|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że Tibia potrzebuje polskojęzycznego GMa? | |||
Tak, mam dość chamstwa made in Poland. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
122 | 76.25% |
Nie wiem / Nie obchodzi mnie to. |
25 | 15.63% |
Nie! Wolność słowa musi być! A co k*#$a! |
13 | 8.13% |
Głosujących: 160. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów)
Stan: Niegrający
Imię: greenninja Thoria <WoW>
Gildia: Death and Taxes <WoW>
Świat: Thoria
Poziom: 666
Skille: FuckTIB
![]() |
![]() @Up
Zadnych z tych postaci niema na tibi.com :0 @Topic Według mnie najlepszą osobą na gm był bym ja (joke ![]() ![]() ![]() @ -.- czasami jak widzę nicki polaków to się niesmacznie robi ![]()
|
![]() |
#22 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 18:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
![]() Na razie nie ma chyba nawet polskiego Counsellora, a my juz o Gm-ie myślimy...
@Topic GM mówiący po polsku byłby zbawieniem dla Tibii. Tylko żeby nie trafił się taki, który na postać GM-a wejdzie raz na miesiąc i tylko na Antice. Dlatego najlepszy byłby polski, AKTYWNY (pozytywnie ofkorz ![]() @Down Sorry, mój błąd ![]() Ostatnio edytowany przez Rozpruwacz II - 06-09-2005 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Sytuacja 2 lata temu. Danubia godzina 14:10 czasu środkowo europejskiego. Spamowałem na trade... juz nie pamietam czym, ale wiem że w języku polskim. Nagle Warning od Maniny po ang i polsku cytuje drugą cześc "Prosze nie powtarzac wiadmości w krótkim odstepie czasu" o.O <gleba>
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() coz przydalby sie taki GM, no ale jak go nie bedzie to plakal nie bede >.>
Ostatnio edytowany przez Raul - 06-09-2005 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @topic a wiesz musiałbyś być u CIP'ów (ich firma) żeby formalności załatwić @wszyscy moderatorzy powinniście być jako pierwsi GM'ami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Wstrząsające, a co to ma do tematu? Evul cziter :>
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jestem za a nawet przeciw.
Z jednej strony nie będzie sie walić pacc offers in polish, ale z drugiej strony taki GM może częściej wylapywać za wulgaryzmy czy jak ktos coś powie co by troszkę łamało tibia rules. No ale raczej tak nie będzie, to nie ma się co martwić ;-)
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Topic:
Taa... Szczerze mówiąć to mnie w ogóle nie obchodzi czy będzie GM made in poland, czy nie. Na serio, totalnie mnie to nie obchodzi. Czemu? Logiczne, GM jest najczęściej osobą zajętą i poważną, więć logiczne jest że przesiaduje w Tibii mało, albo i więcej, zależy od obowiązków, których napewno troche ma. Logiczne jest że jeden polski GM, na 66 światów (w chwili obecnej), który nie posiada zbyt dużo czasu, to szansa na spotkanie go wynosi bardzo mało. A jak już wejdzie na świat, to co zrobi? Będzie cały czas aktywny przy liście zalogowanych i wciskał namelocki? Już to widzę... napewno sparawdzi raporty i różne kanały, przejdzie się troche bo miastach, patrząć czy wszystko gra i... wyloguje się. Dlatego to mi obojętne czy jest, czy nie ma GMa. ![]() @$cor: Naprawdę uważasz że polish GM będzie zaglądał w każdy kąt tylko po to by sprawdzić czy każdy ma porządny nick? Wątpię w to, najwyżej sprawdzi raporty z tymi "złymi" nickami i... tyle. Ewentualnie jeszcze będzie namelockować tych co spotka po drodze i tych co będą na trade czy innych kanałach. Po za tym specjalnie dla ciebie przeglądnąłem liste zalogowanych na nowym świecie (Luminara non pvp) i starym świecie (Antica pvp). Na nowym gdy przeglądałem, ~15/~300 było brzydkich. Na starym ~30/max... A dla porównania, na serverze gdzie dużo polaków (Azura) ~70/~750 (najbardziej mnie rozwalił: "Opslizgwy niewyrzyty kotlet" (brawa dla tego pana ![]() @Miernota: "Miałem bota na światło" to jest rozbrajające, po kiego grzyba raportujesz, a sam się nie pilnujesz? [rym wyszedł] Człowieku, a pozatym w takich sytuacjach trzeba zachować się inaczej, a nie zwiewać przed piętnem sprawiedliwości. Wystarczy z nim pogadać i wcisnąć gadkę że torch się skączyły, albo puścić utevo lux. I po sprawie. Jeżeli GM nie będzie zwracał uwage na brak światła przez parę sekund, to ciebie się nie czepi. A tak właściwie to czemu to pisałeś? Chciałeś się pochwalić? Cóż, no to gratulacje... @Bia!y: Ty swym ostatnim postem też zbyt dużo nie dodałeś... ![]() @Down: Ja też lubię placki, i kotlety też, szczególnie schabowe (mniam!), ale ludzi uchodzących za placki/kotlety, już mniej. ![]()
Uważaj na siebie. ![]() Ostatnio edytowany przez Quodion - 07-09-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Teraz tak na serio... Lubie placki ![]() ![]()
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 22:40. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak dla mnie to polski GM potrzebny jest tak samo jak hiszpanski czy brazylijski. fakt ze jest bardzo duzo bezsensownych nickow polakow ale "br" wcale nei sa lepsi. znam goscia "Cabeza de pico" (czy jakos tak) co w tlumaczeniu z portugalskiego (hiszpanskeigo?) znaczy "Główka penisa"... ale urozmaicenie narodowosciowe wsrod GMow by sie przydalo, nei tylko Niemcy, Anglicy (ew USA) i Szwedzi...
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Tak oczywiście, i będzie to Ryhu Bubel z Dolery -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Polski GM przydać by się przydał... ale po miesiącu by zdechł nerwowo....
wchodzi na serv 80 głópich nicków-jakieś 2h roboty a wmiędzy czasie głupie teksty w stylu: A czemu mam sobie zmienić imie? .... Bo jest obrażliwe i głópie... ale przeciesz on jest fajne..... No i nie wspominając już o polskich "żulach" i cfaniakach.... a teraz jak by taki GM se ściągną np TBI i by je rozgryzł (tak jak już było z jakimś innym botem) to tyle banów by poszło że all GM'owie by se nie dali rady (banowali by z tydzień bez końca).... -.-' Dobra wiadome że polski GM się przyda, ale na pewno nie jeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() O ile wiem kiedys byl Polski Counsoller mial zostac GMem ale mial jakis myk i nie wyszlo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Polski Gm powinien byc ale musialby byc baaardzo cierpliwy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Stasioman - 13-09-2005 o 16:48. |
|