|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Nie lubie gości co luruja groznźne potworki (a szczegulnie GSy pod Venore). Sam czasami biegam z GSem na ogonie po drodze do venore i wszysy wpadają w panike, ale nigdy nie zostawiam go, aby ktoś zginą, tylko go zaprowadzam spowrotem na POH
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Nie lubie gości któży lurują potworki.
![]() ![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() a ja wpadlem na 30lvl do dziury na pohu pod temple, ci co mieli to samo szczescie wiedzą co dalej sie stalo ^^
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem potwory lurujo tylko NOOBY kture niemajo co robic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Doskonale wiem, mialem to samo "szczescie"... ![]() Edit: Wtedy jeszcze palkiem gralem... Zebvy nie bylo ze na 16 lvlu knightem sie po pohu blakam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @mogadine
Nie chce nic mówić, ale na Lunie wcale nie ma takiego lurowania... Zdarza się jakiś kretyn co jakiś czas, ale tragedii jakiejś nie ma. Co prawda raz dostałem na Foldzie tuż przy wejściu od FE ale to są sporadyczne przypdaki.
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ss'y cool,nasteonym razem sam zruruj bedzie lepiej
![]() ![]() ![]() Noham obecnie ![]() ![]() ~~eternia~~ Gogudogi Wielki obecnie ![]() Prawda jest srebram a milcznie zlotem :evil: |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() gs'a mozna zlurowac do carlin lub do ab bardzo łatwo, wystatrzy ropowac go na moltsie.
Raz pamietam jak bylem w depo ab a jakis n00b zlurowal 2 gsy pod depo i na dodatek inny n00b zlurowal elfa arcaniste ![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() zawsze mnie bawi jak kto jak ktoś nadużywa słowa N00b.. n00b Ci kolego nieczego nie zluruje
![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() tak czytalam te wasze wypowiedzi i wiele sie z nich dowiedzilam wiem juz ze narazie nie moge chodzic do venore
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Lurowanie Loox Zarabianie
![]() ![]() |
![]() |