|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
mutacji? a co bys chcial? czlowieka z dwudziestoma parami oczu? :F
do mutacji mozna zaliczyc takze to ze dzieci osob ktore kiedys tam doznaly jakiegos promieniowania po wybuchu(itp.) nie sa zdrowe. wszystkie choruja. choruja na te choroby co ich rodzice i tu nei chodzi o jakies tam choroby "pospolite" przekazywane z pokolenia na pokolenie... btw. byl nawet przypadek ze kobieta kupila na jakims bazarze od ruskich napromieniowane majtki i gdy miala jakies tam przeswietlenie kregoslupa(or smth.) to okazalo sie ze jej majtki swieca....
|
|
|
#23 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Coś w tym miescie jest, co tam niektórych ciągnie. Chyba ta pustka, cisza, nienaturalność. Sam chętnie bym sie wybrał na taki wyjazd ale to narazie niezbyt możliwe
choć przeżycia były by bardzo interesujące ![]()
|
|
|
#24 |
|
Fallen Angel
|
Dawno z kuzynką mieliśmy zajawke jechać do Czarnobyla na sesje Neuroshimy...
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
Stronka nawet spoko. Gdybym nie gral w tibie to nie chcialbym tam pojechac, ale po grze z mila checia. Hail Benh. ;]
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
A mi te obrazy przyponinają film K-19. Ludzie też nie mieli żadnej ochrony, bo co da maska przeciwgazowa i kombinezon deszczowy? A tu ekipa likwidatorów ma fartuchy i maseczki chorurgiczne -.-. Skoro wszyscy ludzie byli równi, to czemu sekretarz partii tam nie poszedł?
Ostatnio edytowany przez Krzesław - 08-10-2005 o 00:22. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
|
Dzięki za linka. To bardzo interesujące.
Tematem Czarnobyla i tej tragedi nie interesowałem się bardzo. Oczywiście wiedziałem, co się stało, jak, dlaczego i jakie były skutki. Ale specjalnie o tym nie czytałem. Ten tekst to zmienił ![]() Może kiedyś tam pojadę. Hehe. Klimat miasto ma niesamowity...
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
dla wszystkich zainteresowanych wyjazdem i zwiedzaniem miasta widmo... poszukalem troche w sieci i znalazlem ukrainskie biuro podrozy organizujace "wycieczki" do prypeci, oto link do oferty... : http://www.ukrcam.com/tour/tour_3.html
ostatnio skorzystala z tego grupa ludzi ze strony www.opuszczone.com na ktorej to stronie znalesc mozna relacje i galerie z wyjazdu... wrocili cali i zdrowi, bez dodatkowych konczyn, o dziwno nawet zaden z nich nie swiecil ;P z tego co znalazlem na ich forum w maju tego roku zwiedzanie dla 6 osob wynosilo 440$, ale nie wiem czy byly w tym koszty noclegow i dojazdu, ale raczej w to watpie... takze caly wyjazd nie jest generalnie zbyt tani, w sumie nie powinien przekroczyc 400zl, wiec dla prawdziwych zapalencow jest to calkiem osiagalne moze za kilka lat sam sie wybiore... nie ukrywam, ze chcialbym ![]()
|