|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() "A z wami koty będę kontaktować się drogą radjową" By nie pamiętam imienia/Poranek Kojota ^^
"Aaaa...już wiem czemu Cię migdałki bolą ździro.." By nie pamiętam imienia/Poranek Kojota Chodzi o to ,że to była piosenkarka i bolały ją migdały żekomo...od robienia loda brylantowi;D
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Zacytowałbym "Dzień Świra", ale to grozi banem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
No i na ką cholere taki post?;p @Topic: "Ciemność, Ja ciemność widzę!" by Jerzy Stuhr/Seksmisja
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() -Są bunkry ?
-Nie ma, ale też jest zayebiście. (I pokazują morze a mieli być gdzieś w lesie pod Warszawą ![]() To wymiata xD
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 30-09-2005 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Troche cytatów ze StarWars
![]() Vader: As you wish. Imperator: Now young Skywalker... you will die. Obi-Wan: Remember, the Force will be with you always. Yoda: Do or do not. There is no try. Imperator: Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive. Han: I think my eyes are getting better. Instead of a big dark blur, I see a big light blur. Vader: Leave that to me. Han Solo: Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid. C-3PO: We're doomed! Han Solo: Uh, uh, negative! Negative! We have a reactor leak here now. Give us a few minutes to lock it down. Uh, large leak; Very dangerous! C-3PO: Oh no! Yoda: Control! Control! You must learn control! Obi-Wan: You’ve taken your first step into a larger world. Han Solo: I’m not going anywhere. Obi-Wan: Use the Force, Luke. Vader: The Force is strong with this one. Vader: Impressive. Most impressive. Vader: It is your destiny! Vader: You dont know the power of the Dark Side! Obi-Wan: The negotiations were short. Leia: Help me, Obi-Wan Kenobi. You’re my only hope. Obi-Wan: Hello there. Come here my little friend. Don’t be afraid. Obi-Wan: Learn about the Force, Luke. Luke: What a piece of junk. Tarkin: You would prefer another target? A military target? Then name the system Luke: You've failed, Your Highness. I am a Jedi, like my father before me. Yoda: Blind we are if creation of this clone army we could not see. [...] Only the dark lord of the Sith knows of our weakness. Anakin: You are asking me to be rational. That is something I know cannot do. Obi-Wan: Blast! This is why I hate flying! Count Dooku: Oh no my friend. This is a mistake, a terrible mistake. They gone too far. This is madness. Dooku: You must join me, Obi-Wan and together we will destroy the Sith! C3PO: Oh, my goodness! Shut me down! Machines making machines. How perverce! C3PO: R2-D2, where are you? Częste: I’ve got a bad feeling about this. Częste: May the force be with you. Mace Windu: This party’s over. Dooku: Brave but foolish, my old Jedi friend. Tego jest dużo więcej, ale nie potrafię sobie przypomnieć ![]() ![]() PS Posta pisałem prawie godzinę. xD
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~B~U~M~P~
Bringing Up My Post ^ Dla niekumatych ;-P |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bohaterów, prądem?! - Seksmisja.
-Ty Laska, dodajesz coś do tych potraw? -Nie, ale czasem z kumplami lejemy do frytek. - Poranek Kojota. Znam ich o wiele więcej ale aktualnie nie przychodzi mi nic do głowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() dzejms bont ;p - My name is.... bla bla bla
![]() I z kubusia puchatka (tego zmienionego) choc to nie film- Poj***** go? Co on taki ku*** skuty? -Fju**, Balony, z******* ryje, fj**, gdzie oni qwa poszli? No i duzoooo z LOTR ale juz z deka nie pamietam musze to jeszcze raz looknac =/ |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() "-Tato , od kiedy ja mam brata
- a jakis rok temu silnoręki wziął dla okupu , rodzice niechcieli zapłacic , i tak został.." - chłopaki nie płaczą "- szefie może aspiryne ? - na to co mi dolega nie pomoże aspiryna więc ZAMKNIJ KUR(w)A RYJ!" - Poranek kojota (stefan po spotkaniu alfonsa i jego przyjaciela ;] ) "-CZŁOWIEKU!! cożeś mi kur... zrobił ![]() -przestań się mazać , chłopaki nie płaczą" - chłopaki nie płaczą scena w toalecie w barze ;] "-Kaczka .. to max co z ciebie może być " - wiadomo ;] "-(..)gówno prawda , mój wójek żyje , pracuje w televizji " - tu też wiadomo "- kto ty jesteś - laska - ty oskar gdzie żes te laski zamawiał" - chłopaki nie płaczą "(...) nie radze , byłem u Harrego z tybetu.. chciałem aby naładował mnie pozytywną energią : gośc poklepał mnie po karku pogłaskał po udach , i wzią za to dwie bańki. - i pomogło? - jak mnie kark napier... a na udach dostałem wysypki." chłopaki nie płaczą "uprawia pan sex , z kobietą....albo z mężczyszną wszystko jedno - TO panu jest chyba wszystko jedno" "(..)udogodnienia kolejną stówe - udogodnień nie będzie , my jesteśmy normalni " - Boys dont cry - przybycie dziewczyn i alfonsa narazie to tyle
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 06-10-2005 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sylvien Angel
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
"Memory, find "Siara, i wszystko jasne"
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() -A co on jest ****a, robocop?
-Jest tu jakiś cwaniak? to daj piątaka - a to jest jakaś zrogranizowana akcja? - no taka akcja zebys dal piątaka.... - widzisz wąski , urwales kurze złote jaja - a kto to jest rambo? - nie twoja sprawa... bambo Ostatnio edytowany przez czlowiek newbi - 08-10-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() "za co?
- za jajco!" "Pomóż mi zaplątałam się. - Jak się sama zaplątałaś to się ****a rozplącz" I takie tam...
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 07-10-2005 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
|
![]() ,,Deska nie odbija ciosów" < Bruce Jun Fan Lee,Wejście smoka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() JEHOOOOOVAAAA!!!
I wszystko jasne. Mam jeszcze kilka innych, ale ten mi się najlepiej kojarzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: sir mopi
Świat: obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() - Ja słyszę jak do pana znajomi przychodzą, aż cały tapczan chodzi ! - C*** ci w dupie chodzi <przychodzi baba do kiosku i nerwo poszukuje gazetki "kobieta", stoi w kolejce za glownym bohaterem> baba- czy to ostatnia kobietka Swir- to ja poprosze <wychodzi ze sklepu i wyrzuca gazete do smietnika> -mamo musze chyba isc do psychologa - idz do doktora malejki - On jest pediatra ! - ale ty miales do niego zawsze takie zaufanie -synku masz tu brioszki czekoladowe na kolacje -brioski ?! ty chyba masz cos z glowa ! - z dupa ! - z dupa to ty zawszemialas ! wscieklizne macicy ! kup se kolek mosinowy to ci ulzy moze..... - to samobujstow kupowac ci ta jaskrawa kurtke levi'sa - livajsa ... - nie wazne... tyle bandziorow teraz chodzi........ jescze cie zabija - tato jest za***ista.... -tato co ci sie stalo w glowe? - przypieprzyle w skrzynke... - ja ![]() <syn ma okolo 16 lat> Reszte trudno zaczytowac ;/ moim zdaniem film ktor koniecznie trzeba obejzec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() No to moja kolej:
-"Ty na mnie tak nie naciskaj bo sie zamkne w sobie!" -"I wtedy zapada taka niezreczna cisza" -"Grzegorz Brzęczyszczykiewicz powiat Chrzęścitrzcinowice gmina Łękołody" <Owned - nie pamietam tego dokladnie, bo dawno tego nie widzialem... Mam slaba pamiec, wiec wypisalem te ktore pamietam najlepiej.. Jakbym chcial tego wiecej wypisac, to by miejsca braklo ![]() |
![]() |
![]() |