesz maile, sprzedajesz domeny, po prostu never existed.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() jaja se robi bo widac teraz opis inny no chyba ze ktos zmienil
ma napisane 31.01.1985 - 03.09.2005 a przedtem miał Łukasz nie żyje
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: ZNIENACKA!
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() @upup ale nie na 100%
Zmienil wczoraj i juz nei zmienia a moze tak zostanie? nie mozesz byc w 100% pewien -.- Chociaz mysle ze gosciu se jajka robie -.- |
![]() |
#28 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, dziwne jak cholera. Ale Khan, nie masz sie co podniecac, to na pewno nie przez Ciebie.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Doszedlem do wniosku, ze temat jest conajmniej smieszny
![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() A skąd wiesz, ze to 'sieciowe samobojstwo'? Moze faktycznie kipnął?
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() +48 692 666 693
+48 698 946 533 jego prawdopodobne numery tel. mail: [email protected] [email protected] ogolnie zaciekawilo mnie to i postanowilem poszukac troche xD @edit za podanie tak cennych informacji mogl bys zrobic dla mnie fake tibia.com ? ew. mogl bym jeszcze zadzwonic jesli ty nie chcesz :S btw. wystarczylo jego gg w google wpisac -.-' Ostatnio edytowany przez Scream - 05-09-2005 o 18:58. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ten d-coś tam se w/g mnie chybażarty robi. Dla mnie to mało wiarygodne. Kto zrobił to że zginą śmiercią tragczną i skąd on jak "nieżył" dał link że niezyje :/ Dziwne zresztą
![]() @edit Dzwoniłem pod numer...Odebrała jakaś osoba... J: Witam K ![]() J: A gdzie jest? k: W niebie... J. Jakto? k: TO ty nic nie wiesz? J. Nie K. Nie żyje dowidzenia Osoba się rozłączyła. Potem jak zadzwoniłem za kilka sekund w słuchawce słyszałem że nie ma takiego numeru:/ Bardzo dziwna sprawa. @down Przeczytaj pierwszego posta. To taki koleś @2down Jakto??Chyba nie ejstem w temacie ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 05-09-2005 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: Jakby było wiadomo, to byłoby po sprawie. A sprawa głupia.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() sorry za podwojny post, ale mysle nie nie wyrzadzi on duzych szkod na serwerze ;]
@top wiec mysle, ze nie ma sie czym raczej przejmowac ;p kto z rodziny odpowiedzialby na pytanie "czy jest dsm?" "jest w niebie", mysle ze nawet brat nie robilby sobie z tego zartow nie nie uzywalby jego internetowego nicka i mowil, ze chlop jest w niebie http://www.pamietnik-zmarlego.blog.pl/ < tu jest przyklad pamietnika prowadzonegop przez chora osobe, mogla co prawda pisac to dla przyjemnosci, ale szczerze w to watpie. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() i chyba po dzwonieniu.... jak komus zalezy na rozwiazaniu tego problemu to niech zadzwoni pod drugi numer, zastosuje sie do instrukcji , a z biura obslugi klienta dowie sie do kogo nalezal ten numer.... albo chociaz miasto - wtedy se mozna wpisac w google nazwisko, miasto, tragiczny wypadek. Chyba ze obsluga klienta nie jest uprawniona do podawania danych na temat uzytkownika telefonu...
@edit juz wiem skad byl : piotrkow trybunalski ktos chce to niech szuka..... zreszta sam poszukam bo ciekawy jestem ![]() Ostatnio edytowany przez Scream - 05-09-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A jeśli popełnił saboójstwo i wiedział o tym to sam mógł zostawić taki opis na gg i stronce.. Dziwna sprawa
@edit Wiemy o nim: Imię: Łukasz Miejscowość: Potrków Trybunalski mail: [email protected] [email protected] gadu gadu: 1621232 - gsm: +48 692 666 693 +48 698 946 533 strona: http://pctk.org/ wiek: 19 lat Sa to dane przypuszczające... Trzeba siedowiedzieć skąd znalazł link do strony Khana.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 05-09-2005 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jezu nie macie sie nad czym rozwodzic? Zamiast patrzec na innych patrzcie na siebie, wyjdzie na zdrowie...