|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() mutacji? a co bys chcial? czlowieka z dwudziestoma parami oczu? :F
do mutacji mozna zaliczyc takze to ze dzieci osob ktore kiedys tam doznaly jakiegos promieniowania po wybuchu(itp.) nie sa zdrowe. wszystkie choruja. choruja na te choroby co ich rodzice i tu nei chodzi o jakies tam choroby "pospolite" przekazywane z pokolenia na pokolenie... btw. byl nawet przypadek ze kobieta kupila na jakims bazarze od ruskich napromieniowane majtki i gdy miala jakies tam przeswietlenie kregoslupa(or smth.) to okazalo sie ze jej majtki swieca....
![]() |
#23 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Coś w tym miescie jest, co tam niektórych ciągnie. Chyba ta pustka, cisza, nienaturalność. Sam chętnie bym sie wybrał na taki wyjazd ale to narazie niezbyt możliwe
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Fallen Angel
|
![]() Dawno z kuzynką mieliśmy zajawke jechać do Czarnobyla na sesje Neuroshimy...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Stronka nawet spoko. Gdybym nie gral w tibie to nie chcialbym tam pojechac, ale po grze z mila checia. Hail Benh. ;]
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() A mi te obrazy przyponinają film K-19. Ludzie też nie mieli żadnej ochrony, bo co da maska przeciwgazowa i kombinezon deszczowy? A tu ekipa likwidatorów ma fartuchy i maseczki chorurgiczne -.-. Skoro wszyscy ludzie byli równi, to czemu sekretarz partii tam nie poszedł?
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 07-10-2005 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Dzięki za linka. To bardzo interesujące.
Tematem Czarnobyla i tej tragedi nie interesowałem się bardzo. Oczywiście wiedziałem, co się stało, jak, dlaczego i jakie były skutki. Ale specjalnie o tym nie czytałem. Ten tekst to zmienił ![]() Może kiedyś tam pojadę. Hehe. Klimat miasto ma niesamowity...
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() dla wszystkich zainteresowanych wyjazdem i zwiedzaniem miasta widmo... poszukalem troche w sieci i znalazlem ukrainskie biuro podrozy organizujace "wycieczki" do prypeci, oto link do oferty... : http://www.ukrcam.com/tour/tour_3.html
ostatnio skorzystala z tego grupa ludzi ze strony www.opuszczone.com na ktorej to stronie znalesc mozna relacje i galerie z wyjazdu... wrocili cali i zdrowi, bez dodatkowych konczyn, o dziwno nawet zaden z nich nie swiecil ;P z tego co znalazlem na ich forum w maju tego roku zwiedzanie dla 6 osob wynosilo 440$, ale nie wiem czy byly w tym koszty noclegow i dojazdu, ale raczej w to watpie... takze caly wyjazd nie jest generalnie zbyt tani, w sumie nie powinien przekroczyc 400zl, wiec dla prawdziwych zapalencow jest to calkiem osiagalne ![]() moze za kilka lat sam sie wybiore... nie ukrywam, ze chcialbym ![]()