|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() chciałbym tu poruszyć temat lamerstwa niektórych graczy, to jest chyba szczyt wszystkiego. od niedawna zaczełem grac w tibie a tu taki bandytyzm gorszy niz w polskim sejmie. Na Chimerze uwazajcie na Maryahuana, toż to lamer nie z tej ziemi, jak mówiłem dopiero co zaczynam poznawac tibie, ta osoba pod pozorem questa poprosila o przyłączeni do gupy a potem mnie w haniebny sposob ubiła i zabrała mnówstwa złota jakie miałem, wiem dobrze ze dałem sie podejsc jak dzieciak, ale gdzie tu troche przyzwoitości, ci angole za duzo sobie pozwalaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() No według mnie to bzdura. Zadysfakcji z zabijania o wiele słabszego od siebie mieć nie będziesz. lootu lepszego niz p-armor raczej tez nie znajdziesz.
No chyba, że ten 8lvl to PK, albo ihief, ale to już całkiem inna historia...
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak stawialem swoje pierwsze kroki na mainie przypieprzyl sie jakis PK na 11 levelu i mnie zabil stracilem 6 life fluidow i carlinsworda [wtedy dla mnie wszystko].
Do teraz pamietam jego nicka i na niego poluje szczegolnie, ze ma on teraz 12 level a ja 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
Wroclaw ![]() Powodzenia ![]() a 8 lvl sie i tak fajnie zabija Pozdro
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() to jest tak jak w RL: jestes na przyklad w 6 klasie podstawowki spotykasz przedszkolaka i zaczynasz go bic to jest to samo a gdybys ty byl przedszkolakiem ?? no wlasnie bys zalowal nie twoja wina ze cie tak rodzice wychowani ( bez urazy )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie porownuj gry do RL bo to 2 rozne sprawy
![]() Pozatym powiedzcie mi jak tu nie pkowac low lvl polaczkow?? "Ej a dasz mi cos za darmo" "Ej a zabijesz pk?" "Ej a moge na Tobie trenowac?" "Ej a moge wejsc do twojego domku?" "A to spier***aj rasisto jeden!!" No i dead ![]() Pozdro
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2004
Lokacja: Wałbrzych
![]() |
![]() Ja nie zabijam wogule ludzi ale na 8 levelu ja niezginelem i niespotkalem na chimerze kogos kto zginol przez kogos na 8 levelu! Nie ptrzcie na bledy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() jesli jakis 8lvlowiec zabije twoje potwory z ktorymi trenujesz zasluguje na smierc bo to go nauczy kultury i na 100% juz tego nigdy (przynajmniej na niskich lvlach) nie zrobi a jak zrobi to tak do skutku trzeba go tluc imbecyla az wroci na rook bezmozg jeden kopany w backpack
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() pkowanie na lvle 8 - 15 nie jest takie pozbawione sensu
scigajac takiego kogos: po 1 masz niezla zabawe jak ucieka w przecina strone niz depo po 2 loot kiepski wiec zabija sie dla zabawy po 3 jesli ktos po deadzie zrezygnuje z gry to lepiej, bo gra nie jest dla lalusiow ani mieczakow, ktorzy po straceniu p-arm albo 1k rezygnuja, w tibii trzeba byc twardym a nie "mietkim" po 4 najlepsze jest zabijanie "lolkiem" (postaci na 9 - 10 lvlu, 3 godziny wyjscie z rooka + 2 godziny na zrobienie skili i mlvl), mozna w ciekawy sposob nauczyc sie walczyc a jak sie trafi jakis n00bek na wyzszym lvlu i jakies runki wypadna to nawet na plus sie wychodzi ![]() p.s. pozdrowienia dla wszystkich ktorzy zabili mnie kiedy mialem 8 lvl
