![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() eh jeszeli to jest to co ja dzisiaj ogladalem to to jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba tam poszlo z 30bp uh no landie to wykonbinowali ![]() full respect
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Jest to najlepszy film, jaki oglądałem na TibiCam.
2. Napewno używali makro - na ich lewelach ten quest jest nie do wykonania bez makro. ![]() 3. Czekam na nowe filmy, ale już chyba żaden nie da mi takich emocji jak ten. 4. Nikt z tej wyprawy nie wziął present box-u. 5. Ide jeszcze raz obejrzeć ten filmik ![]()
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() A ja mam pytanie w Tibie gram juz dość długo ale nie wiem co daje ten Teady Bear czy jakoś tak to jest jakiś Rar czy można go do czegoś użyc ?
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Gewof:
Wiesz co napisałeś? "Jest to maskotka w ksztalcie pluszowego misia i mozna jej uzyc jako ozdoby do domku. Jej wartosc jest bardzo duza poniewaz jest to bardzo rzadki rzadki." "rare" znaczy po angielsku "rzadki" a "rar" jest to wyraz utworzony przez polkaów ![]() @topic: Mi ten filmik działał - kilka razy oglądałem go. Dziś jak spróbowałem go włączyć i pokazywał się mi błąd... Nie wiem co się dzeje ![]()
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() More info >>> http://www.tibia.gamigo.de/forum/sho...5&pagenumber=1 |
|
![]() |
![]() |
#28 |
The Witcher
|
![]() Ja nie na temat ale spodobało mi się jak słowo Uhuj (UH-uj) jest cenzurowane
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Przestrzegam przed pisaniem co jest/moze byc/slyszeliscie ze jest w prezencie!Grozi to upomnieniem za quest spoiling(i nie czepiac sie ze sie czepiam)
|
![]() |
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
nie to żebym był za używaniem, ale jeżeli podali filmik w obieg po znajomych, to troche grzybnia, że któryś ze znajomych wkopał ekipe... Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#31 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
Co do tego ze calmera zrobila to jak napisalem tamtego posta jeszcze tego nie zrobili. Wielkie gratz dla nich za to jednak zawsze sie musze przyczepic to powiem ze wiadomo Calmera = Non PvP czyli maja wlasnie taka mozliwosc zeby spamowac UE w 4 i liczyc na to ze sie uda. No i to byla ekipa ktorej nie potrzebne bylo makro bo do walenia UE w kolko nie trzeba sie uhac ![]() Jednak dalej czekam na sorca/druida ktory to zrobi na normlanym swiecie z PvP. Tam ta taktyka z UE nie zadziala bo sie pozabijaja. Co do rozejscia sie filmu to sie domyslalem ze sie w ten sposob dostal do obiegu. Co do bana to nie wiem bo na koncie Recluse nic o tym nie pisze, ostatni login ma na 10 maja to zobaczymy za 2-3 dni jak sie nie zalogoje to potwierdzi sie info ze dostal bana. A szkoda mi jego ![]() Ktos z jego znajomych przyczynil sie do jego bana.... Niby GMowie nie moga sie sugerowac SSami i filmami z innego forum niz tibia.com ale jednak widac ze banuja tez za umieszczanie na innych forach(bo przeciez na tibia.com nie da sie obrazka wklejac) |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() A może mi ktos powiedzieć co to jest ten cały Macro i do czego służy?
|
![]() |
![]() |
#33 | ||
Administrator
|
![]() Cytuj:
Tibia Rules pkt. 3.c: Cytuj:
NIe pytaj skad wezmiesz makra a dawanie jakichkolwiek informacji o nich na forum bedzie karane. |
||
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() hm rzeczywiście jak oglądnełem Film Anihilator to zwracałem uwage na to jak ten gośc Szybko sie Uhał! A dzięki temu programowi
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Filmik wypasss i wogole rulzzz
![]() Jestem tylko ciekaw co bylo w prezencie ![]()
#36 |
Zbanowany
|
![]() makro=100%hamsko padło tych dwóch ale makor nie wyrabiało jak trzeba było przeładować bolty;Dnie wiedziałem że ainhalator jest aż tak ciężki mała przestrzeń i wogule
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Annihilator sam w sobie nie jest trudny, jest po prortu zrobiony dla high leveli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
|
![]() Dla tego co pytał co dają soft boots: dają one 5 obrony i ważą 35 oz. 8) mam screena z nimi ale nie wiem jak go tu wkleić
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |