|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Comment plx.... chcę wieddziec tylko czy sie podoba i czy mam robic dalej
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Rób dalej. Bardzo dobry Fake
![]() Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hymm.... jest naprawde kupe przestawień liter (za szybko piszesz i to jest rezultat...) i jest chaos na ekranie (ejj sprubuj to przeczytać bez zastanowienia się gdzie czytać....) wiec z przykrością musze ci postawić 5\10
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
![]() |
![]() Fake niezbyt dobry widziałem o wiele lepsze ... Ale wierze ze mogłeś zrobić lepszy gdybyś sie bardziej postarał . NAjlepiej jak kazdy tekst przepuścisz przez worda
![]() ![]() Fabuła : 5/10 prawie wszystkie fake rozpoczynają sie od tego ze ktoś słyszy jakieś krzyki i potem się biją ... Znudziłem się juz tym ![]() Grafika: 6/10 czasem źle powklejane i jeden obrazek bardzo zmniejszyleś Ogólnie: Jeśli bedziesz robił następny fake popracuj dobrze nad nim! I wymyśl lepszą fabułę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Łask
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Poziom: 12
Skille: 19\19
Poziom mag.: 12
|
![]() Wisz co,nawet nie zle to zrobiłeś LISEK, ale za dużo błedów.Ale ogólnie nie zła FABUŁA.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Thorivald - 27-10-2005 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Po kilku zdjeciach odechcialo mi sie czytać...może zainwestuj w słownik ortograficzny "com"??
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nieprzecze teraz bardziej zaczołem zwracać uwagę na znaki interpunkcyjne tylko ten program do pisania słow po tibijsku nie obługuje polskich znaków interpunkcyjnych k wiesz dlatego jest ja kjest i bendzie lepiej bo nie bede robił aż tyle literówek @topic Trwają prace nad 3 częscią... jakos nie ma mweny i będzie to gotowe bodajrze na sobotę lub piątek
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i czenść 3 "Zagadki Mrocznych Magów"
Nasi bohaterowie udali się do zamku Króla Elesara po to aby go ostrzec o nadziongajoncej wojnie Kolejna czenśc jest zapowiadana na wtorek (chyba mi się uda) jak nie to jakosw tygodniu wkleje. Mam nadziej że się podoba?![]() Strażnicy potrzebowali mocnych argumentow to jes dostali ![]() Walka trwała krótko lecz Orkowie uciekli ![]() ![]() W końcu nasi bohaterowi dostali się do miasta i szli do króla ![]() U króla ![]() Oto rozmowa jaką prowadzili nasi bohaterowi i król: Barkus says: Witaj wielmożny królu Król Elesar says: Witam i was moi podróżnicy. Co was do mnie sprowadza? Drastiq says: Panie zbliża się wojna! Król Elesar says: Jak to?? Nie wypowiadaliśmy orkom wojny. Nie mają podstaw do ataku! Venom says: Jednak to nie oni decydujom o swoich postępowaniach. Manipuluje nimi Mroczny Mag o imieniu Throns. Król Elesar says: Hmmm nie słuszałem o nim.... Ale na jakiej podstawie atakuje? Arthur says: To proste... . Chce podbić ten świat i mieć go dla siebie... . Przynajmniej tak ustaliliśmy. Giant Growth says: Panie ile macie ludzi tutaj w grodzie? Skoro orkowie zaatakują musimy wiedzieć na czym stoimy. Król Elesar says: Rycerzy mamy około 1 tysiąca, kuszników będzie z 750 a druidow z 50. Jasiu Wendrowniczek says: Mało jak na najlepszy garnizon świata! Król Elesar says: Niestety reszta wojaków jest rozprowadzona po kraju i pilnuje warzniejszych przyczółków. Nagle! ![]() COMMENT PLAX!!!
Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają..... ![]() Ostatnio edytowany przez BaRkuS_LuCeRa - 29-10-2005 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() nawet fajne ale nie pasuja mi tam te fire debile
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() PLX komentujcie bo chciałbym wiedziećczy robić dalej czy zaniechać:/
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() czym sie rózni straznik od guard oprócz innych języków?? jak robisz polskie nicki to rób dalej fejk spox
|
![]() |
![]() |