Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-09-2005, 21:30   #21
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Stan: Na emeryturze
Imię: Kael Alon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Green Ninja
Tibia to już nie jest gra -.- . Pamiętam dobre czasy sprzed 3 lat oh to była gra. Cały czas kicki i lagi. Ale to była prawdziwa tibia zero noobów( prawie ) żadnych tibia siutów, tibi gg i innych śmieci, które psują dobrą zabawę …. .
W tym Momencie na swoim doświadczeniu wiem, że 90% elity w tibii grała przed wynalezieniem programów oszukujących. Dzięki czemu są elitą. Oni nie używają jakiś tibi gg czy innego c***ostwa. Grają tylko dla zabawy. Taka jest prawda elita gra tylko dal zabawy. Pozwolę sobie tutaj przytoczyć pewien wątek na forum otóż Pisało kiedyś ze jacyś 100 lvl dostali usuniecie kont przez cipów za dzielenie konta. Właśnie ci ludzie to nie jest elita tylko te pozostałe 10% wysokich lvl oni nie potrafią sobie poradzić bez tibii gg bez uh makerów tylko oszukują ile się tylko da, i dobrze należało się im, bo to nooby. Myślicie, że dlaczego high lvle potrafią sobie poradzić w nawet najtrudniejszej sytuacji. Ponieważ mają to doświadczenie, które zdobyli grając w tibie tą najstarszą odmianę.
Racja, to samo czuje. Kiedys nie bylo czegos takiego ze 100lvl nie byl jeszcze na demonach, necro albo dl. Teraz natomiast 100lvl ma, a taki char ani raz nie mial stycznosci z czyms innym niz cyce.
Pytam czemu? czy to, ze maja 100lvl (naj)szybciej jest przedluzeniem penisa dla tych ludzi czy co?

Wypowiadajcie sie

Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 21-09-2005 o 22:05.
Diamentowe Ostrze jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-09-2005, 21:40   #22
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Szara prawda Tibi, juz chyba nic na to nie poradzimy, Tibia sie wyniszcza, stracila swoj "klimat", na kazdym kroku tylko jakis pajac z "wspomagaczem" gry
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 21:51   #23
Barts
Użytkownik Forum

Barts's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
Domyślny

jak zaczynalem grac 3 lata temu calkiem inny klimat byl wszystko looz. Polacy noobili jak zawsze nie bylo gildii nacjonalistycznych a jak juz byla wojna to sie napierniczalo pol swiata
Wogole kiedys za uzywanie byle jakiego macra to bylo po prostu swietokradztwo!!
Kiedy uzylem najprostszego (1 jedyny raz w zyciu ) macra napisanego przez siebie... Myslalem ze mnie wyklna
Tibia miala mase bugow ktore kazdy wykorzystywal jak sie dalo (exp na smokach na 12 lvu exp na gsach na 8 lvu exp na behemotach z knightem na 30 lvu itp
No i ulubiony bug knightow (starzy knighci wiedza o co biega )

Zgadzam sie tibia klimat stracila
Barts jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 22:05   #24
Green Ninja
Użytkownik Forum

Green Ninja's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów)

Stan: Niegrający
Świat: Thoria
Poziom: 666
Skille: FuckTIB
Green Ninja ma numer GG 755444
Domyślny

Ehh Stare Dobre Czasy. Przypominam sobię jak miałem 1 raz styczność z tibią u kolegi z klasy . Jego brat grał w tibie OMFG. Pomyślałem wzyciu niewidziałem bardziej dennej gry ( ahh ale to było w 1999 XDD miałem wtedy 9 lat) Ale wtedy ta tibia inaczej wyglądała były tylko 2 światy i na kardzym servie max po 200 playerów i tak to najczęsciej było że się większą połowę servera osobiście znało . A teraz co :/ limity do 850 na kardzym servie po ponad 2k postaci stworzonych ehhh to już tylko gra dla :
a) Master nuubów
b)elity sprzed 2002 roku
c) Naprawdę wytrwałych

Green Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania