|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() @August
nie ja nie wiem o co chodzi ci z old phy~ bo attitude to inna historia zaczniesz to cie gonia ^^ pyskujesz to cie gonia ^^ proste odczulem 2 razy na sobie ![]() chociaz znam Ludka z rl ![]() @Chesterkaa nie chce cie martwic ale narodowosc tu nie gra roli znam normalnych szwedow i nic do nich nie mam tak samo jak oni do polakow a przez takich ja ty sa tylko problemy jak jest zle to wina szweda co ? ja tam do polakow co sie przylaczyli do Attitude(phy~to juz historia) nic nie mam tak tez zaluje ze duzo ludzi odeszlo (knaak , rei , riven , masakratus, benek itd) ale mowi sie trudno sam mialem przerwe 2 miesiecy po przegraniu wojny Windtalkers & GBL vs Phy ^^ @Tert Dobrze gadasz ![]() w tibi ci powiem kto ja jestem ;D a teraz polejcie mu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @up
Old Phy~ jak nie wiesz oco chodzi to chyba niegrasz zbyt dlugo na Nebuli... Stara ekipa szwedow co od poczatku bili sie z polakami... BTW Z checia sam bym sie pobil w tej nowej wojnie ale ban ![]() Jakie sa fragi w tej wojnie? Kto wygrywa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
|
![]() NAPISALAM ZE SZWEDZI TO CHAMI ALE NIE WSZYSCY TYLKO SPORA WIEKSZOSC !! jak nie umiecie czytac to mnie nie oceniajcie :/ NIE CHCE ZADNYCH KLOTNI :/ ALE MNIE denerwoje jak ktos mnie ocennia a niedokladnie przeczyta :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @August
gram od poczatku pamietam wszystkie wojny w inym temacie pisalem ze przegralismy wojne na phy~ dokladniej to WT&GBL vs Phy~ dziekuje ^^ old phy (to ekipa z galany ktora w wiekszosci juz niegra na nebuli teraz sie bija na galanie ) np Ferry (na galanie Konda) Ostatnio edytowany przez djmtv - 20-09-2005 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() @August - fragi prezentuja sie nastepujaco :
Del'Nabo i reszta sklepali ![]() Lise lashes (nie wziela uhow i padla ![]() Floader (mial UH'y ale nie uzyl nawet jednego - lmao?) Icasilia (nie nalezala przed padnieciem do Attitude) Lomar Thor Geonigo (zabil go Torkius przekraczajac tym samym limit i dostal bana) Attitude sklepali : Golyo'Rex 2x (podobno padl tylko za nick "rex" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() @ Djmtv
Hughy tez odszedl stracil wtedy 2 g legi i 2 gsy ale mowi sie trudno gramy dalej ![]() A tak sie zgadzam all z toba ![]() Tez znam duzo Swe ktorzy sa bardzo pozadnymi graczami. I nie wazne czy swe czy br a moze pl to zalezy od czlowieka jaki jest ^.- Wiec nie wiem co macie do swe a malo to pl noobow jest? A tak na boku dzis pomaglem sqeensemu u***ac pk ktory zatakowal tez mojego druta i co ? i nic ![]() Ostatnio edytowany przez TeRcIk - 20-09-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Niegrający
Imię: Falain
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 136
|
![]() Cytuj:
Tak noobie nie poplacz sie, jak nie umiesz grac to nie graj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: lodz
Imię: Outsider Rebrith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Poziom: 66
Skille: 79/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
aco to ma do rzeczy? jak na servie jest w h*j PA to co ci to da czy ejstes noobem czy nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @de_stroyer
po 1 frag na Icasilia nie powinien byc liczony bo byl przed wojna :E to raz skoro juz liczymy fraga na Icasilia to policzmy tez fraga Yesl(52 RP) ktora ubila w ten sam dzien Hankie Lowe (77RP) "Killed Hankie Lowe at Level 77 unjustified" to by bylo na tyle ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Lenoria
Profesja: Knight
Gildia: Holly Hooligans of Nebula
Poziom: 20
Skille: 48/xx
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
Nie wypowiem się jeśli chodzi o poziom twojego intelektualnego rozwoju...Jeżeli śledziłbyś forum tibia.com posty i cały ogół to byś słyszał i wiedział że takie "leave" jest zabronione...Nie wypowiem się wulgarnie bo nie pozwolę żeby zwykły dzieciak wyprowadził mnie z równowagi...A jeśli CIP SOFT zabronił czegoś takiego i pozwolił robić czarne listy tego typu to ty nie umiesz grać i zachowujesz się bezczelnie w stosunku do całej reszty ludzi która chce w miarę możliwości sprawić żeby tibia była jeszcze bardziej grywalna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A liczyc fragi na Sqeensym i Xondriusie? Obaj padli od Kylei i jeszcze jednego ziomka ~'Rex ale nie pamietam dokaldnego name...
@djmtv Ale czesc chlopaczko ze starej ekipy Phy~ nadal sie tlucze na Nebuli i chyba zostana opanowali serv i tak juz sobie beda grac... @Tercik A nie wiesz czy Hughy czasem nie selnal hara? Ostatnio stalem w dp zbieralem runki od kumpli a on do mnie gdzie mozna poexpic... zeby 65 elite nie wiedzial gdzie expic troche dziwne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @August
nie no nie przesadzajmy te fragi byly przed wojna to bylo dobry tydzien przed zabicie assasino'rex :/ pozatym kylea(kaleka)rex niech sie nie chwali ze robi fragi wiesz majac bota nie problem zabic nikogo btw wizz zrobil 100 lvl i prawie padl kilka godzin temu od trapa noob charami jednak yesl uratowala mu dupe ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Djmtv a moze powiedziec jaki masz name na Nebulce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh odbiegając od tematu ja sądze, że attidute powinno wygrać...A propos...Gratulacje wizz
![]() no cóż....jak coś mi się przypomni to dam edita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja mam nadzieje ze Attiude dostana w dupe... Narazie podobno przegrywaja i bardzo dobrze... Starzy gracze (tzn. GBL i Lithium) mogliby wrocic i powalczyc jeszcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Modkowie usuncie posta miss click i sie 2 razy wyslalo...
Ostatnio edytowany przez August - 21-09-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Ja to mialem tak, ze podczas gdy "bylem cicho", czyli im nie wchodzilem w droge to bylo ok, ale gdy znalazlem sie w 10 w m lvlu na Nebuli to byla proba zabicia przez Xian Xuna, potem przez Fovuzy'ego. Jesli im w czyms nie zagrazasz,lub nie sprawiasz ze oni sa gorsi to jest ok. Pamietam jeszcze starego owenra Wizza Lowe (Whiffed) to byl spoko koles... Szkoda mi tylko Xart Saina i ostatniego Czarodzieja (juz nie pamietam czy on gra, na jego slubie mowil, ze raczej nie bedzie we wrzesniu). Ogolnie nie lubie tego swiata i juz mi sie nie chce grac :/ Mam nadzieje, ze oni sami sie pozabijaja w tej wonie. Dzieks. C ya!!!
Amen. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
oj duzo to Ty nie wiesz. Old Phy to old Phy. W old Phy nie bylo zadnego Sqeensgo bo dolaczyl on wtedy kiedy mial chyba 29 lvl o ile sie nie myle. W\I Phy bylo uformowane przez byla ekipe z Galany skladajaca sie z kilku szwedow, 4 POLAKOW (w tym mnie), kilku ludzi z Holandii i Wysp brytyjskich. Wiec nie zajezdzajcie jak zawsze dziecinnymi cytatami "szwedzi atakuja polakow" bo to jest smieszne. Nawet bardzo smieszne ![]() ![]() ![]() Scottie Cruise 1 czlowiek ktory zlootowal na nebuli MMSa, Demon Shielda i kilka innych shitow ;] |
|
![]() |
![]() |