|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Dziwnów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 24
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Ehh my tu gadu gadu a tam szwedzi nabijają levele. Powinniśmy działać po pierwsze założyć gildie. Po drugie wybrać dowództwo po trzecie zacząć jakieś działania offensywne
Radziłbym przegrupować siły , zmienić dowództwo i do boju co do damera i puci żaden powód nie jest wystarczający by zdradzić własnych rodaków. Ostatnio edytowany przez Elfind - 27-09-2005 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() wg mnie to jest glupie ze dostal bana a nie od razu delete :/ np Losari na Arcanii dostal delete jak mial 70 lvl a reszta osob z czolowki miala 55~. a na thorii jest i yla wczesniej wieksza roznica w expie i w byciu online...
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Może ten ban to ostrzeżenie za drugim dopiero będzie delete i tak wystarczy w pojedynke duzo juz nie zrobi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
jest taki powod.... Sam pewnie bys tak zrobil... @DOWN Kolega na dole ma podobny nick i taki sam avatar, ale nie myslcie, ze to dwa konta jednej osoby. My we dwoch juz sie dogadalismy w tej sprawie ![]()
Ostatnio edytowany przez Pramus - 27-09-2005 o 19:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() czyzby polacy zrobili powstanie "wrześniowe"??
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Thraalin
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() I pewnie po całych rozmowach s*******om Polacy tak samo jak na Pandorii? Jeśli by było na odwrót, że fanta to by byli Polacy, a H.A. to byłilby szwedzi to może i by to swe wygrali, ale PvP i zgranie Polakow w porównaniu do PvP i zgrania swe ma tyle wspólnego ile piernik do wiatraka ;<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 bany i delete?
To jest juz chyba drugi ![]() Sadze ze nie dadza tej postaci 1 kolesiowi (1 z ownerow) bo to byloby nie sprawiedliwe w stosunku do reszty... Moze GMowie znow sprawdza ip i delete?plxxxxx Na forum tibia.com jest post ,pisza ze Sik ma 4 ownerow ;O |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: SANOK
![]() |
![]() wicie co nasze takie gadanie jakis tam l lev i pisanie ze nic nie jest stracone i łudzenie sie ze thoria jeszce nie jest stracona moze niech sie jakis h lev z dawnego H A i niehc on powie co o tym mysli a moze jakis apel do polakow nie wiem ale jak patzre na to co piszemy to to nic nie wnosi wienc h lev thori dajcie jakies znaki co bedziecie robic z moze jakis nowy temat chetnych do walki z fanta nie wiem ale cos trzeba zrobic tylko szybko bo juz niedlugo konec bana sikewsa naprawde ratujmy ten serw bo niedlugo bedzie zapozno
PRZEPRASZAM ZA BLEDY ;/ DYSLEKSJA I DYSGRAFIA Ostatnio edytowany przez bialagora - 27-09-2005 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() ta sikews ma 4 ownerów 2 swe 1 norweg i br
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Szkoda gadać - ten server już od jakiegoś czasu jest zkazany na PA ...
Ale z SD zawsze można komuś zapier***ić pomięczy oczy xD |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Eh wkurzacie tylko ludzi. Czy to jakieś oficjalne pismo czy to list? Nie Więc po co sie czepiacie. No chyba że jesteście pedantami. a kolejny powód Język polski jest jednym z trudniejszyszych języków świata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pewien plan co o nim sądzicie. W tym momencie sadzę że nie ma szans na wygranie wojny. Przewaga fanty nawet bez Sikwesa jest za duza. Oni mają za sobą Level my Liczebność. Bardzo wielu graczy na Thori ma dosyć sikwesa i jego Bandy ich liczba ciągle wzrasta, ale są oni albo za słabi ( za mały level) albo źle zorganizowani (nie wiedzą kto jeszcze ma dość Fanty np. JA ) to są moim zdaniem główne powody no i moze jeszcze brak zgrania ;/ przez które nie mamy narazie szansy z na wygranie tej wojny. Wiec wreszcie mój plan. Dla jednych bedzię on głupi a dla drugich dobry, ale prosil bym o wszelkie komentarze to moze razem cos wykombinujemy. Oto więc plan:
Po pierwsze: CZAS DZIAŁA NA NASZĄ KORZYŚĆ!!! myślicie że oszalałem ![]() Bedą oni expić i w ten sposób bedziemy szybciej zwiekszać liczebnośc swoją. 2. Pozostać w ukryciu i zacząć tworzyć fundamenty pod przyszłą wojnę. 3.Stworzyć grupę 20-30 ludzi z jak najbardziej różnych grup do kordynowania akcji. 4.poczekać na dobry moment. Sadzę że tu bedzie najtrudniej bo jeśli uderzymy za wcześnie to wszystko pojdzie na marne. Streszczenie: Czekać,Rozrastać sie w siłe, Uderzyć osłabionego wroga. Coś w rodzaju mrówek które same nie poradzą sobię z dużym przeciwnikiem , ale liczebnością i zaciekłością dadzą radę każdemu. ps. Sorka za błedy i niespójności. to jest tylko zarys planu ktory mam w głowie a nieudolnie prubowałem go tu przedstawić. W razie jakiś watpliwości piszczie domnie albo w poście. Cya. Coment plz Ps2. Zrobic z tego nowy temat?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
Musze cie pochwalic za inteligencje... Myslisz, ze tylko Hooligansi ogaldaja tibie.pl? Zostaje jeszcze fanta... Fajnie, ze tearz moga sobie tylko przeczytac jakie macie plany i nici z waszego odwetu...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: SANOK
![]() |
![]() Cytuj:
wszystko sie zgadza plan dobry bo moim zdaniem jedyny tylko nie dzialajmy na otwartym forum lecz w grze np poprozmawiajmy w samej grze i nie z jakims noobem tylko np z czlonkiem H A I i upewniac sie czy nie ma nic wspolnego z fanta i jeszce jedno trzeba szybko dzialac a nie pisac i kazdy czeka co zrobi 2 czas ucieka i serwer "ucieka" wienc trzeba nad tym pomyslec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Adi Olsztyn Wiem że nie tylko "dobrzy" ludzie czytaja forum, ale co stego to właściwie nie jest plan a analiza tego co sie dzieje na innych serwerach. Na żadnym z serwerow PA nie utrzymuje się długo, no poza paro wyjątkami, ale tam sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana. Więc to nie jest plan a kolej rzeczy, że wysokich levelów podległych fancie bedzie przybywało dużo wolniej niż niezadowolonych średnich levelów. TEGO NIE DA SIE ZATRZYMAĆ. Bialagora. Działam w grze o to sie niebój, ale jedynie w kręgu srednich levelów, gorsze dojścia do wyrzszych, ale i większe niebezpieczeństwo. Znalezienie zaufanych ludzi wymaga czasu i determinacji. Mamy czas! To czasu zaczyna brakować fancie. Wogule to widze 3 wyjscia. 1Zniszczenie Fanty przez Zgodnie z tym planem. 2Rozłam w Fancie. 3. Zmniejszenie PA przez fante, co spowoduje że liczba osób niezadowolonych z ich liderowania znacznie spadnie. Ponawiam pytanie czy zrobić z tego nowy temat? Chyba zrobie ale troche przerobiony i po waszych sugestiach. ![]() Ostatnio edytowany przez karkaras - 29-09-2005 o 13:25. |
|
![]() |
![]() |