|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() co do telepotacji jestem pewien 100% a tam nie ma czegość takiego jak żąd trzyma coś w tajemnicy to świat korporacji pieniędzy i wynalazków tam wszytko badania naukowe robie prywatne przedsiębiorstwa, żądowe też i o dziwo im się udało !!!
A mechy powstaną i nie wolne ale szybkie jestem pewien ;] ale raczej wy ich kabinach będą ludzie je obsługiwać z masą czujników więć bedzie wiedział czy z tyłu będzie ktoś z wyrzutnią ![]() Ps.: poszukał info jakiś co do teleportacji i dam znać jak znajde ;] o znalazłem ... doniosła o udanym teleportowaniu cząstek światła – fotonów – w... kanale ściekowym, biegnącym pod dnem Dunaju. Jak tłumaczą badacze, wydajne teleportowanie na dystansie 600 metrów, w trudnych i zmieniających się warunkach otoczenia, wykazało, że technologia teleportacji dojrzała już do praktycznych zastosowań. Rzeczywiście, w trakcie trwającego 28 godzin eksperymentu udawało im się przesyłać na drugi brzeg rzeki ... może to był foton ;] no ale udało się ;] Ostatnio edytowany przez stars - 08-10-2005 o 23:22. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zobaczylibyscie co Korea Pld. wyprawia w SC i W3... To jest zupelnie inny swiat. Taka dalekowschodnia mentalnosc - jesli cos robisz nie ustaj w wysilkach by dojsc w tym do perfekcji.. Za duzo sushi i ryzu w diecie...
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() No tak ale polak chyba w starcrafta albo wc3 zdobył 3 miejsce ;] wiec nie ma zle !!!!
![]() Ostatnio edytowany przez stars - 09-10-2005 o 09:26. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
No to chyba jest roznica co? Roslina a foton? Pozatym foton jest po trochu czasteczka po trochu fala ![]() A mechy beda - szybkie, zwrotne i zabojcze.
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() A atom jest częścią cząsteczki a ponoć atomy już też można ??? !!! Mam znowu szykać
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ja nie będę oryginalny i powiem tylko, że japończycy są walnięci. Chociaż kocham ich za piękne wynalazki... wiadomo psx, ps2, ps3 (juz niedługo :>) i wszystkie te nintendosy :P
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 09-10-2005 o 12:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Patrzac dalej - szczesliwy zolnierz przyczepia ladunek c4 do nogi mecha - i eliminuje go z walki. Przez najblizsze kilkanascie lat mechy beda zbyt malo skuteczne, w porownaniu do ich ceny. Cytuj:
![]() ![]() Ale offtop sie zrobil ![]() Co do gier - gdyby kazdy na tym forum usiadl i ~15h na dobe gral w Tibie (majac dobre lacze, tak jak Dżapasy), zaloze sie, ze swiatowa Toplista zajeta bylaby przez PL ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm okaże się ;] jak japany zatakują kore puł. hehhehh Cytuj:
hmmm internet!!! stwierdzili tam ze w tej dekadzie uda się im zastosować teleportacje praktycznie ![]() ![]() ![]() Cytuj:
BUAHAHHAHH skrzyżowaną psychike ;] i tak mają ale dobrym przykładem jest 1 polak z 200 lvl zrobił go w 17 msc czyli 2 lata znikł z reala ;] ;] ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez stars - 09-10-2005 o 18:46. |
|||
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() OFFTOP: Jestem troche wkurzony, bo pisze do 2 raz, ale trudno napisze jeszcze raz, bo co mi tam.
![]() Japonia jest państwem, które tworzy głównie zabawki, tak zabawki. Przyznacie mi, przecież racje, że chodzący robot potrafiący mówić jest zabawką, albo tamagochi, albo inne Bóg wie co, są czy tego chcecie czy nie zabawkami. Tylko nieliczne urządzenia stworzone przez nich mają lub będą mieć jakieś pożyteczne zastosowanie. Japończycy mają tylko interesującą kulturę, historię, społeczeństwo i mangę, ale nic po za tym nie różni ich od innych narodów świata. Amerykanie zaś koncentrują sie bardziej na wynalazkach przydających sie w życiu codziennym, np. jeśli ktoś oglądał program "Świat Gwiezdnych Wojen" czy jakoś tak na Discovery Channel, to widział tam między innymi maszynę przypominającą samochód, ale dla tych co nie wiedzieli, to w rzeczywistości był to prywatny samochodo-samolot, który opierał sie na 4 turbinach. Konstruktor mówił, że nawet 90 % społeczeństwa na świecie będzie posiadać to urządenie już za 20 lat. Zatkało kakao? ![]() ![]() Pozdro.
Imię moje zostało mi dane przez ludzi z najstarszych ksiąg elfickich mędrców, a oznacza szept księżyca. Ostatnio edytowany przez Ivellios Galanodel - 09-10-2005 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Co do teleportacji - "teleportacja" fotonów jest wynalazkiem przydatnym szczególnie w informatyce. Dzięki niej będzie można produkować szybsze procesory.
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() No z tymi zabawkami się zgodze ;] no ale nie dokońca już nie przesadzajmy ze all to zabawki ;] bo jeśli chodzi o bron rakiety bron biologiczną mają zakaz podajze od czasu zatakowania ameryki ;p HEHEHE nie wiem czy przypadkiem im już nie zdieli ;]
Kraj samurajów zamienił się w kraj zabawek ;p ![]() A powiem tyle ze japany są chyba 2 państwem po ameryce które ma poważne zamiary co do kolanizacji, TO co dziecinada hehehe O własnie czytałe ze w informatycze będze zastosowana teleportacja fotonów no no prosze pana ;] gdyż potrafią ponoć dołączyć do nich (do fotonu) informacje, No fajnie mieć własne mini teleportacje w domku przy kompie ;] HAHAHA ![]() |
![]() |