|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
Taak?! To ciekawe co o nim wiesz, bo widząc po twoim komentarzu to nic -.- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Łańcut
|
![]() Kafes swoją ostatnią wypowiedzią udowodniłeś tylko to, że jestes matołem. Jeśli nie "chcesz" udowodnić to dajesz do zrozumienia, że go nie znasz a ciekawe jak go znasz to co może jesteś Bax sho a może ktoś inny? Tylko z tego co widze jesteś "niegrający". Z tego powodu prosze Cie zamknij juz du** bo mi cie szkoda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nick Kafes jao.
ps. Ja tu nie mam co udowadniac. ;] niechcesz wierzyć to nie wy***ane..
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Kafes wiesz niechce mi się z toba kłucić. Jak tak dobrze znasz tego swojego Jape Darklight, to się zastanów czy aż tak dobrze bo ja moge powiedzieć że Eternity Leader'a znam bardzo dobrze i to długo więc wiem jak jest. Niezgadzasz się to masz problem (napisz do Przyjaciółki). Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Jak mozna byc takim matolem na takim lvlu? Czlowieku tyle bylo ucieczek z tamtego miejsca.... Bierzesz jak ci blokuje wejscie to idziesz na drugie stawisz magic wola i s*******asz no nie....
Chociasz typowe zachowanie polaka koles pisze stop talking a on jak dzik s*******a.To jest prawdziwa inteligencja Polaka...Panowie nie badzmy takimi noobami nie dajmy sie tepic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiesz... nie obraź się, ale ten tekst "I die with honor" to gówno prawda. Gość do ciebie wpada, nawet cie nie zaczął bić, a ty już w nogi. Jak do ciebie mówi "Stop moveing if you dont want die", to ty dalej wiejesz i to jeszcze gdzie! A raczej "BYLE GDZIE", zamiast wiać do Kazoo lub nawet do Carlin, bo w tym czasie co się z nim bawiłeś dobiegłbyś do Carlin tam 2 razy, już nie mówiąc ile razy do Kazoo. Ok! Może nie rozumiesz po angielsku, to ci przetłumaczę "Przestań się ruszać, jeśli nie chcesz unrzeć". Albo może i rozumiesz, ale jesteś zbyt ciemny, żeby zdać sobie sprawę, że przed 120 levelem będzie ci ciężko wiać, już nie mówiąc, że zabić (bo go biłeś, tylko ciul go wie po co...). Na drugi raz, rób co mówią, a raczej przeżyjesz, a jak już wolisz uciekać, to w konkretnym kierunku, a nie raz w lewo, raz w dół, raz w prawo, a raz do kopalni i tak w kółko.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Omg..schodziłeś do tej kopalni z góry na dól jak mogłeś rozkopać dziurę koło tej kopalni i uciec do Kazz moge się założyć żebyś zdąrzył...
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Proponuje zaglądnąć na http://www.matkus.neostrada.pl/tibia.../tibia_map.gif i zobaczysz sobie ile "było ucieczek z tamtego miejsca" Poza tym Leader nie był "takim noobem" i nie poddał się Wszechmocnemu Darkh**owi walczył do samego końca i za to go szanuję. Rozumiem, że Ty nie tylko oddałbyś mu te bohy ale jeszcze umówiłbyś się z nim na darmowego lodzika, Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak.
Mi ist pk end pa. paj or daj..
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Kafes jak nie umiesz sie do tego przyznać to trudno obydwoje wiemy jak jest. Koniec tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Dobra no to teraz ja to skomentuje na "sucho" (nie ja tam byłem teraz moge mówić co można było zrobić). Więc dobra zabaczyłeś 120 rp z truskawą zaczołeś uciekać. Rozumiem bo pewnie sam bym zaczoł się przemieszczać w strone wyjścia nawet jak bym się nie bał ale chodźby dlatego, że zajęte. Druga sprawa koleś biegnie za tobą wali SAMYM sd i mówi I'm pk (coś takiego nie pamiętam dokładnie) nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to śmieszne czyli, że chciał się pośmiać troche. Przy Stop or die raczej powinieneś się zatrzymać ale tego nie zrobiłeś... spoko nie gram na Elysi nie znam kolesia i co by zrobił jakbyś się zatrzymał. Zaczołeś uciekać on ciebie z boltów zaczoł ciachać. Rozumiem zapomniałeś shielda ze stresu założyć zdaża się. Biegłeś już w strone mostu on żucił mw. I tutaj pierwsza szansa do ucieczki a mianowicie stanać za mw czekać aż zniknie i nie dać się przesunąć. Później już raczej nie miał by gdzie ciebie zatrzymać czyli byś mógł uciec. Potem biegałeś w sumie sam nie wiedząc chyba gdzie. Rozumiem jedno wyjście cięszka sprawa. Najgłupszą rzeczą jaką potem zrobiłeś to dałeś atak na niego. Robiąc to podpisałeś na siebie wyrok śmierci bo miałeś pz. Od tego czasu ucieczka raczej była bez celu. I na końcu jak wiedziałeś, że nie masz już manny, uhów mogłeś poprostu wżucić bp do wody. Zawsze się przeciwnik mniej wzbogaci
![]() Signed Anumrati Bozak of Doom Brigade |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaroneczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Force of Darkness
Świat: Celesta
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() I tak Leader to j***y n**b zal mi ciebie zachowal sie jak n**b i nic cie nie usprawiedliwi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() pod wpływem nerwów można zapomnieć wogóle o tym co się robi,więc nie bluzgajcie tyle na niego
![]() ![]() chyba jape jest wkurzony Character Deaths Oct 08 2005, 13:14:55 CET Killed at Level 119 by a hydra Oct 01 2005, 20:38:01 CET Killed at Level 120 by a demon Sep 22 2005, 14:50:25 CET Killed at Level 118 by a dragon ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe Nowohucianin pamiętam Cie jak grałeś chwile temu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() jedna wielka beznadzieja co te boty robią z ludzi ?! jak można się tak debilnie zachować zamiast uciekać na lepszy teren to ten stoi jak z***
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@on topic. milo mi sie ogladalo film , po dluzszej przerwie od tibi widze za nic sie nie zmienilo , sa dalej smieszni PA i ich ofiary... noobki ![]() |
|
![]() |