|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() To może Pan Oles nam powie na czym polega ta gra.......
A może znowu ktoś usłyszy "Hunted, couse i need some gp", może bede to ja..... ale tak już jest w tibi
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() wiecie co? ja wczoraj zabilem 9 osob (revenge). i 7 razy dostalem hunt od najwyzszych lvli i mowie im "hi" ;p prawda jest ze na Elysii, ktos kto teraz zacznie, ma praktycznie nikle szanse na mid/hight lvl. dlatego ja zmienilem server, ale szkoda mi bylo zostawic moich przyjaciol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Niema sprawy powiem Ci na czym ta gra polega ... ;] ... Na początku grasz w nią ,żeby miec satysfakcje ,że zrobileś lvl ... nie nudzi Ci sie siedzenie na qardach bo siedzisz 2h i masz lvl. Dochodzisz do momentu kiedy chcesz brać udział w wojnach , chodzic na najlepsze potwory. Potem interesują Cię tylko i wyłącznie wojny i zabijanie innych graczy. Czasem Ci sie ich zal robi jak Ci placza czemu ich zabijasz a jak zabijesz ich wypadnie Ci cos znich wartosciowego to jestes uhahany. A jak jestes leaderem swojej gildi i wygrasz wojne to chodisz happy przez dluuuuugi czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Saotome Rei
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 8
Skille: 28/22
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() @up w thais stacjonuje najczesciej Xana~i Gekkesos
![]() btw .. slowo o ariocu i kilku innych "high lvlowych" palkach .. Ci nowi ownerzy to niezle zezuny ![]() Ostatnio edytowany przez Blacksword - 21-09-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Wszyscy sie martwicie ze macie hunta od arioca dalitasa czy tras lowe a nie wiecie sprawdzislcie czy nawet bede chceli was zabic
![]() ![]() ![]() SWIAT:ELYSIA PROFESJA:ROYAL PALADYN LVL:37 SKILS:72/53/14(DIST/SHIELD/MLVL) HIHO KONTROLERZY(BEST GUIDS) WARRIAT COME BACK PLZ I'M COME BACK IN 2 MONHTS ![]() Ostatnio edytowany przez Infernum - 06-10-2005 o 09:22. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ehhhhh... Moją drugą postać huncili Lo Kerim & Ekim Leahcim, Zagadałem do protectora i teraz błagają o życie czy to jest normalen ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Nie wiem czy blagaja o zycie......
btw. moja druga postac hunca z tego samego powodu... padla juz 2 razy aczkolwiek mimo wikszych lvli nie zlapali mnie jakies 6~ razy jak pkowalem.. carlin i hell gate to dobre miejscas gdzie mozna zwiac ![]() Nastala nowa era PA destiny~ 15.X.05 zaczeli kolo 21 w ab arioc scalp, filip meredzia(jako tako spoko), tsaro(powrot?) i kilku innych atakowali wszystkie 20lvl+
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() tsaro
Character Deaths Oct 25 2005, 19:13:27 CET Killed at Level 120 by Rekrul and by Jape Darklight dobrze mu tak xd ![]() |
![]() |
![]() |