|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Mów za siebie......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Buahhahahahahahha smieszni jestescie ! Onis sa na tym servie poto zeby nim rzadzic . Nie dacie im rady nawet jesli niewiem co . Dziwisz sie ze przybiegl 100 lvl zenho postaw sie masz kumpla z ktorym grasz i on ci pisze ze cie bada idiotow bije i jest ich 5 to co robisz biegnisz ich po zabijac nie dziw sie jestescie zwyklymi noobami ma radoche bo ma hita 170 i 35 lvl ludzie bo pekne. A co do tej gildi to na waszym miejscu bym sie nie przyznawal to jest banda 10-30 lvlowcow bada noobow i chcecie ich bic lepiej zmiecie serva albo dojdzcie do nich
aha tak na marginesie to nie oni sa problemem tylko wy! i nie radze im wlazic w droge bo takie noobki nie stawaiaja oporu wolfowi ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tebionex - 28-10-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Marek Drut
Profesja: Druid
Poziom: 31
|
![]() no właśnie z zenho nie macie szans
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() przystapilem do innej gildi juz dawno,a te niepokonane zenho jakos padaly podczas ataku orc- 102lev padl od ridera-no moze go otaczaly jakis inne orci, ale chyba kazdy musi miec uh przy sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko nie wiem czy ty wiesz co to znaczy n00b, ale nie o to mi łazi sam nie jesteś lepszy sam zmien serva. Ciekawe co byś zrobił jak by cię okrążyło 8 orc-raiderów. To by ci 2 bp of uh nie pomogly, ale cóż. n00b hmm.... ten kto używa tego słowa nie wiedząc co to znaczy sam nim jest.
![]() ![]() Dołaczyc do nich...... dołanczaj dołanczaj czekam na to. Na każydm servie jest jakas "rodzinka" i dużo osób na nich gra mimo że nie maja szans jesli chodzi o ich pokonanie. Najlepiej zabij wszystkich kolegów i koleżanki i stań się takim jak oni. Tylko to "WY" kogo oznacza? JESTEŚ ŻALOSNY!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ja nic nie mówilem- ze ich chce zbaic ![]() a nas bylo 3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Co do gilid pomysł fajny tylko, badziewiaście zrobiony. Prosiłem 2 razy o dołączenie do gildii na 15 lvl a potem na 16 lvl i nic powiedziano mi że nie da rady. Specjalnie potem patrzałem kto dołączył do gildi lub kto w niej jest tzn. paru PACC i FACC z ok. 20 lvl ok. Ale potem spojrzałem i zobaczyłem że do gildi dołączył poniżej 15 lvl player, bez PACC. Nie powiem jaka myśl wtedy wpadła mi do głowy
![]() Moja propozycja to żeby stworzyć coś w rodzaju "Polish Family" do której może dołączyć każdy Polak, bez wzgledu na level. Jak będe miał PACC to spróbuje coś podobnego stworzyć. A jak na razie to plauje dołączyć do Legion of Silvera. Kurcze już więcej nie przyjmują osób!!! Nie rozumiem co to daje, przecież im większa ilość graczy tym lepiej! Teraz to chyba przystąpie do jakiejś innej gildii, choć ta była ciekawa. A jeśli momy dorównać rodzinie zenho która obejmuje z 40 osób to napewno 20 osób z 20-30 lvl nie wygra z nimi, nawet w samym respekcie (tzn. bez walki, jak ktoś widzi że jakiś noob z 8 lvl z skullem ma protecta przez zenho to go nie rusza, a jak ma przez jakąś Polską gildie protecta lub do niej należy to bez namysłu go ubiją...) Co do zenho, oni mają głowe do intersów, mordowania, grożenia i huntowania ![]() Ale to samo dotyczy Oxygzen'a i wszystkich Petali tzn. uważają oni że carlin jest ich posiadłością. A jak jeszcze był Oxygzen Academy to wogóle żyć nie można był w carlin :/ Na szczęście się rozleciał(nie dla wszystkich szczęście, ale dla mnie wielkie tzn. w carlin co dziennie miałem 2-3 dedy bez powodu grrr) i teraz moge iść spokojnie do carlin ![]() Pozdr. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Tebionex & Japon
moi drodzy, zanim się wypowiecie, radzę się zapoznać z tematem rozmów, niż robić z siebie błaznów na wstępie ![]() to taka rada ode mnie.. co do tej polskiej famili, to nie wiem, czy najlepszym pomysłem byłoby wprost pisanie, że członkowie tego to Polacy.. mimo wszystko ta niemiła reputacja krąży.. lepiej dać jakąś symboliczną nazwę, która jest związana z naszym krajem, a choćby 'husaria', czy coś, cokolwiek co by nam było wiadome, a inni nie mieliby skojarzeń z noobkami z innych serwerów ![]() gildie same w sobie mają raczej za zadanie zrzeszać ludzi, a w jakim celu to nie ważne, choć największym ich celem jest po prostu nawiązanie kontaktu i jakiś ‘koalicji’ między graczami, co nie? ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Duba'Evil
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 40
Skille: 74/72
![]() |
![]() Ja gralem na silvie dlugo z 2 miechy gralem z Rekinem jednym slowem ekipka z Thais. Mialem tam okolo 30 lvl slabe skile bo to byla noobowata postac. Gralem ale juz nie gram bo dostalem hunta za nic poprostu chcieli odemnie i od kumpla kase to juz bylo ktorys raz, wkozylem sie z rl kumplem i zmienilsmy serva na Obsidia. Pod kontem ludzi i ogulnie servera nie zaluje ze to zrobilem ale najbardziej mi szkoda kumpli chcialem ich namowic zeby poszli z nami ale nie dalo rady. Jak widzicie idzie mi calkiem niezle a silvere pod wzgledem postaci uwazam za strate czasu, tam sie nie da grac!
Pozdro dla wszystkich ziomow ze silvy, i nie tylko!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() konkretnie chodzilo o to dubanowi-ze znalezli z kumplem loot baga,nagle spotkal ich jakis 50lev+ i zazadal aby mu go oddali(oczywiscie ten 50lev byl BR).Oczywiscie mu go oddali,ale zazadal od kazdego po 5k,gdy jeden z kumpli zaczol mu tlumaczyc wszystko- ten BR powiedzial-ze nawet 10k juz nie pomoze i maja hunta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Northallerton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alnor
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Mam pewien problem z cienzkimi figterami na shiveze niepozwalaja mi grac za to ze jestem zameldowany w miescie Venore
oni maja po 50lvl a ja zaledwie 25lvl Czy mugłby ktos ich ostrzec albo upomniec !!! Bardzo prosze ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() To tak przy okazji... to szukam gildi jestem magiem 19lvl 25mlvl na tym serwie gram narazie tylko miech, oprócz mnie gildi szuka jeszcze 1-3 ludzi na lvlach 17-19 jeden jest knight a reszty to nie wiem.
EDIT Sorki ale jak większość wysoko lvlowych Polakow rosproszyło się po róznych nie Polskich gildiach, i jak wy tu chcecie gadać o jakimś konkurowaniu z zenho albo o koalicji polskiej. Właśnie szukałem gildi i gościu się mnie zapytał jakiej narodowości jestem, odpowiedzialem PL dalej już nic nie powiedział. Dzięki świetnej reputacji jaką wyrabiamy my polacy ![]() Ostatnio edytowany przez elb - 14-11-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno tu nie zaglądałem.
![]() ![]() Moim zdaniem zrobieni gildi "polish family" jest straszne bo skład gildi by był: 40 postaci 8 lev, 20 postaci 9 lev,10 lev 15 postaci i na 30 lev by bylo 5 A jesli chodzi o reputację to psuja nam ją nasi kochani lowlev.....bo łażą po depo i walą teksty "fri itans plax" buhehehehehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zenho są silną rodzinką zobaczyłem ten temat dopiero dzisiaj pomimo tego że uczeszczam na tym forum codziennie. Ale mniejsza z tym słuchajcie jak będą jakieś kłopoty to się zgłoście do mnie ja pomoge bo mam pare sposobów.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 16-11-2005 o 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
na coś takiego niewiele jest sposobów, szczególnie jeśli jest on o kilkadziesiąt lvl'i wyżej, porusza się szybciej i ma lepszy ekwipunek XD i jeśli nie jesteś na necie i w tym samym czasie bardzo blisko danego miejsca, to twoje sposoby mogą zawieść - szczególnie, że stosunki w tej rodzince między jej członkami są pokrętne d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie znasz mojej taktyki na nich wiec lepiej się nie odzywaj bo ich w tej chwili nikt nie pokona zbrojnie.
![]() |
![]() |
#39 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() a co chcesz ich uhmakerami jechać ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie z rodzinką zenho jest spokuj bo nikogo nie biją z tego co ja wiem.
Ale idzie ich pokonać pomimo tego że są silniejsi ale to to już wam nie powiem w jaki sposów. Dzisiaj się skontaktuje z Rekinem Lordem Vaderem i uzgodnie coś z nim jak się zgodzi to ujawnie to na forum chyba że konfliktu już nie ma to dam sobie spokuj.