|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Phh, różnie to bywa z tym równouprawnieniem... Ja najlepiej lubie łazić postacia męską, choć i tak wszyscy wiedzą, że jestem dziewczyną.
Rada do medium-high female: Jak jakiś gość was obraża, nie czekać tylko radykalne środki stosować. ![]() Mały huncik zawsze pomaga, ale najlepiej olać idiotę.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Istoty doskonalsze? Ehhh... To chyba powszechne mniemanie =.= No, ale, drodzy faceci, mamy dwa wyjścia:
1)postawić się (zdecydowanie odradzam. Po co dodatkowy hałas?) 2)odpuścić (ja tak robie i żyje... nawet przyjemnie ![]() Seksizm? Akurat. Kobiety/dziewczyny nie dają sobie w kaszę dmuchać i, jeśli chcą, potrafią postawić na swoim. Powiem więcej, równouprawnienie jest wtedy, kiedy wy (dziewczyny) tego chcecie, a kiedy nie, to trza ustępować ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Przygranijcie mnie!!!!!
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
|
![]() Ja dziewczyn nie bije!
![]() Po za tym jak widze dziewczyne i pisze Free Items to zawsze cos dam! A jak to pisze facet to nie daje ![]() No wiec niech dziewczyny nie narzekaja bo maja lepiej! ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() dla mnie ktokolwiek pisze 'free items' zasługuje na ignora.. rozumiem z kimś się zapoznać i jedna osoba postanowi coś podarować drugiej, bo ta okazała się sympatyczna, ale takie chodzące błaganie i wyłudzanie od innych działa mi na nerwy - w każdej grze i bez względu czy ktoś ma charka female czy male
tak łatwo jest coś samemu zdobyć, a takie osobniki się uparły, że ktoś inny im za darmochę bez wysiłku coś podaruje, nawet jeśli jest to ktoś obcy.. i to tylko dlatego, że mają wyższy lvl od nich... XD ktoś kto 'prosi' od tak według mnie w tej grze wstydu nie ma i wchodzi na głowę innym.. co do dyskryminacji - z różnymi osobami się spotkałam, ale pewne jest, że jeśli trafi się ktoś, kto się narzuca niewieście, to znajdzie się na pewno kilku 'błędnych rycerzy', którzy od razu rzucą się owej damie na pomoc ![]() ![]() tak samo często się takie 'panie' dyskryminuje, nie docenia ich - ot jakaś w sukience.. i nawet mogą nie zdawać sobie sprawy jak mocna to może być postać - bo wszak kto dziewczyny robi? albo po to by se jaja porobić, albo jakaś laska, która za pewne za bardzo sobie w grze nie radzi ( ![]() za pewne postacią niewieścią łatwiej czasem zawierać znajomości, niż gdyby grało męską.. ot taka jakaś delikatność może w nich została i budzą czasem jakieś zaufanie ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() z tym rownouprawnieniem to byłą żartobliwa wstawka...co do darmowych itemów...
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NO FRI ITANS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Czy dziewczyna, czy chlopak, czy obojniak.. na pytanie "dasz coś?", Odpowiadam "tak, kopa w d*pę"...
PS. Ja nigdy właściwie nie prosiłęm o fri itanzy.. Nie jest jeszcze ze mna tak źle xPP
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() ja nie proszę o itemy, bo:
1. ambicja 2. niektórzy zaczynają od gry...ja zaczęłam od lektury tego forum ![]() ale nie potępiam tych, którzy proszą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacząłem grę z podstawowym zestwawem. Teraz mam w miarę dobredo maga. Samemu mi się tego udało dokonać i jestem z tego dumny (odpowiednie kanały handlowe, popyt-podaż itd
![]() ![]() Seksizm? Popatrz na statystyki male/female players na tibia.com... Występuje popularna w grach dominacja samców... Co prawda powinnyście być noszone na rękach, ale małolaty często mają narobione w głowach ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() to, że większość mężczyzn mi nie przeszkadza...w męskim gronie źle się nie czuję
![]() ![]() ![]() ja chcę być noszona na rękach !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() hehehe
![]() ![]() lepszy już chyba czerwony dywanik ![]() statystyki.... na jedną niewiastę.. hmn.. 6 chłopa przypada chyba często ot cała statystyka.. gdyby tak było w rl pewnie bylibyśmy gatunkiem na wymarciu ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() A raczej daaawno wymarłym
![]() @Bieedronkaa: Jeśli nie ważysz więcej niż 70 kg to mogę cie ponosić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Double post...Pseplasiam (posypuje głowę popiołem)
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arion Alliran
Profesja: Knight
Gildia: Havocs
Świat: Samera
Poziom: 55
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() To nie ma różnicy jaką płcią grasz nooby zawsze coś powiedzą, lecz raz jak grałem swoją druidką (rookgard) jakiś kolo do mnie podszedł i powiedział NICE A**! Zaczął za mną iść ja do niego Go away ! a ten Suck my D**k zablokował mnie na moście i gadał C**w!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja wlasnie juz dosc dawno (chyba ze 3 tyg temu) zrobilem sobie female postac , ot tak dla jaj zobaczyc jak to jest. Wedlug mnie dziewczyny traktuje sie inaczej , a to zalezy kogo taka spotka. jak spotka przadnego gracza ( jak ja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() takich ludzi nalezy ignorować, widać, że maja ponizej 12 lat i zachowuja sie jak idioci, bądź lepszy od nich, pokaż swoją kulturę osobistą. A jeśli chodzi o sexizm to zazwyczaj takie głupie pomysły mają durne małolaty 10 - 12 lat zazwyczaj daje sie tym osobą ignore
a tak btw. dziwczyny umieją grać lepiej w tibie niż my ![]() Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 09-03-2006 o 21:38. |
![]() |
![]() |