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() oj na 8 lvl to ja juz dragon lorda zachaczylem zlurowanego przez kumpli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Ale jest problem trenuje przychodzi taki 8lvlowiec wybija mi potoworki to mu daje hita i na tym się kończy ale gdy już 3/4 z kolei przychodzi i robi to samo to ja nie wytrzymuje i go zabijam ma pecha że akurat na niego wpadło ale jeśli ktoś prubuje ukraść mi lotabaga lub coś mojego walcze o to jak lew raz nawet zginąłem bo summonnołem sobie psa a jaki 8 lvl zaczyna go bić no to ja na niego skończyło by sie dobrze 8lvl dead ale ide dalej i 50lvl nie chcial sluchać tłumaczenia ze on atakował mojego psa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabija sie za:
1) insult np koles spamuje CI prv "FU" itp za to ze mu czegos nie dales. Najbardziej agresywne oczywiscie sa polaczki ktorzy uwazaja ze wszystko im sie nalezy a Ty jestes wielki bogacz i im to dasz 2)PK czyli glownie polaczki ktore koncza grac i oczywiscie musza zabijac kazdego kto podejdzie. 3) Idiotow czyli kolesia co sie drze ze sell BP UH 3k albo sell plate armor 2k itp ![]() 4) Wiekszych idiotow czyli typow co zabijaja raty, wolfy itp 5) Skur**eli czyli takich co jak go dotkniesz zaczynaja sie drzec ze jakis 100+ to ich father 6) Wszelkiego rodzaju thiefow 7) Cwaniakow tacy co sie chwala jak to kogos wydymali i jaki to on glupi 8) "Nie wiem jak to nazwac", Koles pisze do Ciebie ze jak skonczysz to zebys mu dal pass a on bedzie gral za Ciebie albo ze jak skonczysz z Tibia to zebys mu dal chara a on bedzie nim lecial do gory 9) Wszlekiego rodzaju odstepstwa od normalnosci powinny byc karane. Zasada jest prosta Najpierw dead pozniej ma placic, nie zaplaci to znow dead i ma placic wiecej i tak do rooka -.- Pozdro
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() PK rzadzi
Spoko zabawa jak kolesia sie zpejczy. Ostatnia akcja : Zabilem kolesia 8 lvl, a tu po kilki minutach pojawiaja sie kolesie : 36 lvl elite knight, 24 lvl elite knight, 16 lvl paladin i 14 lvl knight. I co ? I ucieklem do dp mimo ze mialem 11 lvl ![]() Ci co mowia ze pk jest glupie zapewnie nigdy nie probowali pekowac. A co do lootu, juz 2 razy wypadl mi dragon shield z kolesia o lvl mniejszym niz 20. Czesco wypadaja tez bp runków. Ale najwazniejsza jest zabawa ![]() Pozdro 4 all PK |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
-Niektórzy mają drugą postać - niskolevelową, w której jak się ją zabije to można znaleźć, sprzęt lepszy niż ma większość 20 lvl'owców. (wtedy się opłaca zabić, oczywiście tylko jeśli ma skulla, a my jesteśmy pewni, że to druga postać np. hlvl'a) -Lub test max damaga na człowieku ![]() /ale moim zdaniem po co ich męczyć, tak się nie opłaca i tak :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Jest jeszcze 1 powód zabijania low leveli. Chodzi o wspomnienia z rooka. Osobiście zabiłem jeden raz: jakiś koleś kręcił się po Carlin nawalał kogo popadnie i dostawał deada co 5 min. Oczywiście pomogłem mu w utracie expa.
Ale wiem, że każdy dałby wiele by puścić GFB na rynku rooka. ![]() PK precz na chaotice(jak będzie)
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() nie ma sensu .... nie było sensu robic mi egzekucji na 1 lev za to że naparzałem wszystkich co kolo depo stali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() miałem ciężki dzień bo jakaś Donna Pipito mnie sPeKowała i straciłem całe wyposarzonko ......... to ja Flatos
![]() |
![]() |
![]() |