![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jacy wy jesteście tępi wszyscy.....podniecacie się tym, że 89 RP zabija 49 MS i 40 MS.... Co w tym wspaniałego ??
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie jestem za nikim i gratuluje dobrych fragow coz zlego w tym jest? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() Cytuj:
Widac ze tepy w hu* jesteś. Ładne Fragi ? To chyba nie ogladałeś Ng the movie albo Film z isary : - ) btw. Po czym poznac polskich noobów : ) ? , po tym że jakiś pacan pewnie 10 lvl~ napisał piękne fragi bo pierwszy raz film z tibicam oglądał ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tym się podniecam........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły
Imię: Ancienciq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
|
![]() I am lovin it
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty mistrzu wiesz wogule co to jest Ventrilo ? bo narazie nie widać zeby to ci pomagało bo i tak tam z tego co ostatnio widziałem Mediota~ siał . To mozna nazwac piękne fragi a nie 90 rp ktory bije z sdkow po 170 i 75 ek ktorzy zabijają 40 sorca ktory ma 350hp ? : ) gz 100 lvl sie odezwał : - ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No Kur** noob. "Piękne ruchy to ja moge robić jak sie *******e z dziewczyna " Oh the pchanie Bp , każdy debil by tak zrobił no chyba ze nie ty ![]() "I wogóle, bardzo szybko pisze na klawiaturze " Skad ty to ****@ wiesz ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Niemniej jednak filmik świetny jest nie lada gratką dla fanów filmików polecam go każdemu, naprawde warto go obejrzeć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Coś pięknego...
Nie rozumiem tylko czemu na samym początku walki bił swojego... @Costam Apollo Żeby dobrze pkować trzeba przemyślec co zrobic zanim zaczniesz tępo biec na przeciwnika,chyba ze wolisz szybko dednąc. Ostatnio edytowany przez -Res- - 25-09-2005 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Agrin Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 122
![]() |
![]() Cytuj:
Podniecac sie kazdy moze mały i duży i ty nie masz nic do tego <lol> a po drugie co to ja jestem twoim kolegą ze jestem tempy ? hahah Spoko filmik ![]() Ostatnio edytowany przez skret - 25-09-2005 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Rzeczywiście świetne pvp, i ten refleks (jak mu koleś zakrył plecak fire bombą ahh ...) i wogóle wyczucie walki.
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 25-09-2005 o 20:52. Powód: mała pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() hostnie ktos na cos innego od rapishdare bo limit mam a filmik bym chcial zobaczyc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() ....N/C noobki sie nasluchaly Ze wszscy mowia Dobre PvP i teraz wszyscy pisza ale Zaje**biste PvP Dobre PvP az mi sie zygac chce a pewnie polowa nawet niewie co to znaczy
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
taaak odezwal sie masta w pvp lol o.O Cytuj:
1.Po czym poznac dziecko? "H*j" tak samo jak chwdp? Przez "H" bys napisal pewnie? 2.A "h*J" mnie obchodza ng the movie? Co mnie Isara? Ja mowie o tym filmie Cytuj:
Idz do szkoly, poucz sie ortografi, skladu zdania etc, a nie marnujesz sie wyzywasz i placzesz na forum, fakt mozna podyskutowac, ale z twoja inteligencja bedzie trudno o to. newb? Ostatnio edytowany przez FLO - 25-09-2005 o 22:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() jak PK...PvP...Wojny..trapy..itd..(ehhe PA). Widzialem setki filmów, pkowalem bralem udzial w wojnie. Dalem sie zabic czlowiekowi tylko raz (40lev vs 7ppl w tym 90+ knight i z 3 sorców). Uwazam ze o ile moje umiejetnosci PvP sa srednie, to moge uwazac sie za pewnego rodzaju znawce tej tematyki. I uwazam ze: -chlopaki nie uzywali botów -pokazali swietne pvp Do tego sapiens..z "klonu" del'torro..co pisal o botach. ...moze lepiej nie pisac? ![]() FILM powinien znalezc sie w galeri kazdego fana PvP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
Jesli Ciebie tylko raz zabili (lol?xD?) i to jeszcze 7 high lvlow, to jak Ci sie moze podobac jak jakis 90rp nie moze sobie poradzic z 75 ek? i tylko zabija jakies 30-40? ![]() poprostu c***a wiesz o pvp i chcesz udac ze jestes wielkim znawca bo grasz w to pare miechow~ a co do reszty to radze wam poogladac jakies ciekawsze filmiki w stylu jakiegos MS 40-50 owning 60+ albo takie tam, a nei podniecac sie byle ciota z dobrym lvlem :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Tak ludzie zabili mnie tylko raz (na tej postaci). Po tym jak pkowalem z dwa
tygodnie z pewnym sorcerkiem ;] (co za czasy) zaraz po wygranej wojnie. I nie napisalem 7 high lev tylko 7 ludzi w tym 1 hight lev. Ten pan co pkowal....w przeciwienstwie do ciebie wiedzial, ze Knighta 75 lev nie zabije....Knight tez to wiedzial. A to ze wydziobal mu team pare razy Muahaha to juz inna sprawa. i nie wiem czemu pisze czesto zamiast high to hight.....za duzo przebywam z hiszpanami ![]() Ostatnio edytowany przez Sir-Wojtek Hiberna - 26-09-2005 o 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm to wytłumaczcie mi jedno....Gdy dałem filmik z walki DT vs GG w Port Hope gdzie padły naprawde duze lvle (Sampzor 102 MS, Tedrus 88 wtedy, Tommy Fearshblack, Lycanith, Satyren)to pojawiały sie posty, że my jakieś boty uzywamy albo że jesteśmy tacy dobrzy bo wszyscy Del'Toro mieszkaja obok siebie i robią Lan party.A tu nagle jakiś denny filmik Tedrusa jak zabija Korobskure i Rufusa z pomocą Halindira i połowa forum masturbuje się przy tym filmie. Dziwne ??
A to, że jestem "w drugiej drużynie" jak wspomniał jeden z panów nie oznacza, że mówię HAIL DT GG SUX, przeciwinie. To wy jakoś sobie ubzduraliście, że DT to szmaty, PA i w ogóle zakała Tibii a GG to wspaniali polacy + szwedzi walczący o wolność. Dziwne ?? Nie dziwne tylko żałosne z waszej strony. Tyle~
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Film pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |