|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Imię: Mike el'Czupakabra
Profesja: Knight
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Może carlin
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Rookstayer
Imię: Goldios
Profesja: Sorcerer
Świat: vinera
Poziom: 19
Skille: 19/22
Poziom mag.: 25
|
![]() coz dobry pomysł
![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _______________ best solo: dwarf guard najlepszy hit: 175 w dwarf guarda z SD |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrze ze jakoś nikomu juz niechce sie robic gildi
![]()
TIBIA RULEZ \,,,/('')\,,,/ Profesja: ![]() Level:8 Skile:15/16 dopiero wyszłem Swiat:Vinera Ostatnio edytowany przez Master Olbaid - 27-09-2005 o 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() też tak ostatnio zauważyłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miejsce spotkania w sobote godzina 12 chyba wszytkim bedzie pasic miejsce naprzykład siedziba królowej w carlin
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Rowniez chetnie bym wstapil nie ma to jak zjednoczyc sily
![]() Niestety nie posiadam PACC'a ![]() moze spotkamy sie w kazoo ? wrazie czego pisac na gg # 6389959 EDIT Master Olbaid pisze sie wyszedlem nie wyszlem ... Ostatnio edytowany przez Mors_vinera - 27-09-2005 o 20:15. Powód: Blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Spotykamy sie o 12.00 w Carlin w zamku królowej i kropka!! Postanowione. Ja napewno bedę!
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() ok mi pasuje napewno bande jak nie bendzie lagów i bendzie dobrze po tylu dniach nieporozumnień
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tez postaram sie byc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra mi terz pasi narazie nie grałem bo grałem na otsie
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() a do czego ma prowadzic to spotkanie ??
![]() Master Olbaid a ty se kup kurde slownik ortografiszny nie wyszlem tylko WYSZEDLEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() po to że tworzymy nie oficjalnom gildie a jak sie znajdzie ktoś z pacc to bendzie oficjalna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Czesc ziomale chcialem wam tylko powiedziec ze jak powstanie jakas Polaska Gildia na serweże Vinera!!!!!!!!!!!
To mozecie mnie przyjac jestem chetny do wspulnej zabawy ale niestety nie mam PACC ![]() MAM NARZIE 5lv - ALE TO SIE ZMIENI BO GRAM 1 DZIEN ![]() MOJĄ PROFESJA BEDZIE- ![]() SKILE SLABE ALE TRENIE- 16/16 I JESZCZE JEDNO PRZED KOMPEM SPEDZAM WOLNY CZAS A DZIENNIE PYKAM SOBIE od 4-7 h dziennie ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Czesc ziomale chcialem wam tylko powiedziec ze jak powstanie jakas Polaska Gildia na serweże Vinera!!!!!!!!!!!
To mozecie mnie przyjac jestem chetny do wspulnej zabawy ale niestety nie mam PACC ![]() MAM NARZIE 5lv - ALE TO SIE ZMIENI BO GRAM 1 DZIEN ![]() MOJĄ PROFESJA BEDZIE- ![]() SKILE SLABE ALE TRENIE- 16/16 I JESZCZE JEDNO PRZED KOMPEM SPEDZAM WOLNY CZAS A DZIENNIE PYKAM SOBIE od 4-7 h dziennie ![]() MUJ NIC NA VINERZE TO: Taursors |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Widze że ten temat niebył ostatnio poruszany, wiec zaczne od początku
po pierwsze nie mam pacc ![]() po drugie możemy utworzyc gildie, osoby chętne niech sie zgłaszają domnie <gg: 2337200 > zwłaszcza osoby z pacc nazwa może być " Braterstwo Wilków" po trzecie, przwodniczącego wybrało by sie na któryms z spotkań po czwarte, spotkanie mogło by sie odbyc w dowolnym dniu tygodnia, przecież są ferie ![]() osoby chetne niech piszą domnie na gg pamietajcie "W kupie siła" ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Szajs xD Pacc'ów nie ma, gildii nie ma, polaków nie ma =\... Kiedyś była gilida, którą prowadziła Rocamadour... i sam w niej byłem... ale przestała grać, i słuch o niej zaginął... Jakieś spotkanie będzie ? Jak tak to fajnie... Mam 3 friendów fajnych
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Chcialby dolaczyc do jakies gildi na Elysi.
Mam 19 lev + sorc. moje gg to 8513070. ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: majtki
Profesja: Rookstayer
|
![]() UP
to dotyczy vinery -.-" nie elysi @topic Ja zrobie postac na vinerze ale musze formata zrobic .. pacc niedlugo to moze zrobie gildie ![]() Ostatnio edytowany przez Dudus15 - 24-02-2006 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() chętnie się przyłączę.
Lvl 12 Name : Cornyh Rook Mlvl: 4 Profesja: Sorcerer Ja proponuję nazwę gildii: Poland Vinera Team Co wy na to? Ja niestety nie mam PACC. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja mam cos do powiedzenia
![]() a więc tak na wakacje bede miec paca wiec bezproblemu moge stworzyc ta gildie bo jak czytałem to co piszecie tu uznałem ze jesteście fajni ![]() NAzwe gildito sie jeszcze ustali jak bedzie troche chetnych a jak chcecie to ja właściwie moga ta gildia dowodzić jak nie będzie chętnych ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co to mam na imię MAjo trotch UWAGA- mozliwe ze kilka z was mnie zna bo opowiedział wam o mnie Max ziom, kikutix albo Ketchupowa lalka same złe rzeczy i każą mnie was zabić albo takie tam ale prosze was polaków zebyście ich nie słuchali bo ja znam ich z realu i się poklóciliśmy bo oni mi rzeczy zabrali i kikutix sobie max zioma kupil i mnie straszy ale prosze zebyscie sie tym nie przejmowali i go nie słuchali bo dużo osob w tibi mnie zna i uwarzaja ze jestem fajny jak pewnie kazy z was ![]() DRUID LVL 22,5 -niedługo uhy ![]() m lvl 23.5 shielding 21 fishing 10 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |