|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg moze na new servie ich nie bedzie -.- .............
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() panie......
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() hehe dobre to chyba ten bot do autoexpienia z allegro huahu xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Jedyne co mnie ciekawi to to, że nie wypowiedział się tutaj jeszcze Lord Dreathan obrońca DT. Jedynie Telupeje próbował ratować kolege od tego, że gra na bocie. Dla mnie filmik przedstawia bota. Ubicie go z takimi ilościami run było dlamnie niemożliwe. Lecz jak wyżej wspominali bana raczej nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() up:
my go nie chcieliśmy ubić, z moim mlvl i lvl(uh maker) nie dało by rady...pozatym on automatycznie sie uhał jak mial yellow hp. Poporstu chciałem byc pewien, że jedzie na bocie i juz jestem pewien. Bo chyba gorsze niż śmierć jest to ze nikt nie będzie miał do niego szacunku ![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli chodziło mi o szacunek do ciężkiej pracy, coś podobnego jest ze złodzejem, który ukradnie coś, a uczciwy człowiek będzie pracował na to parę miesięcy. Teraz mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś ![]()
My heart will die...my soul will fly, and i will live forever... Ostatnio edytowany przez Sakis - 05-10-2005 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
OMG ! Nie grasz na Beryli to nie wiesz -.- i na chu.j posta dajesz ![]() ![]() ![]() przykladem kolejnego del'toro (teraz BW ) jest Ulbaard nice dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha jescze jeden mi sie nasuwa ![]() ![]() ![]() moj Mysliwy ... Harlequin Vito ![]() ![]() dawaj UE we mnie teraz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: berylia
|
![]() kurde szkoda ze mnie nie bylo wtedy (haha-przy kompie) bo bym ci pomugl go ubic sakis i nie pomoglo by mu atomatyczne uhanie
![]() ps ![]() Ps2: Z kad mozna sciagnac tego bota do autoexpieia??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ehmm..stary druhu nie probój używać botów bo cie stosownie ukarze ![]() bo mój Uh maker cienkie hity walił;P
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() I widzicie kazdy sie tak bal ****a tych ***anych del'toro a to boty wszystko.... To jest poprostu żenujące :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |