Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-10-2005, 17:43   #21
Arbalest
Użytkownik Forum

Arbalest's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
Arbalest ma numer GG 4050165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafes
@up
Znam jape od poczatku Elysi to wiem.

Taak?! To ciekawe co o nim wiesz, bo widząc po twoim komentarzu to nic -.-
Arbalest jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-10-2005, 17:44   #22
Kafes
Użytkownik Forum

Kafes's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arbalest
Taak?! To ciekawe co o nim wiesz, bo widząc po twoim komentarzu to nic -.-
NIe musze ci tego udowadniac panie "wszytko wiedzacy"
stary 20-10-2005, 17:52   #23
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Łańcut

Domyślny

Kafes swoją ostatnią wypowiedzią udowodniłeś tylko to, że jestes matołem. Jeśli nie "chcesz" udowodnić to dajesz do zrozumienia, że go nie znasz a ciekawe jak go znasz to co może jesteś Bax sho a może ktoś inny? Tylko z tego co widze jesteś "niegrający". Z tego powodu prosze Cie zamknij juz du** bo mi cie szkoda .
EliteAkira jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 17:56   #24
Kafes
Użytkownik Forum

Kafes's Avatar

Domyślny

Mam nick Kafes jao.

ps. Ja tu nie mam co udowadniac. ;] niechcesz wierzyć to nie wy***ane..
stary 20-10-2005, 18:11   #25
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Domyślny

Kafes wiesz niechce mi się z toba kłucić. Jak tak dobrze znasz tego swojego Jape Darklight, to się zastanów czy aż tak dobrze bo ja moge powiedzieć że Eternity Leader'a znam bardzo dobrze i to długo więc wiem jak jest. Niezgadzasz się to masz problem (napisz do Przyjaciółki). Pozdro
stary 20-10-2005, 18:17   #26
Michal MIchael
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 08 2005

Evul Matoł

Jak mozna byc takim matolem na takim lvlu? Czlowieku tyle bylo ucieczek z tamtego miejsca.... Bierzesz jak ci blokuje wejscie to idziesz na drugie stawisz magic wola i s*******asz no nie....
Chociasz typowe zachowanie polaka koles pisze stop talking a on jak dzik s*******a.To jest prawdziwa inteligencja Polaka...Panowie nie badzmy takimi noobami nie dajmy sie tepic
Michal MIchael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 18:25   #27
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michal MIchael
Jak mozna byc takim matolem na takim lvlu? Czlowieku tyle bylo ucieczek z tamtego miejsca.... Bierzesz jak ci blokuje wejscie to idziesz na drugie stawisz magic wola i s*******asz no nie....
Chociasz typowe zachowanie polaka koles pisze stop talking a on jak dzik s*******a.To jest prawdziwa inteligencja Polaka...Panowie nie badzmy takimi noobami nie dajmy sie tepic
Koleś Leader nie miał magic walla . Pisałem już wcześniej, że nawet jakby się zatrzymał i spełnij jego żądania to Jape by go zabił :/. Jeszcze jedno: jeśli sie przyznajesz, że jestes za mało inteligentny i w dodatku noob to gratuluje, ja o sobie o i Polakach (nie wszytskich) myśle inaczej .
stary 20-10-2005, 18:36   #28
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów

Stan: Na Emeryturze
gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Wiesz... nie obraź się, ale ten tekst "I die with honor" to gówno prawda. Gość do ciebie wpada, nawet cie nie zaczął bić, a ty już w nogi. Jak do ciebie mówi "Stop moveing if you dont want die", to ty dalej wiejesz i to jeszcze gdzie! A raczej "BYLE GDZIE", zamiast wiać do Kazoo lub nawet do Carlin, bo w tym czasie co się z nim bawiłeś dobiegłbyś do Carlin tam 2 razy, już nie mówiąc ile razy do Kazoo. Ok! Może nie rozumiesz po angielsku, to ci przetłumaczę "Przestań się ruszać, jeśli nie chcesz unrzeć". Albo może i rozumiesz, ale jesteś zbyt ciemny, żeby zdać sobie sprawę, że przed 120 levelem będzie ci ciężko wiać, już nie mówiąc, że zabić (bo go biłeś, tylko ciul go wie po co...). Na drugi raz, rób co mówią, a raczej przeżyjesz, a jak już wolisz uciekać, to w konkretnym kierunku, a nie raz w lewo, raz w dół, raz w prawo, a raz do kopalni i tak w kółko.
stary 20-10-2005, 18:44   #29
J0hny
Użytkownik Forum

J0hny's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
J0hny ma numer GG 4710539
Domyślny

Omg..schodziłeś do tej kopalni z góry na dól jak mogłeś rozkopać dziurę koło tej kopalni i uciec do Kazz moge się założyć żebyś zdąrzył...
stary 20-10-2005, 18:48   #30
Minister Diaboli
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michal MIchael

Proponuje zaglądnąć na http://www.matkus.neostrada.pl/tibia.../tibia_map.gif i zobaczysz sobie ile "było ucieczek z tamtego miejsca" Poza tym Leader nie był "takim noobem" i nie poddał się Wszechmocnemu Darkh**owi walczył do samego końca i za to go szanuję. Rozumiem, że Ty nie tylko oddałbyś mu te bohy ale jeszcze umówiłbyś się z nim na darmowego lodzika, Pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 18:59   #31
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Minister Diaboli
Proponuje zaglądnąć na http://www.matkus.neostrada.pl/tibia.../tibia_map.gif i zobaczysz sobie ile "było ucieczek z tamtego miejsca" Poza tym Leader nie był "takim noobem" i nie poddał się Wszechmocnemu Darkh**owi walczył do samego końca i za to go szanuję. Rozumiem, że Ty nie tylko oddałbyś mu te bohy ale jeszcze umówiłbyś się z nim na darmowego lodzika, Pozdro
Minister Diaboli i za to Ci chwała !! Przynajmniej jedna osoba która wie coś o tej grze a nie jak reszta która pewnie sama jest PA albo PK (prawda Kafes ? - napewno wiesz cos o tym po dzisiejszym dniu jak to próbowałeś wymusić 10k od kumpla). Tylko BANA !!!!! jeszcze raz thx i pozdro Minister~.
stary 20-10-2005, 19:20   #32
Kafes
Użytkownik Forum

Kafes's Avatar

Domyślny

Tak.
Mi ist pk end pa. paj or daj..
stary 20-10-2005, 19:27   #33
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Domyślny

Kafes jak nie umiesz sie do tego przyznać to trudno obydwoje wiemy jak jest. Koniec tematu.
stary 20-10-2005, 19:32   #34
Avalanche
Użytkownik Forum

Avalanche's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów

Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
Avalanche ma numer GG 4506229
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gari
to ty dalej wiejesz i to jeszcze gdzie! A raczej "BYLE GDZIE", zamiast wiać do Kazoo lub nawet do Carlin, bo w tym czasie co się z nim bawiłeś dobiegłbyś do Carlin tam 2 razy, już nie mówiąc ile razy do Kazoo. .
Nie wiem czy zauważyłeś ale nie mogłem uciec do Kazz/Ab/Carlin, ponieważ jedyna droga ucieczki byla przez ten wąski most, przez który zastawił sie parcelem, więc nie miałem jak go ruszyć.
Avalanche jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 19:39   #35
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Dobra no to teraz ja to skomentuje na "sucho" (nie ja tam byłem teraz moge mówić co można było zrobić). Więc dobra zabaczyłeś 120 rp z truskawą zaczołeś uciekać. Rozumiem bo pewnie sam bym zaczoł się przemieszczać w strone wyjścia nawet jak bym się nie bał ale chodźby dlatego, że zajęte. Druga sprawa koleś biegnie za tobą wali SAMYM sd i mówi I'm pk (coś takiego nie pamiętam dokładnie) nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to śmieszne czyli, że chciał się pośmiać troche. Przy Stop or die raczej powinieneś się zatrzymać ale tego nie zrobiłeś... spoko nie gram na Elysi nie znam kolesia i co by zrobił jakbyś się zatrzymał. Zaczołeś uciekać on ciebie z boltów zaczoł ciachać. Rozumiem zapomniałeś shielda ze stresu założyć zdaża się. Biegłeś już w strone mostu on żucił mw. I tutaj pierwsza szansa do ucieczki a mianowicie stanać za mw czekać aż zniknie i nie dać się przesunąć. Później już raczej nie miał by gdzie ciebie zatrzymać czyli byś mógł uciec. Potem biegałeś w sumie sam nie wiedząc chyba gdzie. Rozumiem jedno wyjście cięszka sprawa. Najgłupszą rzeczą jaką potem zrobiłeś to dałeś atak na niego. Robiąc to podpisałeś na siebie wyrok śmierci bo miałeś pz. Od tego czasu ucieczka raczej była bez celu. I na końcu jak wiedziałeś, że nie masz już manny, uhów mogłeś poprostu wżucić bp do wody. Zawsze się przeciwnik mniej wzbogaci . To by było w sumie na tyle jak mówie to ocena po fakcie i na spokojnie ty działałeś pod wpływem chwili dlatego robiłeś błędy. Kończe tą wypowiedź. Cya

Signed
Anumrati
Bozak of Doom Brigade
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 21:21   #36
Makaroneczek
Użytkownik Forum

Makaroneczek's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
Domyślny

I tak Leader to j***y n**b zal mi ciebie zachowal sie jak n**b i nic cie nie usprawiedliwi
Makaroneczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 21:25   #37
Nowohucianin
Użytkownik Forum

Nowohucianin's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
Domyślny

pod wpływem nerwów można zapomnieć wogóle o tym co się robi,więc nie bluzgajcie tyle na niego PA na elysi to nic nowego mam tam 39 knighta,ale nim nie gram pamietam takiego szwedzika co kazal placic naszej gilidi cos okolo 45 lvl wtedy straszyl nas jakimis kolegami ja nie zapłaciłem i mnie jakos nikt nie zabił

chyba jape jest wkurzony

Character Deaths
Oct 08 2005, 13:14:55 CET Killed at Level 119 by a hydra
Oct 01 2005, 20:38:01 CET Killed at Level 120 by a demon
Sep 22 2005, 14:50:25 CET Killed at Level 118 by a dragon

^^
Nowohucianin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2005, 21:39   #38
EliteAkira
Użytkownik forum

EliteAkira's Avatar

Pytanie

Hehe Nowohucianin pamiętam Cie jak grałeś chwile temu ja chyba razem z Leaderem i z kilkoma innymi osobami zmienie ten noobski serwer jak większośc moich znajomych. Szczerze ze wszystkich ludzi ktorych poznałem na tibijskim serwerze Elysia tylko kilkoro było wporządku. Poprostu levele 100+ są zbyt arogandzcy i chcą pokazać kto rządzi ciekawe czy na rl też by byli tacy dobrzy czy tylko wyładowują sie na grze z powodu dużej ilości kompleksów ?! Pozdro
stary 20-10-2005, 22:40   #39
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

jedna wielka beznadzieja co te boty robią z ludzi ?! jak można się tak debilnie zachować zamiast uciekać na lepszy teren to ten stoi jak z***

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2005, 01:00   #40
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EliteAkira
Kafes swoją ostatnią wypowiedzią udowodniłeś tylko to, że jestes matołem. Jeśli nie "chcesz" udowodnić to dajesz do zrozumienia, że go nie znasz a ciekawe jak go znasz to co może jesteś Bax sho a może ktoś inny? Tylko z tego co widze jesteś "niegrający". Z tego powodu prosze Cie zamknij juz du** bo mi cie szkoda .
jesli ktos nieche czegos udawadniac znaczy to ze niechce a nie ze nie wie wiec stfu i do szkoly szczyle.

@on topic.

milo mi sie ogladalo film , po dluzszej przerwie od tibi widze za nic sie nie zmienilo , sa dalej smieszni PA i ich ofiary... noobki
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania