|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam mam pewne zapytanie
![]() 1Nie ma z tego zadnych korzysci,zero satysfakcji(o ile jest satysfakcja z zabijania niewinnych ludzi) 2.Jak juz sie zabija takie niskie lvl to na co się liczy na jakie sprzety??? 3.Ja uważam że tacy ludzie co tak robia to dupki A co wy o tym wszystkim sadzicie?????? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Dla mnie ded na 8lvl to już 'chrzciny'. Mam dwie postacie, jedna "Killed at level 8 by..." i druga to samo...
Ale to niezbyt przyjemne, wychodzisz z rooka, idziesz se od razu np. na trolle i tu wyskakuje jakiś wyższy lvl i zaczyna cie lać :/ A potem: 'You are dead.' ____ Hehe thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Mi się wydaje że jest to dla nich pewien rodzaj adrenalinki. Widać lubią chodzić z red skulem. A pozatym newbie ma zaledwie ~1k w bp więc loot tesz nie jest doskonały.
--- BOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHA Melnorica!!! GENIALNE !!!!! ![]() Jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła!!!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ci co zabijają niskie levele dla rozrywki bez ważnego powodu to ludzie intelektualnie ograniczeni-na szczescie jest takich niewielu.Co innego gdy powód jest-ktoś ma czachę,zabije potwora z ktorym ktoś już walczy lub trenuje itd. Ja osobiście miałem kilka okazji do bezkarnego(prawdopodobnie) ukatrupienia początkującego gracza ,ale tego nie zrobilem-oto przyklady: walił koleś potwora i mnie zahaczył,wyskoczyła mu czacha,ale dla mnie to bez sensu-przeciez wiem ,że gość walnął mnie niechcący!Trenowałem sobie z trollami ,przyszła laska i je pozabijała-dałem jej ostrzezenie w postaci silnego ciosu,ale potem wyjasnilem dlaczego ten atak,mam nadzieję , że wyciagnie wnioski.Podsumowując- zabijanie niskich leveli dla zabawy jest bez sensu!!!
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() LLK (Low Level Killers, przyp. Monoskar) to faktycznie ludzie ograniczeni umysłowo, zapewne z kompleksami. Po co stoczyć walkę z playerem na swoim, bądź wyższym levelu, skoro można stanąć pod świątynią i zaraz pojawi się jakiś świeżutki 8-mio leveloviec
![]() Chyba nikt nie lubi być zabijanym zaraz na starcie, bo taka śmierć automatycznie zniechęca do dalszej gry. LLK nie zrozumiem chyba nigdy, ręki im nie podam, po prostu nimi gardzę 8)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja zarabalem ostatnio pekera na 8lvl z white skul(sam nawet mowil: ME PK!!! i bil wszystkich) no i teraz szczerze zaluje bo kolesie sie burali i: u are hunted i mozna za to bana zgarnac jak doniosa do gma.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja gdy 1 raz na mainie poszedłem na trolle do koleś też mnie zaczął lać(miałem 8lvl a on 15lvl) ale gdy ja go uderzyłem 2 razy i powiedziałem mu że mam palladynem skille 45/41 to odrazu uciekł!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabijanie 8 lvlowcow ma sens tylko w 1 przypadku:
Kiedy taki koloes wychodzi od razu z rooka wtedy ma przy sobie sporo gp, wtedy zabijamy takiego goscia i jestesmy do przodu o jakies 500 gp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() ja ostatnio doszedłem do wniosku, że nie ma co oszczędzać 8lvl, pod warunkiem że zabijają Ci raty do treningu, summony, inne potwry które ty lejesz. uważam że za takie coś bezsensowne jest zjezdzanie do rooka, ale jeden malutki dead tylko oduczy n00bowatego zachowania i później w dorosłym tibijskim życiu będą umieli się zachować.
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale takie jest moje zdanie. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zawsze sie boje jak wychodze z rooka na man by mnie ktoś nie zabił, mam zawsze przy sobie sporo kasy i nie 500 gp ale okolo 1-1,5k. Jak to robie? Na rotach jest najlepiej.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zabijanie 8 lvl???
Chyba nie ma nic lepszego jak sorcem pizgnac SD w 8 lvl ![]() fajnie sie wyklada ![]() Pozdro
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() zabijanie 8 no i 9 lev to bez sęsu.
ale 8 i 9 levelowce też zabijają no np. JA mając 9 lev zabiłem 8 levelowca (zaczą mnie bić ale pomyślałem że missclick ale on nie przestał i mnie gonił no to dostał z 3 seaprów i ded) i zabiłem 19 lev knighta ale to zadużo by pisać nick: Adrian Paladyn profesja: ![]() świat: Eternia miasto Ab'dendriel level: 9 skille: fist-11, club-15, dist-34, shield-25, fishing-11 ![]() p.s. bardzo uprzejmie porsze o ściągnięcie upomnień bo jestem bardzo grzeczny 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Fallen Angel
|
![]() Taki jest porzadek tibi. NAwet jesli wszyscy cie lubia, ale masz niski lv to zawsze znajzie sie ktoś co się zabije. Najtrudniejsze w tibi jest przetrawanie pierwszych 20lv a potem to się boisz tylko takich del'toro.(chyba ze jetses chamem i do wszysttkich fikasz). Jesli komuś sie to nie podoba to na serwer non-pvp albo end of tibia. Tylko że serweryt non-pvp to jeden wielki rook i nooblandia.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Czasami zdarza sie ze 8lvl ma niezly stuff(sam widzialem)...
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A najgorsze jest jak wyjdziesz z rooka na 8 lev i zabije cie jakis...niewyzyty ziomek co lubi sie znecac na slabszymi i ci spada lev na 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Zabijanie low leveli to idiotyzm, naduzywanie wladzy i objaw niedojrzalosci, poza tym zawsze masz wroga.Jedyna osoba , ktorej sie udalo mnei pknac zrobila to wlasnie kiedy bylem na 8 levelu, wyszedlem z rooka ledwo 15 minut wczesniej i zabil mnie koles o nicku Tiretabu (danubia).Pozniej probowalo wielu, ale zawsze udawalo mi sie jakos sobie poradzic.teraz mma wszystkich tych frajerow od 20-40 (ciekawe ze wyzsi z reguly nei pkuja za nic) na blackliscie i maja przejebane.Inna sprawa, ze nie mam czasu stac przed depo czekajac na jakiegos noobowatego knighta na 22 levelu ale i tak predzej czy pozniej ich dopadne, bo taki mam juz charakter.Zabijajac 8 levela pamietaj, ze kazdy mial kiedys 8 level, nawet Bubble
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez sensu jest zabijanie wogóle kogo kolwiek potem ta osoba musi odrabiać lvl i skile a jak mu wypadlo coś cennego to jest już koniec totalna załamka
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() eeee... pekowanie to zawsze pekowanie, nie wazne kogo zabijasz, ja to uwazam za morderstwo. Tylko raz zabiłem kogoś dla lootu (bardziej dla zobaczenia jak to jest kogoś killnąć. Zrobiłem to mając 10 level przy użyciu fire fielda (już kiedyś o tym pisałem)) reszte razy walczyłem w obronie własnej. Pekowanie samo w sobie jest idiotyczne (oczywiscie z checi bandyckiej napasci czy tez dla zwyklej zabawy) Pamietajcie ze zabijacie w ten sposob jego czas, ktoryy on traci bezpowrotnie ?(
|
![]() |
![]() |